Top 8 cadeau ideeën voor aanstaande en kersverse moeders

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een aanstaande moeder? Of zoek je een cadeau voor een kersverse moeder? Bekijk dan de top 8 cadeau ideeën voor aanstaande en kersverse moeders. Hiermee heb jij een origineel cadeau waarmee het moederschap nog bijzonderder wordt! 

1. Cadeaudoosje met matchende moeder en baby sokken

Een cadeaudoosje met matchende moeder en baby sokken is een liefdevol gebaar voor een aanstaande moeder. Allereerst kan je kiezen voor een cadeaudoosje met matchende moeder en baby sokken met tekst. Hierbij staat op de moedersokken ‘mama bear’ en op de babysokjes ‘baby bear’. Dit cadeaudoosje is perfect als je het geslacht van de baby nog niet weet, maar kan je natuurlijk ook geven als je deze sokken er leuk uit vindt zien. Daarnaast kan kiezen voor een cadeaudoosje met matchende moeder en baby sokken voor een jongen of een cadeaudoosje met matchende moeder en baby sokken voor een meisje. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor een aanstaande moeder waarmee je haar zeker blij zal verrassen!

Cadeaudoosje met matchende moeder en baby sokken - unisex
Cadeaudoosje met matchende moeder en baby sokken - jongen
Cadeaudoosje met matchende moeder en baby sokken - meisje

2. Mama armbandje

Dit armbandje met de tekst ‘Mama’ en een goudkleurige hartjesbedeltje is een bijzonder cadeau voor een aanstaande moeder. Het armbandje staat symbool voor de nieuwe rol die zij in haar leven gaat vervullen, namelijk die van moeder. Een mama in spe zal dit armbandje dan ook zeker met veel trots dragen!

3. Boek voor aanstaande moeders

Verras een aankomende moeder met een boek dat geheel in het teken staat van het aankomende moederschap, zoals ‘Mama’en’, ‘How about mom: het eerlijke moeder-boek’ of ‘Ik denk dat ik het wel kan’. Deze boeken bevatten waardevolle informatie over het moederschap en bieden praktische tips en adviezen om met de uitdagingen van het moederschap om te gaan. Hiermee heb jij een bijzonder cadeau voor een aanstaande mama waarmee zij zich kan voorbereiden op het aankomende moederschap!

Boek 'Mama'en: Hét boek voor de vrouw die moeder wordt'
Boek 'How About Mom: Het eerlijke moeder-boek'. Een onmisbare gids voor moeders
Boek 'Ik denk dat ik het wel kan: Alles wat je als kersverse moeder wil weten voor een relaxed eerste jaar'

4. Difrax 'I love mama' fopspenen set

Een Difrax fospenen set bestaande uit twee fopspenen met de opdruk ‘I love mama’ is een leuk cadeau voor een moeder in spe. De fopspenen weerspiegelen de liefde tussen moeder en kind. De aankomende moeder zal het na de geboorte dan ook ontzettend leuk vinden om deze fopspenen aan haar kleintje te geven. De ‘I love mama’ fopspenen set is verkrijgbaar in verschillende maten, welke afhankelijk is van de leeftijd van het kindje. 

5. Mama babysokjes met hartje

Een schattig cadeau voor een aanstaande mama zijn babysokjes waarop ‘Mama’ en een hartje staan afgebeeld. Deze sokjes zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook nog eens heel leuk uit. De aanstaande mama zal deze sokjes zeker met veel liefde bij haar baby aandoen!

6. Baby rompertje 'Mijn mama is de liefste!'

Een baby rompertje waarop staat ‘Mijn mama is de liefste!’ is een liefdevol cadeau voor een aanstaande moeder. Hiermee laat jij haar weten dat jij er alle vertrouwen in hebt dat zij een fantastische en lieve mama zal zijn voor de aankomende baby!

7. Mama baby slab

Een baby slab met een lieve of grappige tekst over de mama is een praktisch en leuk cadeau voor een nieuwe moeder. Zo kan je haar verrassen met een baby slab waarop staat ‘Mijn mama is de liefste’, ‘Ik hartje mama’, ‘I love mama’ of ‘Toevallig is mijn moeder de allerliefste!’. Daarnaast kan je een baby slab cadeau geven waarop staat ‘Ik lijk op mijn mama maar de dokter zegt dat het nog goed komt’ of ‘Ik knap? Dan heb je mijn mama nog niet gezien’. Hiermee heb jij een leuke verrassing voor de kersverse mama!

Babyslab 'Mijn mama is de liefste!'
Babyslab 'Ik hartje mama'
Baby slab 'I love mama'
Babyslab 'Toevallig is mijn mama de allerliefste!'
Babyslab 'Ik lijk op mijn mama maar de dokter zegt dat het nog goed komt'
Babyslab 'Ik knap? Dan heb je mijn mama nog niet gezien'

8. Baby voorleesboek voor mama

Een voorleesboek dat geheel in het teken staat van het zijn van mama is een origineel cadeau voor een kersverse moeder. Voorlezen creëert een speciale band tussen moeder en kind. Het biedt momenten van rust, plezier en geborgenheid en creëert kostbare herinneringen. Er zijn verschillende voorleesboeken voor en over moeders waaruit je kan kiezen, zoals ‘Het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama!’, ‘Bobbi: De allerliefste mama‘ en ‘Mijn mama is de allerleukste’. Hiermee heb jij een speciaal cadeau voor een mama in spe waar zij en haar kindje veel plezier aan zullen beleven!

Het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama!
Bobbi voorleesboek 'De allerliefste mama'
Voorleesboek 'Mijn mama is de allerleukste'