Top 6 cadeau ideeën voor hockey liefhebbers

Ken jij iemand die houdt van hockey? Iemand die het liefste elke dag op het hockeyveld staat en altijd in is voor een potje hockey? Bekijk dan de top 6 cadeau ideeën voor hockey liefhebbers en vind een fantastisch hockey cadeau om deze persoon te verrassen. Hiermee wordt hockeyen nog leuker!

1. Hockey mok met naam

Een mok waarop hockeysticks, een hockeybal en de naam van de hockeyliefhebber staan afgebeeld is een leuke manier om iemand die graag hockeyt te verrassen. Of het nu is voor koffie, thee of iets anders, uit deze mok zal zeker graag gedronken worden.

2. Boek Hockey oefeningen voor veld en zaal

Een origineel hockey cadeau is het boek Hockey oefeningen voor veld en zaal. Hiermee kan iemand die hockeyt nog beter worden. Er zijn hockey oefeningen met duidelijke afbeeldingen van verschillende moeilijkheidsniveaus. Hiermee worden hockey trainingen dan ook nog leuker!

3. Hockey sleutelhanger

Met een hockey sleutelhanger kan iedereen aan de sleutelbos van een hockeyliefhebber zien dat hij/zij dol is op hockey. Er zijn verschillende leuke sleutelhangers waaruit je kan kiezen. Zo heb je een sleutelhanger waarop een hockeyspeler staat afgebeeld die je kan laten personaliseren met de naam van de hockeyfanaat. Daarnaast kan je kiezen voor een sleutelhanger in de vorm van een hockeystick of een sleutelhanger met de tekst ‘Eat sleep hockey repeat’. Hiermee heb jij een leuk cadeau voor een hockeyliefhebber!

Hockey speler sleutelhanger met naam
Hockeystick sleutelhanger
Eat Sleep Hockey Repeat sleutelhanger

4. Zilveren ketting met hockeysticks

Een zilveren ketting met een hanger van hockeysticks is een origineel cadeau voor iemand die houdt van hockey. Deze zal de zilveren ketting met veel plezier dragen als blijk van de voorliefde voor hockey. 

5. Armband met hockeysticks

Een armband met hockeysticks is een leuk cadeau voor iemand die dol is op hockey. Het staat namelijk symbool voor zijn favoriete sport. Een hockeyer zal deze bijzondere armband dan ook graag dragen.

6. Straathockeyset

Een originele manier om iemand die houdt van hockey te verrassen is met een straathockeyset. Hiermee hoef je niet naar een hockeyveld om een potje hockey te spelen, maar kan je dit gewoon op straat. Dit zal een hockeyliefhebber dan ook zeker fantastisch vinden!