8x 50 jaar getrouwd cadeau voor een 50-jarig huwelijk

Ben jij op zoek naar een 50 jaar getrouwd cadeau? Of je nu een cadeau voor een 50-jarig huwelijk zoekt voor je partner, familie of vrienden, met deze top 8 cadeau ideeën zal jij deze zeker verrassen. Een 50-jarig huwelijk wordt ook wel een gouden huwelijk genoemd, daarom vind je hieronder ook verschillende gouden cadeaus. Hiermee vind jij dan ook een origineel cadeau voor een 50-jarig huwelijksjubileum.

1. Fotolijst 50 jaar getrouwd

Een fotolijst die geheel in het teken staat van het gouden huwelijk, is een fantastisch cadeau voor 50 jaar getrouwd zijn. Op de fotolijst staat ’50 Years Together’ oftewel 50 jaar samen. Boven ‘Our Wedding Day’ oftewel onze trouwdag is ruimte voor een oude foto van de huwelijksdag. Daarnaast is boven ‘Our Golden Anniversary’ oftewel ons gouden jubileum ruimte voor een recente foto van het koppel. Deze fotolijst vormt dan ook een mooie herinnering aan deze bijzondere mijlpaal.

2. Gepersonaliseerde serveerplank 50 jaar getrouwd

Een origineel cadeau voor een 50-jarig huwelijk is een serveerplank die je kan personaliseren met de namen van het koppel en hun trouwdatum. Op de serveerplank staat daarnaast ’50 jaar getrouwd’, zodat dit een bijzondere herinnering vormt aan hun 50-jarig huwelijksjubileum.

3. Gouden Ferrero Rocher chocoladehart

Een chocoladehart is een origineel cadeau voor een gouden bruiloft. Het chocoladehart is gevuld met goudkleurige Ferrero Rocher bonbons. Dit toepasselijke cadeau zal zeker in de smaak vallen!

4. 3D LED-lamp van een foto

Een 3D LED-lamp van een foto naar keuze is een origineel 50 jaar getrouwd cadeau. Zo kan je een 3D LED-lamp van een oude trouwfoto, een foto van de naaste familie of een recente foto van het echtpaar laten maken. Deze unieke 3D LED-lamp zal een echte eyecatcher zijn op het 50-jarig huwelijksfeest en zeker een bijzondere plek in huis krijgen.

5. Gouden roos

Een echte roos die gedipt is in 24 karaat goud en nooit zal verwelken is een bijzonder kado voor een gouden huwelijk. Een roos staat namelijk symbool voor liefde. Het echtpaar dat 50 jaar getrouwd is zal deze gouden roos dan ook fantastisch vinden. De gouden roos wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, zodat het geven hiervan extra speciaal is.

6. Gouden wijn accessoires set

Ken jij een echtpaar dat een gouden huwelijksjubileum heeft en houdt van wijn? Verras ze dan met een gouden wijn accessoires set. Deze set bestaat uit een gouden wijnstopper en gouden wijnkurkentrekker. Deze zullen zeker van pas komen. Daarnaast past de gouden kleur van de wijnaccessoires perfect bij het gouden huwelijk!

7. 3D handafdruk set met glazen stolp en lichtjes

Een leuk cadeau voor 50 jaar getrouwd zijn is een 3D handafdruk set met glazen stolp en lichtjes. Hiermee kan het echtpaar een gipsafdruk van hun handen die verstrengeld zijn maken. Vervolgens kunnen ze dit beeld in een stolp met lichtjes zetten en een speciale plek in huis geven. Hiermee hebben ze dan ook een mooi en persoonlijk beeld voor hun 50-jarig huwelijk dat ze zeker zullen koesteren.

8. Champagne pakket met gegraveerde glazen

Champagne is de perfecte drank om iets te vieren, zoals een 50-jarig huwelijksjubileum. Een champagne pakket met gegraveerde glazen is dan ook een leuk 50 jaar getrouwd kado. Op de champagneglazen kan je de namen van het echtpaar laten graveren, zodat het cadeau extra speciaal en persoonlijk is.

De beste cadeauwinkels