Top 8 cadeau ideeën voor aanstaande en kersverse oma’s

Ben je op zoek naar een cadeau voor een aanstaande oma? Of zoek je een cadeau voor een kersverse oma? Bekijk dan de top 8 cadeau ideeën voor aanstaande en kersverse oma’s. Hiermee vind jij een origineel cadeau voor iemand die oma wordt of is geworden en kan jij haar op een leuke manier met de komst van haar kleinkind feliciteren!

1. Cadeauboek voor aanstaande oma's

Een boek dat geheel in het teken staat van het worden van oma is een origineel cadeau voor een aanstaande oma. Zo kan je haar verrassen met het cadeauboek ‘Ik word oma’ dat volstaat met tips en inspiratie voor oma’s in spe. Daarnaast kan je een nieuwe oma verrassen met een gepersonaliseerd cadeauboek met naam, 2 foto’s en een persoonlijke boodschap, te weten ‘Oma voor beginners’. Hiermee heb jij een persoonlijk cadeau voor iemand die oma wordt waarmee ze zich kan verheugen op haar aankomende kleinkind!

Cadeauboek: Ik word (weer) oma
Gepersonaliseerd cadeauboek: Oma voor beginners

2. Oma cadeaubox

Verras een aanstaande oma met een oma cadeaubox die is gevuld met allerlei leuke cadeaus die in het teken staan van het grootmoederschap. Zo bevat de cadeaubox een ‘Liefste oma’ mok, voetenbadje en tas met de opdruk ‘Liefste oma’. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor een oma in spe!

3. Mok 'Promoted to be oma est. 2023'

Een leuk cadeau voor een aanstaande oma is een mok waarop staat ‘Promoted to be oma est. 2023’. Of het nu is om de komst van haar kleinkind aan te kondigen of om haar te feliciteren met haar nieuwe rol als oma, deze mok is een leuke manier om haar te verrassen. De aankomende oma zal met veel plezier en trots drinken uit deze speciale mok!

4. Oma armbandje

Een armbandje met de tekst ‘Oma’ en een zilverkleurige bedel in de vorm van een hartje is een lief cadeau voor een kersverse oma. Zij zal deze armband met veel liefde en plezier dragen, zodat iedereen kan zien dat zij oma is geworden!

5. Oma sokken

Een origineel cadeau voor een kersverse oma zijn sokken die volstaan met het woord ‘Oma’. Naast dat de sokken praktisch zijn, zien deze er ook nog eens heel leuk uit. Elke oma zal het een feestje vinden om deze leuke sokken te dragen!

6. Fotolijst voor kindertekeningen

Een origineel cadeau voor een aanstaande grootmoeder is een fotolijst voor kindertekeningen. Dit is een wissellijst, waarin je maximaal 50 kindertekeningen kan plaatsen. Voor het plaatsen van een kindertekening in de fotolijst hoef je enkel de voorkant te openen. Het is dan ook een mooie plek om kindertekeningen veilig en handig te bewaren. Hiermee kan een aanstaande oma daarnaast de kindertekeningen die zij zal krijgen van haar toekomstige kleinkind een bijzondere plek in huis geven. 

7. Baby slab met tekst over oma

Een baby slab met een tekst over oma is een leuk cadeau voor een nieuwe oma. Zij kan deze baby slab namelijk bij haar kleinkind omdoen als zij hierop oppast of als deze komt logeren. Er zijn verschillende baby slabben met leuke teksten over oma waaruit je kan kiezen, zoals ‘Bij mijn oma is het altijd feest’, ‘Toevallig is mijn oma de allerliefste!’ of ‘Oma’s lieveling’. Een kersverse oma zal dit speciale cadeau zeker waarderen en de baby slab met veel liefde en plezier omdoen bij haar kleinkind!

Baby slab Bij mijn oma is het altijd feest
Baby slab Toevallig is mijn oma de allerliefste
Baby slab Oma's lieveling

8. Voorleesboek voor oma

Verras een aanstaande oma met een leuk oma voorleesboek waaruit zij kan voorlezen aan haar kleinkind. Er zijn verschillende voorleesboeken die in het teken staan van oma’s, zoals ‘Het voorleesboek voor de allerliefste oma’, ‘Bobbi: De allerliefste oma’ en ‘Van oma mag alles’. Hieraan zullen zowel oma als haar kleinkind veel plezier beleven!

Het voorleesboek voor de allerliefste oma!
Bobbi voorleesboek 'De allerliefste oma'
Voorleesboek 'Van oma mag alles'

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *