Top 6 cadeau ideeën voor een pretpark liefhebber

Pretparken staan garant voor leuke attracties, veel plezier en een fantastisch dagje uit. Ken jij iemand die dol is op pretparken en vaak een pretpark bezoekt? Verras deze persoon dan met een geweldig cadeau dat geheel in het teken van pretparken staat. Hiermee vind jij een origineel cadeau voor een pretpark liefhebber waar deze zeker plezier aan zal beleven! 

1. Pretpark Tempo kaartspel

Het Pretpark Tempo kaartspel staat geheel in het teken van pretparken. Bij dit spel bouwt iedere speler zijn/haar eigen pretpark. Doel van het spel is om zoveel mogelijk bezoekers naar jouw pretpark te trekken. Het is dan ook een leuk cadeau voor een pretpark liefhebber waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

2. Puzzel Spektakel in het pretpark

De puzzel Spektakel in het pretpark van het merk Wasgij bestaat uit 1000 stukjes en staat geheel in het teken van een dag in het pretpark. Door het in elkaar zetten van de puzzel zie je welke taferelen zich allemaal afspelen in het pretpark. Het is dan ook een leuk cadeau om iemand die van pretparken houdt te verrassen!

3. RollerCoaster Tycoon spel voor Nintendo Switch of Windows

RollerCoaster Tycoon is een spel waarbij je de leiding hebt over je eigen pretpark en het pretpark van je dromen kan bouwen om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Het is dan ook een geweldig spel voor een pretpark liefhebber waar deze oneindig veel speelplezier aan zal beleven. RollerCoaster Tycoon is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en Windows. Welke variant je ook kiest, hiermee heb jij een leuk cadeau voor een pretpark liefhebber!

RollerCoaster Tycoon Adventures voor Nintendo Switch
RollerCoaster Tycoon 3 complete edition voor Windows

4. LEGO Creator Expert Achtbaan

Zelf je eigen achtbaan bouwen? Met deze LEGO Creator Expert achtbaan is dit mogelijk. Een pretpark liefhebber zal veel plezier beleven aan het in elkaar bouwen van deze achtbaan met LEGO en vervolgens de achtbaan laten rijden. Daarnaast is de achtbaan ook nog een leuke toevoeging in het huis van een pretpark liefhebber. Kortom: hiermee heb jij een cadeau voor een pretpark liefhebber dat zeker gewaardeerd zal worden!

5. Boek 'Ingenieurs ontwerpen attracties'

Leer meer over het bedenken, ontwerpen en bouwen van attracties met het boek ‘Ingenieurs ontwerpen attracties’. In het boek staan ook prachtige tekeningen en foto’s, zodat het niet alleen leuk is om te lezen, maar ook om naar te kijken. Met dit boek zal je iemand die dol is op pretparken dan ook blij verrassen!

6. Hoodie met achtbaan

Deze zwarte hoodie met daarop een achtbaan afgebeeld is een leuk cadeau voor een pretpark liefhebber. De hoodie is zowel geschikt voor mannen als vrouwen en verkrijgbaar in verschillende maten (S t/m 5XL). Een pretpark liefhebber zal deze hoodie met veel plezier dragen!