Cadeau voor een jongen van 7 jaar: top 10 ideeën

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een jongen van 7 jaar en vraag jij je af: wat is leuk voor een 7-jarige jongen? Bekijk dan deze top 10 cadeau ideeën. Hiermee vind jij een cadeau voor een jongen van 7 jaar dat hij fantastisch zal vinden!

1. LEGO bouwset

Een LEGO bouwset is een leuk cadeau voor een jongen van 7 jaar. Hiermee kan hij van LEGO mooie creaties in elkaar bouwen en vervolgens hiermee spelen. Leuke LEGO bouwsets voor 7-jarige jongens zijn bijvoorbeeld de LEGO Creator Wilde Leeuw bouwset, de LEGO City gezinswoning met elektrische auto bouwset en de LEGO City brandweerwagen bouwset. Kies een LEGO bouwset die past bij de interesses van de betreffende jongen en maak hem dolblij!

LEGO Creator Wilde Leeuw bouwset
LEGO City gezinswoning en elektrische Auto bouwset
LEGO City Brandweerwagen bouwset

2. Voetbal speelgoed

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een 7-jarige jongen die houdt van voetballen? Dan zijn er verschillende originele voetbal cadeaus waarmee je hem kan verrassen. Geef bijvoorbeeld een voetbal met naam, voetbaldoel met doelwit of een air powered soccer waarmee hij ook binnen kan voetballen. Dit zal hij geweldig vinden!

Voetbaldoel met doelwit
Air Powered Soccer

3. Spelletje

Een spelletje is een leuk cadeau voor 7-jarige jongens dat zeker in de smaak zal vallen. Leuke spellen voor een 7-jarige jongen zijn bijvoorbeeld het The Floor is Lava actiespel, het Beverbende kaartspel of het Muizenval bordspel. Hieraan zal hij veel plezier beleven met familie en vrienden.

The Floor is Lava spel
Beverbende kaartspel
Muizenval bordspel

4. Creatief speelgoed

Ben jij op zoek naar origineel speelgoed voor een 7-jarige jongen die graag creatief bezig is? Verras hem dan met creatief speelgoed waarmee hij zich zeker zal vermaken. Zo kan je hem een Metsel je eigen huis bouwdoos geven als hij ervan houdt om dingen te bouwen, een Dino knutselset als hij houdt van dino’s en knutselen of een Xoomy Maxi XXL tekenmachine als hij dol is op tekenen.

Metsel je eigen huis bouwdoos
Totum 2-in-1 Dino knutselset
Xoomy Maxi XXL tekenmachine

5. Playmobil set

Playmobil is geliefd speelgoed voor 7-jarige jongens. Er zijn verschillende Playmobil sets die ontzettend leuk zijn voor een jongen van 7 jaar, zoals de Playmobil Zeilschip van de soldaten set, de Playmobil politiebureau met gevangenis set of de Playmobil zwembadfeest met glijbaan set. Hieraan zal hij zeker veel plezier beleven!

Playmobil Pirates Zeilschip van de soldaten set
Playmobil City Action Politiebureau met gevangenis set
Playmobil City Life Zwembadfeest met glijbaan set

6. Boek

Een fantastisch kado voor een jongen van 7 jaar is een boek. Er zijn verschillende leuke boeken voor 7-jarige jongens, zoals het Cars korte raceverhalen boek uit de serie Makkelijk lezen met Disney, het Koen Kampioen boek of het De Gorgels boek van Jochem Myjer. Hiermee wordt lezen een feestje!

Boek Koen Kampioen
Boek Makkelijk lezen met Disney - Cars korte raceverhalen
Boek De Gorgels

7. Puzzel

Een puzzel is een leuke manier om een jongen van 7 jaar te verrassen. Is hij dol op Pokémon? Verras hem dan met een 3D-puzzel van een Pokémon bal. Houdt hij van de Efteling? Dan is een Jan van Haasteren junior Efteling puzzel van Max & Moritz een goede keuze. Is hij fan van Super Mario? Geef hem dan een puzzel met de Super Mario figuren cadeau. 

3D-puzzel Pokémon Bal
Jan van Haasteren Junior Max & Moritz Efteling puzzel
Super Mario puzzel

8. Verkleedkleding

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je 7-jarige zoon? Verras hem dan, afhankelijk van zijn interesses, met een verkleedkleding set van Spiderman, een politieagent of Super Mario. Hij zal deze outfit dolgraag aandoen en hieraan veel speelplezier beleven!

Spiderman verkleedkleding
Politie verkleedkleding
Super Mario verkleedkleding

9. Jongens rugzak

Een jongens rugzak is een leuk cadeau voor een jongen van 7 jaar. Of het nu is voor school, sport of iets anders, een rugzak komt altijd van pas. Kies een rugzak die past bij zijn interesses, zoals een dinosaurussen rugzak of Super Mario rugzak. Hiermee zal hij dolgraag rondlopen!

Dinosaurussen rugzak
Super Mario rugzak

10. Buitenspeelgoed

Ben jij op zoek naar leuk speelgoed voor 7-jarige jongens? Dan is buitenspeelgoed een perfecte keuze. Hiermee kunnen zij al hun energie kwijt en heerlijk spelen in de buitenlucht. Leuk buitenspeelgoed voor jongens van 7 jaar zijn een step met lichtgevende wielen, skelter of op afstand bestuurbare raceauto voor buiten. Hiermee zal hij dolgraag spelen!

Step met lichtgevende wielen
Op afstand bestuurbare raceauto voor buiten