Top 8 cadeau ideeën voor Efteling fans

Ben jij op zoek naar een Efteling cadeau voor iemand die houdt van het attractiepark de Efteling? Bekijk dan de top 8 cadeau ideeën voor Efteling fans. Hiermee vind jij een betoverend cadeau voor een Efteling fan dat geheel in het teken staat van de wondere wereld van de Efteling.

1. Efteling spel

Een Efteling gezelschapsspel is een leuk cadeau voor een Efteling fan waaraan deze veel plezier zal beleven. Er zijn verschillende leuke Efteling spellen waaruit je kan kiezen. Zo ga je in het Efteling Mens erger je niet spel op avontuur door het Sprookjesbos en waan je jezelf in het Efteling Ganzenbord spel in de Piraña wildwaterbaan. Verder ben je in het Efteling Monopoly spel even de directeur van de Efteling en is het je doel om de gasten zo veel mogelijk van het attractiepark te laten genieten. Tot slot staat het Efteling Stratego spel helemaal in het teken van Joris en de Draak waarbij water het opneemt tegen vuur en je als eerste moet proberen om de draak te verslaan. 

Efteling Mens erger je niet
Efteling Ganzenbord: Piraña Wildwaterspel
Efteling Monopoly
Efteling Stratego junior: Joris en de Draak

2. Efteling kookboek

Ken jij een Efteling fan die houdt van koken of bakken? Dan is een Efteling kookboek het perfecte cadeau. Er zijn verschillende leuke Efteling kookboeken waaruit je kan kiezen. Zo heb je het Efteling familiekookboek, het Polles pannenkoekenboek en het Polles taartenboek. Hiermee kan je allerlei leuke nieuwe en betoverende recepten uitproberen en hiervan heerlijk smullen!

Het Efteling Familiekookboek
Efteling Polles Pannenkoekenboek
Efteling Polles Taartenboek

3. Efteling puzzel

Een leuk Efteling cadeau is een puzzel die geheel in het teken staat van de Efteling. Er zijn verschillende leuke Efteling puzzels verkrijgbaar. Zo heb je een Efteling Wasgij puzzel van de wereld vol wonderen met onder meer Pardoes en Symbolica. Verder heb je een Efteling puzzel in de stijl van Anton Pieck met sprookjes als Hans en Grietje en de Wolf en de zeven geitjes. Daarnaast kan je kiezen voor een Efteling Jan van Haasteren puzzel die volstaat met sprookjes in het Sprookjesbos. Ben je op zoek naar een cadeau voor een kleine Efteling fan? Dan is de Efteling Jan van Haasteren junior puzzel van het sprookje Max en Moritz de perfecte keuze. Er is dan ook een Efteling puzzel voor iedereen.

Wasgij puzzel Efteling Wereld Vol Wonderen
Anton Pieck puzzel Efteling
Jan van Haasteren Efteling puzzel Sprookjesbos
Jan van Haasteren junior Efteling puzzel Max & Moritz

4. Efteling sprookjesboek

Een Efteling sprookjesboek is een geweldig cadeau voor een Efteling fan waarmee deze zich even kan onderdompelen in de wondere wereld van de Efteling. Het Efteling sprookjesboek En ze leven nog lang en gelukkig is de perfecte keuze voor een Efteling fan, omdat hierin alle sprookjes die te vinden zijn in het Sprookjesbos en 8 sprookjes die gebaseerd zijn op attracties staan. Daarnaast kan je kiezen voor de Efteling Sprookjes omnibus, waarin de allermooiste sprookjes uit de Efteling gebundeld zijn. Dit boek is ontzettend leuk is om (voor) te lezen en telkens weer bij weg te dromen.

Efteling Sprookjesboek En ze leven nog lang en gelukkig
Efteling Sprookjes omnibus

5. Efteling waterbol

Een Efteling waterbol is een leuk Efteling cadeau. Hiermee kan een Efteling fan namelijk een klein stukje Efteling zelf in huis brengen, namelijk het sprookje van de Indische waterlelies. Deze waterbol is dan ook een betoverende toevoeging aan het interieur van een Efteling fan.

6. Efteling kerstbal

Ben jij op zoek naar een origineel Efteling cadeau? Dan is een Efteling kerstbal een ideale keuze. Hiermee maak jij de kerstboom van een Efteling fan nog meer betoverend. Er zijn Efteling kerstballen van verschillende sprookjesfiguren waaruit je kan kiezen, zoals roodkapje, wolf, draak, assepoester, langnek, heks, kleinduimpje, reus, sprookjesboom, holle bolle gijs, fakir en ezel. Deze Efteling kerstballen zullen zeker een eyecatcher in de kerstboom zijn!

Efteling Kerstbal Roodkapje
Efteling Kerstbal Wolf
Efteling Kerstbal Draak
Efteling Kerstbal Assepoester
Efteling Kerstbal Langnek
Efteling Kerstbal Heks
Efteling Kerstbal Kleinduimpje
Efteling Kerstbal Reus
Efteling Kerstbal Sprookjesboom
Efteling Kerstbal Holle Bolle Gijs
Efteling Kerstbal Fakir
Efteling Kerstbal Ezel

7. Efteling borduurpakket

Een Efteling borduurpakket van Thea Gouverneur is een fantastisch cadeau voor een Efteling fan die houdt van borduren. Hiermee kan deze namelijk een prachtig ontwerp dat geheel in het teken van de Efteling staat borduren en deze vervolgens een mooi plekje geven. 

8. Luville Efteling miniaturen

Met de Efteling miniaturen van Luville kan je zelf thuis de Efteling in het klein nabouwen. Er zijn ontzettend veel Efteling miniaturen verkrijgbaar, zodat de kans groot is dat jouw favoriete sprookje of attractie erbij zit. Hiermee kan jij de magie van de Efteling dan ook in huis halen!