Top 6 cadeau ideeën voor wielrenners

Ken jij iemand die dol is op wielrennen en het liefste elk vrij moment op zijn wielrenfiets stapt? Bekijk dan deze top 6 cadeau ideeën voor wielrenners. Hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor een wielrenner dat geheel in het teken staan van zijn favoriete sport en zeker zal worden gewaardeerd.

1. Wielrenner mok met naam

Maak het drinken van een kop koffie of thee nog leuker met een mok waarop een wielrenner en de naam van de betreffende wielrenliefhebber staan. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor een wielrenner waar deze zeker blij mee zal zijn.

2. Wielrenner sleutelhanger met naam

Een sleutelhanger met daarop een wielrenner en de naam van de wielrenfanaat is ideaal. Deze kan de sleutelhanger bijvoorbeeld aan de sleutel van zijn wielrenfiets of sleutelbos hangen. Hiermee kan iedereen zien dat hij dol is op wielrennen!

3. Toilettas met wielrenners

Of het nu is voor een weekendje weg of op vakantie, een toilettas komt altijd van pas. Deze toilettas waarop wielrenners staan afgebeeld is dan ook het perfecte cadeau voor een wielrenner.

4. Pizzasnijder racefiets

Ken jij iemand die dol is op wielrennen en pizza? Dan is een pizzasnijder in de vorm van een racefiets een originele manier om deze persoon te verrassen. Hiermee wordt pizza snijden en eten nog leuker!

5. Boek De regels: essentieel voor elke wielrenner

Een origineel cadeau voor een wielrenner is een boek over wielrennen. Meer specifiek is het boek De regels: essentieel voor elke wielrenner een fantastisch geschenk. Dit boek is namelijk speciaal gemaakt voor echte wielrenfanaten die geen genoeg kunnen krijgen van wielrennen.

6. Hanglamp in de vorm van een racefiets

Een hanglamp in de vorm van een racefiets is een bijzonder cadeau voor een wielrenner. Het is een fantastische manier om de liefde voor wielrennen op een stijlvolle manier tot uitdrukking te kunnen brengen in het interieur. Een wielrenliefhebber zal deze hanglamp dan ook zeker geweldig vinden!