Top 5 cadeau ideeën voor een Nutella liefhebber

Nutella is de bekendste hazelnootpasta ter wereld en geliefd onder velen. Ken jij iemand die dol is op Nutella en wil jij deze persoon verrassen met een origineel cadeau? Lees dan de top 5 cadeau ideeën voor een Nutella liefhebber. Hiermee vind jij een cadeau voor een Nutella liefhebber dat geheel in het teken van Nutella staat.

1. Gepersonaliseerd Nutella cadeaupakketje

Dit gepersonaliseerd Nutella cadeaupakketje bestaat uit een mini potje Nutella en een goudkleurige lepel die je kunt personaliseren met de naam van de Nutella liefhebber. Het is dan ook een origineel cadeau voor een Nutella liefhebber, waarmee jij deze zeker blij zal verrassen!

2. Het kleine Nutella boekje

Het kleine Nutella boekje staat geheel in het teken van Nutella. Het is dan ook een leuk cadeau voor een Nutella liefhebber. Zo staan in dit boek meer dan 300 recepten met Nutella die een Nutella liefhebber kan uitproberen, van Nutella koekjes en Nutella cakejes tot Nutella ijs. Hiermee hoeft een Nutella liefhebber dan ook niet meer alleen te genieten van Nutella als broodbeleg, maar kan hij/zij verschillende leuke en lekkere gerechten met Nutella maken en hiervan genieten!

3. Mok 'If you are Nutella I'm the bread'

Op deze mok staat de tekst ‘If you are Nutella I’m the bread’ en staan een Nutella pot en boterham afgebeeld. Uit deze mok kan een Nutella liefhebber dan ook extra genieten van een kop koffie of thee en boterham met Nutella. Kortom: een leuk cadeau om iemand die van Nutella houdt te verrassen!

4. Nutella biscuits

Deze Nutella biscuits zijn een leuk cadeau voor een Nutella liefhebber. Dit zijn namelijk biscuits gevuld met Nutella hazelnootpasta. Hiervan zal een Nutella liefhebber dan ook zeker smullen!

5. Nutella Big Jar XXL gevuld met mini potjes Nutella

Deze Nutella Big Jar XXL is gevuld met mini potjes Nutella en is een fantastisch cadeau voor een Nutella liefhebber. Allereerst, kan een Nutella liefhebber hiermee genieten van Nutella. Daarnaast is de Nutella Big Jar XXL natuurlijk een echt collectors item voor een Nuttela liefhebber, welke een bijzonder plekje in huis kan worden gegeven. Hiermee kan een Nuttela liefhebber dan ook aan iedereen laten zien dat hij/zij dol is op Nutella!