Top 10 cadeau ideeën voor een champagne liefhebber

Champagne wordt vaak gedronken om bijzondere gebeurtenissen te vieren. Ken jij iemand die altijd een reden ziet om champagne te drinken en helemaal dol is op champagne? Lees dan de top 10 cadeau ideeën voor een champagne liefhebber en vind een origineel cadeau voor een champagne liefhebber dat geheel in het teken van champagne staat. Hiermee zal jij een champagne liefhebber blij verrassen!

1. Champagne pakket

Dit champagne pakket bestaat uit een fles champagne van Pommery, een wijndop en 2 gepersonaliseerde champagneglazen en wordt geleverd in een mooie geschenkdoos. Hiermee heb jij dan ook een luxe en origineel cadeau voor een champagne liefhebber dat zeker zal worden gewaardeerd!

2. Champagne sabel

Een champagne sabel, oftewel sabreer mes, is een bijzonder cadeau voor een champagne liefhebber. Hiermee kan je namelijk een fles champagne sabreren. Dit is een originele manier om een fles champagne te openen. Een champagne liefhebber zal het dan ook fantastisch vinden om met dit champagne sabel champagne flessen te openen!

3. Champagne proeverij

Verras een champagne liefhebber met een champagne proeverij. Tijdens deze proeverij leer je meer over champagne en kan je onder het genot van diverse hapjes verschillende soorten champagne proeven. Dit speciale cadeau zal bij een champagne liefhebber dan ook zeker in de smaak vallen!

4. Champagne koeler

Verras een champagne liefhebber met een prachtige marmeren champagne koeler. Deze zorgt ervoor dat de champagne uren gekoeld blijft. Daarnaast ziet de champagne koeler er ook nog eens leuk uit, waardoor deze ook kan dienen als decoratie. Kortom: een geweldig cadeau voor een champagne liefhebber!

5. Moet & Chandon champagneflesafsluiter

Deze champagneflesafsluiter van het merk Moet & Chandon is ideaal voor een champagne liefhebber. Hiermee kan je namelijk de champagnefles afsluiten en wordt voorkomen dat kooldioxide verloren gaat. Zo blijft de champagne ook nadat deze open is geweest nog heerlijk!

6. Gegraveerde champagneglazen

Maak het drinken van champagne nog leuker voor een champagne liefhebber met gegraveerde champagneglazen. De champagneglazen zijn te personaliseren met een naam, tekst en ontwerp naar keuze. Hiermee heb jij een persoonlijk cadeau voor een champagne liefhebber waarmee deze zeker blij verrast zal zijn!

7. Badbruisbal champagnefles

Deze badbruisbal in de vorm van een champagnefles is een leuk cadeau voor een champagne liefhebber. Hiermee kan hij/zij genieten van een heerlijk bad en even tot rust komen.

8. Kerstornament champagnefles

Dit kerstornament van een champagnefles is een leuke toevoeging aan de kerstboom van een champagne liefhebber. Dit maakt de kerstboom persoonlijk. Elk jaar kan een champagne liefhebber dit leuke kerstornament weer in de kerstboom hangen en wordt hij/zij herinnerd aan dit leuke cadeau.

9. Gegraveerde kist met champagnefles

Een leuke manier om een fles champagne cadeau te geven is in een gepersonaliseerde kist. De kist kan je laten graveren met een naam, tekst en ontwerp naar keuze. Hiermee heb jij dan ook een leuk cadeau om te geven!

10. Champagnefles met gepersonaliseerd etiket

Wil jij op een originele manier een fles champagne cadeau geven? Geef dan een champagnefles met een gepersonaliseerd etiket. Het etiket kan je personaliseren met een foto, naam, tekst en ontwerp naar keuze. Deze unieke champagnefles zal een champagne liefhebber zeker koesteren!