Top 5 cadeau ideeën voor een chips liefhebber

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor iemand die dol is op chips? Lees dan de top 5 cadeau ideeën voor een chips liefhebber en vind een geweldig cadeau dat geheel in het teken van chips staat. Met één van deze cadeaus wordt het eten van chips nog leuker en lekkerder!

1. Chips maker set

Maak zelf je eigen chips met deze chips maker set. Deze set bevat alle benodigdheden om zelf snel en makkelijk je eigen chips te kunnen maken, zoals een snijmachine en plateau. Het is dan ook een origineel cadeau voor een chips liefhebber. 

Om je eigen chips te maken dien je een aardappel met de snijmachine in dunne plakjes te snijden. Vervolgens dien je de dunne plakjes aardappel op het plateau te leggen, waarna je de chips in de magnetron doet. Vervolgens kan je genieten van je zelfgemaakte chips!

2. Chips afsluitklemmen

Een leuk cadeau voor een chips liefhebber zijn chips afsluitklemmen. Er zijn verschillende leuke afsluitklemmen waaruit je kan kiezen, bijvoorbeeld in de vorm van koala’s, honden of friet. Welke je ook kiest, dit cadeau zal zeker van pas komen. Hiermee kan een chips liefhebber namelijk voorkomen dat de chips in een geopende chipszak snel taai wordt. Daarnaast zien deze afsluitklemmen er natuurlijk super leuk uit op een chipszak!

Koala chips afsluitklemmen
Hond chips afsluitklemmen
Friet afsluitklemmen chips

3. Chips snackschaal

Met een chips snackschaal kan een chips liefhebber op leuke en toepasselijke wijze genieten van chips. Er zijn verschillende soorten chips snackschalen verkrijgbaar. Allereerst kan je kiezen voor een rode keramieke snackschaal waarop ‘CHIPS’ staat. Daarnaast kan je kiezen voor een Chips snack bucket waarop de tekst ‘chips’ en chips staan afgebeeld. Welke chips snackschaal je ook kiest, hieruit wordt het eten van chips nog leuker en lekkerder!

Chips snackschaal
Chips snack bucket

4. Pringles chips puzzel

De Pringles chips puzzel bestaat uit 50 puzzelstukjes en zit in een Pringles tube. Hiermee kan een chips liefhebber een puzzel in de vorm van een Pringles tube in elkaar zetten. Dit is dan ook een leuk cadeau voor een chips liefhebber die houdt van Pringles!

5. Glazen kerstdecoratie zak chips

Deze glazen kerstdecoratie van een zak chips is een musthave voor in de kerstboom van een echte chips liefhebber. Hiermee kan iedereen aan de kerstboom van de chips liefhebber zien dat hij/zij houdt van chips. Daarnaast is het ook nog eens een leuke toevoeging aan de kerstboom. Kortom: een geweldig cadeau voor een chips liefhebber!

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die niet alleen dol is op chips, maar ook op friet? Lees dan ook de top 10 cadeaus voor friet liefhebbers!