Top 5 cadeau ideeën voor Manchester United fans

Een cadeau voor een Manchester United fan vind je met deze top 5 cadeau ideeën. Hiermee heb jij een fantastisch cadeau dat geheel in het teken staat van Manchester United!

1. Manchester United sleutelhanger met naam en rugnummer

Een origineel cadeau voor een Manchester United fan is een sleutelhanger van een Manchester United voetbalshirt die je kan personaliseren met een naam en rugnummer naar keuze. Een Manchester United fan kan door deze persoonlijke sleutelhanger makkelijk zijn sleutelbos vinden. Daarnaast is de sleutelhanger ook nog eens een leuke toevoeging aan de sleutelbos van een Manchester United fan!

2. Manchester United fleecedeken

Deze fleecedeken staat geheel in het teken van Manchester United. Het is dan ook een leuk cadeau om te geven aan een Manchester United fan. Daarnaast zal deze fleecedeken zeker van pas komen. Hieronder wordt het kijken van een wedstrijd van Manchester United dan ook nog comfortabeler!

3. LEGO Manchester United bouwset

Een LEGO Manchester United bouwset is een fantastisch cadeau voor een Manchester United fan. Er zijn verschillende LEGO bouwsets die in het teken van Manchester United staan verkrijgbaar. Allereerst, de LEGO Brickheadz Manchester United Go Brick Me Set. Hiermee kan je zelf een Manchester United speler in elkaar bouwen. Daarnaast kan je een Manchester United fan verrassen met een LEGO bouwset van het Manchester United stadion, te weten Old Trafford. Met een van deze LEGO bouwsets zal jij een Manchester United fan zeker blij verrassen!

LEGO Brickheadz Manchester United Go Brick Me Set
LEGO Creator Expert bouwset Old Trafford - Manchester United

4. Manchester United kussen

Het kijken van een wedstrijd van Manchester United wordt nog comfortabeler met dit kussen met daarop het Manchester United logo. Het is dan ook een leuk en toepasselijk cadeau voor een Manchester United fan dat zeker zal worden gewaardeerd!

5. Lijst voor Manchester United voetbalshirt

Een bijzonder cadeau om een Manchester United fan te verrassen is met een lijst waarin je een Manchester United voetbalshirt kan inlijsten. Daarnaast is in de lijst ruimte voor 3 foto’s naar keuze. Deze lijst kan een Manchester United fan dan ook op een bijzondere plek ophangen om keer op keer van te genieten!