Top 10 cadeau ideeën voor Minions fans

Een cadeau voor een Minions fan vind je met deze top 10 cadeau ideeën. Hiermee heb jij een leuk en bijzonder cadeau voor een Minions fan dat geheel in het teken van Minions staat en hij/zij helemaal geweldig zal vinden!

1. Minion lampje

Een leuk cadeau voor een Minion fan is een lampje in de vorm van de Minion Stuart. De lamp zal fantastisch staan in de kamer van een Minions fan en is daarnaast ook nog eens een handige lichtbron. Hiermee zal jij de ontvanger dan ook zeker blij verrassen!

2. Minion mok met geluid

Deze Minion mok met geluid is een grappig cadeau voor een Minions fan. Op de mok staat de Minion Bob en deze maakt een lachend geluid. Het drinken uit deze mok is dan ook een feestje!

3. Minions gezelschapsspel

Verras een Minions fan met een gezelschapsspel dat geheel in het teken van de Minions staat, zoals Minions Uno, het Minions Pop-up spel of het Exploding Minions kaartspel. Welk spel je ook kiest, hiermee heb jij een fantastisch cadeau voor een Minions fan waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

Minions Pop-Up spel
Exploding Minions kaartspel

4. Minions waterfles/thermosfles

Met deze leuke Minions fles wordt drinken een feestje! De Minions fles kan zowel dienen als waterfles als thermosfles en is dan ook multifunctioneel. Het is dan ook een cadeau dat zeker van pas zal komen en met veel plezier gebruikt zal worden door een Minions fan!

5. LEGO Minions bouwset

Een LEGO Minions bouwset is een geweldig cadeau voor een Minions fan. Er zijn verschillende LEGO Minions bouwsets waarmee je een Minions fan kan verrassen, zoals de LEGO Minions bouwset Enerverende Motorachtervolging, de LEGO Minions bouwset Kungfugevechten de LEGO Minions bouwset Minions in Gru’s Lab. Welke LEGO Minions bouwset je ook kiest, een Minions fan zal hieraan veel bouw- en speelplezier beleven!

LEGO Minions bouwset Enerverende Motorachtervolging
LEGO Minions bouwset Kungfugevecht
LEGO Minions bouwset Minions in Gru’s Lab

6. Minion sleutelhanger

Deze sleutelhanger van een Minion is een leuk cadeau voor een Minions fan. Als je op de Minion drukt, begint deze namelijk te lachen. Daarnaast kan een Minions fan zijn/haar sleutelbos door de pluche Minion makkelijk vinden en ziet iedereen dat hij/zij dol is op Minions!

7. Minions puzzel

Een Minions fan zal zeker veel plezier beleven aan het in elkaar zetten van een Minions puzzel. Er zijn verschillende puzzels die in het teken van de Minions staan. Zo kan je kiezen uit een puzzel in de vorm van een Minion, een Minions puzzelbal of een Minions mystery puzzel die aan beide kanten een andere afbeelding heeft en waarbij je met een speciale bril mysterieuze onderdelen van de puzzel kan zien. Welke puzzel je ook kiest, hiermee heb jij een origineel cadeau voor een Minions fan!

Puzzel in de vorm van een Minion
Minions 3D puzzel
Minions mystery puzzel

8. Minions wafelijzer

Een origineel cadeau voor een Minions fan is een Minions wafelijzer. Hiermee kan je zelf wafels in de vorm van een Minion maken. Een Minions fan zal het fantastisch vinden om wafels in de vorm van Minions te maken en hier vervolgens van te genieten!

9. Minions Babble Otto interactief figuur

Een leuk cadeau om te geven aan een Minions fan is de Minions Babble Otto. Deze Minion is interactief en reageert op de manier waarop je hem beweegt. De Minion kan verschillende geluiden en zinnen maken, afhankelijk van hoe je hem beweegt. Hiermee zal een Minions fan graag spelen!

10. Minions taart

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een Minions fan die iets heeft te vieren? Dan is een taart die geheel in het teken van de Minions staat een fantastisch cadeau om deze persoon te verrassen. Er zijn verschillende Minions taarten waaruit je kan kiezen. Een Minions fan zal onder de indruk zijn van dit lekkere en bijzondere cadeau en hiervan zeker smullen!