Top 8 fiets cadeau ideeën voor fietsliefhebbers!

Ken jij iemand die houdt van fietsen en blij is als de weeromstandigheden goed zijn, zodat hij/zij weer op de fiets kan stappen, kortom: een echte fietsliefhebber? Bekijk dan de top 8 fiets cadeau ideeën voor fietsers. Of deze persoon nu houdt van fietsen in de natuur of in de stad, hiermee vind jij een origineel cadeau voor een fietsliefhebber waarmee fietsen nog leuker wordt!

1. Richtingaanwijzer voor op de fiets

Een richtingaanwijzer voor op de fiets is een origineel cadeau voor een fietsliefhebber. Hiermee hoeft een fietsliefhebber niet meer zijn/haar hand uit te steken om af te slaan, maar kan hij/zij met een bedieningspaneel dat kan worden bevestigd aan het stuur de richting aangeven. De richtingaanwijzers kunnen worden bevestigd om de zadelpen, zodat andere verkeersgebruikers het duidelijk kunnen zien als je afslaat. Een handig cadeau waarmee fietsen voor een fietsliefhebber nog leuker wordt!

2. Fiets mok

Deze mok staat geheel in het teken van fietsen en is dan ook een geweldig cadeau voor een fietsliefhebber. Op de mok staat namelijk niet alleen een fiets, ook het handvat van de mok heeft de vorm van een fiets. Daarnaast staat op de mok de tekst ‘Life is a journey enjoy the ride’. Een mok waar een fietsliefhebber met veel plezier uit zal drinken!

3. Fiets multitool

Een echte fietsliefhebber weet dat een fiets helaas zo nu en dan gerepareerd moet worden. Met deze fiets multitool hoeft een fietsliefhebber hier zich niet druk over te maken, omdat hij/zij hiermee kleine reparaties kan uitvoeren. De multitool heeft verschillende functies, zo kan het dienen als moersleutel, schroevendraaier, kruiskop, liniaal, flesopener en touwsnijder. Kortom: een praktisch cadeau voor een fietsliefhebber dat deze altijd bij zich kan hebben tijdens het fietsen en zeker van pas zal komen!

4. Fiets onderzetters

Op deze onderzetters is een fiets afgebeeld en deze zijn dan ook een leuk cadeau om een fietsliefhebber mee te verrassen. Als een fietsliefhebber na een fietstocht een heerlijk glas drinken pakt, kan hij/zij vervolgens zijn/haar glas op deze leuke fiets onderzetters zetten. Daarnaast zien de onderzetters er leuk uit op tafel. Het is dan ook een bijzonder cadeau voor een fietsliefhebber waarmee je deze zeker blij zal verrassen.

5. Fiets sleutelhanger en flesopener

Deze sleutelhanger met daaraan een fiets is een leuk cadeau om een fietsliefhebber te verrassen. Deze persoon kan de sleutelhanger namelijk aan zijn/haar fiets hangen en hij/zij heeft daarmee een leuke en toepasselijke sleutelbos! Daarnaast kan de sleutelhanger ook als flesopener dienen. Het is dan ook een fantastisch cadeau voor een fietsliefhebber dat zeker een glimlach op zijn/haar gezicht zal toveren!

6. Fiets pizzasnijder

Ken jij een fietsliefhebber die niet alleen van fietsen houdt, maar ook graag pizza eet? Verras deze persoon dan met een pizzasnijder in de vorm van een fiets. Hiermee wordt het snijden en eten van pizza nog leuker voor iemand die houdt van fietsen. Het is dan ook een leuk en handig cadeau voor een fietsliefhebber!

7. Fiets bekerhouder

Met deze bekerhouder voor op de fiets kan een fietsliefhebber ook tijdens het fietsen veilig genieten van een kop koffie of thee. De fietsliefhebber in kwestie kan de beker namelijk makkelijk uit de houder halen als hij/zij even wat wil drinken en vervolgens weer terug in de houder zetten. De bekerhouder is met een clip te bevestigen op het stuur en heeft een leren band waar de koffiebeker in geplaatst kan worden. Het is dan ook een handig cadeau voor een fietsliefhebber waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

8. Fiets sleutelrekje

Met dit leuke sleutelrekje in de vorm van een fiets kan een fietsliefhebber op handige en leuke wijze zijn/haar fietssleutel, huissleutel en andere sleutels ophangen. Hiermee ben je nooit meer je fietssleutels of andere sleutels kwijt, omdat je hiermee een vaste plek hebt om je sleutels op te hangen. Het is dan ook een fantastisch cadeau voor een fietsliefhebber waarmee deze zeker blij verrast zal zijn!