De beste 12,5 jaar getrouwd cadeaus voor een 12,5 jarig huwelijk

Een origineel 12,5 jaar getrouwd cadeau vind je met deze cadeau ideeën voor een 12,5 jarig huwelijk. Een huwelijk van 12,5 jaar wordt ook wel een koperen huwelijk genoemd. Daarom vind je hieronder ook verschillende cadeau ideeën met een koperen tintje. Hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor een 12,5-jarig huwelijksjubileum dat zeker zal worden gewaardeerd!

1. Koperkleurige LED-kaarsen

Een origineel cadeau voor een koperen huwelijk is een set koperkleurige LED-kaarsen. Deze LED-kaarsen vormen een sfeervolle toevoeging in huis en zijn daarnaast een mooi symbool voor het 12,5-jarig huwelijk.

2. Hartjes bonbons met foto

Een leuk 12,5 jaar getrouwd cadeau zijn hartjes bonbons met foto. Laat de hartjes bonbons bijvoorbeeld bedrukken met een bruiloftsfoto of een recente foto van het getrouwde stel. Hiervan zal zeker gesmuld worden. Daarnaast zal dit unieke cadeau zeker fantastisch gevonden worden!

3. 3D LED-lamp van een foto

Een origineel cadeau voor een 12-jarig huwelijk is een 3D LED-lamp van een foto. Zo kan je bijvoorbeeld een 3D LED-lamp laten creëren van een huwelijksfoto of een recentere foto van het paar. Hiermee heb jij een bijzonder cadeau dat een echte eyecatcher vormt!

4. Gepersonaliseerde borrelplank 12,5 jaar getrouwd

Een gepersonaliseerde borrelplank die geheel in het teken staat van het 12,5 jaar getrouwd zijn is een leuk en persoonlijk cadeau voor een koperen huwelijk. Op de borrelplank staat, naast de tekst ‘12,5 jaar getrouwd’, mr & mrs met de achternaam van het stel en de trouwdatum. Deze bijzondere borrelplank vormt dan ook een leuk aandenken aan het bereiken van deze bijzondere mijlpaal!

5. Lichtplantje

Een lichtplantje is een origineel 12,5 jaar getrouwd cadeau. Het lichtplantje kan een bijzondere plek in huis worden gegeven en is een prachtig symbool voor dit bijzondere huwelijksjubileum.

6. Hartvormig doosje met rozenkwarts steentjes

Een houten doosje in de vorm van een hart dat is gevuld met rozenkwarts steentjes is een speciaal 12,5 jaar getrouwd cadeau. Rozenkwarts stenen staan voor liefde en helpen om liefde te geven, te ontvangen en aan te trekken. Ze zijn dan ook perfect om het huwelijk sterk te houden.

7. Cadeaubon favourites for two

Gun jij het 12,5 jaar getrouwde stel een leuke belevenis om samen te genieten van quality time? Geef dan de cadeaubon Favourites for two. Hiermee kunnen zij samen genieten van een onvergetelijke dag. Het is dan ook een geweldig cadeau voor een 12-jarig huwelijksjubileum.

8. Koperen schaal met bloem des levens

Een origineel cadeau voor een koperen huwelijk is een koperen schaal waarin de bloem des levens is gegraveerd. Deze koperen schaal is een prachtige decoratie in huis en vormt daarnaast een mooie herinnering aan het 12,5-jarig huwelijksjubileum.

De beste cadeauwinkels