Top 8 cadeau ideeën voor aanstaande en kersverse opa’s

Zoek je een cadeau voor een aanstaande opa? Of ben je op zoek naar een cadeau voor een kersverse opa? Bekijk dan deze top 8 cadeau ideeën waarmee jij een origineel cadeau vindt voor iemand die opa wordt of is geworden. Hiermee wordt de komst van een kleinkind nog leuker!

1. Cadeauboek voor aanstaande opa's

Een origineel cadeau voor een opa in spe is een cadeauboek voor aanstaande opa’s. Zo kan je hem verrassen met het boek ‘Ik word (weer) opa’ dat volstaat met tips en inspiratie voor opa’s in spe. Daarnaast kan je hem een gepersonaliseerd cadeauboek met naam, foto en persoonlijke boodschap geven, te weten ‘Opa voor beginners’. Met een van deze cadeauboeken kan een aanstaande opa zich op een leuke manier voorbereiden op zijn nieuwe rol als opa!

Cadeauboek: Ik word (weer) opa
Gepersonaliseerd cadeauboek: Opa voor beginners

2. Kussen 'Opa's plekkie'

Het kussen ‘Opa’s plekkie’ is een leuk cadeau voor een nieuwe opa. Het is allereerst een leuke toevoeging in de woonkamer van de betreffende opa. Daarnaast kan iedereen aan dit leuke kussen zien waar hij zit. Hiermee kan jij op een leuke manier een opa met de geboorte van zijn kleinkind feliciteren!

3. Mok 'Promoted to be opa est. 2023'

Een mok waarop staat ‘Promoted to be opa est. 2023’ is een leuk cadeau voor een aanstaande opa. Hij zal met veel plezier uit deze mok drinken, zodat iedereen kan zien dat hij opa wordt of is geworden!

4. Sleutelhanger 'Super opa'

Een sleutelhanger waarop ‘Super opa’ staat is een leuk cadeau voor een aanstaande opa. Hiermee laat jij hem weten dat jij er alle vertrouwen in hebt dat hij een super opa gaat zijn voor zijn kleinkind. Een aanstaande opa zal deze sleutelhanger dan ook met veel trots aan zijn sleutelbos hangen!

5. Opa sokken

Deze opa sokken zijn een leuk cadeau voor een kersverse opa. Een paar sokken komt altijd van pas en deze sokken zijn extra bijzonder doordat ze volstaan met het woord ‘Opa’. Een opa zal deze sokken dan ook graag dragen!

6. Fotolijst voor kindertekeningen

Een origineel cadeau voor een kersverse opa is een fotolijst voor kindertekeningen. Hiermee kan hij de kindertekeningen die hij zal krijgen van zijn kleinkind op een leuke manier tentoonstellen én bewaren. De fotolijst betreft namelijk een wissellijst met ruimte voor maar liefst 50 kindertekeningen. Het is dan ook een bijzonder cadeau voor een kersverse opa dat deze zeker zal waarderen!

7. Baby slab 'Ik hartje opa'

Een baby slab waarop staat ‘Ik hartje opa’ is een leuk cadeau voor een aanstaande opa. Deze slab staat namelijk symbool voor de bijzondere band tussen opa en zijn kleinkind. Een opa zal het dan ook fantastisch vinden om deze leuke slab om te doen bij zijn kleinkind!

8. Voorleesboek voor opa

Een bijzonder cadeau voor een aanstaande of kersverse opa is een voorleesboek dat in het teken staat van het zijn van opa. Zo kan je hem verrassen met ‘Het voorleesboek voor de allerliefste opa!’, ‘Bobbi: De allerliefste opa’ of ‘Toen ik jouw opa werd’. Een opa zal het fantastisch vinden om uit een van deze boeken voor te lezen aan zijn kleinkind!

Het voorleesboek voor de allerliefste opa!
Bobbi voorleesboek 'De allerliefste opa'
Voorleesboek 'Toen ik jouw opa werd'