Cadeautip voor een chocoladeliefhebber: een gepersonaliseerd chocolade cadeau!

Ken jij iemand die altijd naar chocolade hunkert? Iemand die op elk moment van de dag kan genieten van chocolade? Zo iemand maak je natuurlijk blij met heerlijke chocolade. Vaak krijgt een chocoladeliefhebber een simpele chocoladereep of doos bonbons. Wil jij een chocoladeliefhebber verrassen met een bijzonder en speciaal cadeau, geef dan een gepersonaliseerd chocolade cadeau! Afhankelijk van de smaak van de persoon in kwestie en je eigen voorkeuren wat betreft de personalisatie zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de chocolade zélf te personaliseren met een foto of kun je de verpakking personaliseren met een leuke tekst en/of foto. Daarnaast bieden verschillende merken gepersonaliseerde chocolade cadeau’s. De verschillende opties worden hieronder besproken. 

1. Chocoladekaart

Met een chocoladekaart, heb jij gegarandeerd de allerleukste kaart die de persoon in kwestie krijgt, de persoon kan deze kaart namelijk opeten! Deze chocoladekaart kun je personaliseren door middel van één of meerdere foto’s, leuke tekst en een mooie achtergrond. Dit maakt het krijgen én opeten van de chocoladekaart nog bijzonderder!

2. Bonbons met tekst of foto

Met dit cadeau verras je een chocoladeliefhebber zeker, want wie verwacht er bij het openen van een doos bonbons dat op elke bonbon een speciale foto of tekst voor hem/haar staat? Daarnaast maakt de tekst of foto die op de bonbons is gedrukt het eten van elke bonbon een speciaal moment! 

3. Chocotelegram

Een chocotelegram is een persoonlijke boodschap in chocoladeblokjes. Perfect voor als je iemand een speciale boodschap wil meegeven. De ontvanger van het cadeau zal genieten van je bijzondere boodschap én de heerlijke chocolade!

4. Milka chocolade cadeau

Milka biedt diverse gepersonaliseerde chocolade cadeau’s. Allereerst kun je een mega Milka chocoladereep geven, waarop je een leuke tekst en foto kunt afdrukken. De mega Milka chocoladereep bevat 9 verschillende chocoladerepen met verschillende smaken, hiermee kan de ontvanger van het cadeau zeker even vooruit en maak je hem/haar zeker MEGA blij! 

Daarnaast heeft Milka diverse giftboxen voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld een verjaardag, valentijn, moederdag, vaderdag, om iemand te bedanken of gewoon zomaar. Op de giftbox kun je een foto, naam en lieve tekst toevoegen. Perfect dus om iemand die dol is op Milka op een speciale manier te verrassen! 

5. Tony's Chocolonely chocolade cadeau

Tony’s Chocolonely biedt twee soorten giftboxen. De eerste giftbox bevat een Tony’s Chocolonely chocoladereep in de smaak karamel-zeezout of melk. De tweede giftbox bevat maar liefst 3 Tony’s Chocolonely repen, in de smaken karamel-zeezout, melk en melk hazelnoot. Beide giftboxen kunnen gepersonaliseerd worden met een naam, foto en leuke boodschap. Hiermee geef je iemand die dol is op Tony’s Chocolonely dan ook een heel speciaal cadeau!

6. Toblerone chocoladereep

Ken jij iemand die helemaal weg is van Toblerone? Geef die persoon een Toblerone reep met zijn/haar eigen naam op de wikkel! Daarnaast kun je een leuke boodschap en foto toevoegen aan de wikkel van de Toblerone reep. De gepersonaliseerde Toblerone reep is verkrijgbaar in verschillende maten. Wil je echt een heel bijzonder cadeau geven? Geef dan een XXL Toblerone reep, welke maar liefst 4,5 kilo weegt, hier is de betreffende chocoladeliefhebber zeker even zoet mee! 

7. Côte d'Or chocoladereep

Met een mega Côte d’Or reep heb jij een groots en bijzonder cadeau! De wikkel van de mega Côte d’Or reep kun je personaliseren met een naam, foto en leuke boodschap. De mega Côte d’Or reep bevat 5 verschillende chocoladerepen, hiervan kan de ontvanger dus zeker een tijd lekker genieten!

8. M&M's chocolade giftbox

Geef iemand die dol is op M&M’s een gepersonaliseerde M&M’s giftbox met daarin twee M&M’s repen. De giftbox kun je personaliseren met een naam, foto en lieve boodschap. Een super leuk cadeau om te ontvangen!

9. Celebrations chocolade cadeau

De gepersonaliseerde Celebrations giftbox is gevuld met heerlijke mini’s van Mars, Snickers, Twix, Milky Way, Bounty, Maltezers, Dove en Dove Caramel. Er zijn twee uitvoeringen van de Celebrations giftbox, een fles en een tube. Met dit cadeau vol heerlijke chocolaatjes heeft de ontvanger zeker wat te vieren!

10. Verkade chocolade cadeau

Verkade heeft twee soorten persoonlijke cadeau’s waarmee je iemand kunt verrassen, een chocoladereep en een giftbox. De gepersonaliseerde chocoladereep is verkrijgbaar in verschillende smaken, te weten melk, puur en hazelnoot. De gepersonaliseerde giftbox bestaat uit twee chocoladerepen in de smaken melk en puur. De chocoladereep en giftbox zijn verkrijgbaar in diverse varianten, waarbij een tekst en/of foto kan worden toegevoegd. Hiermee geef je dan ook een vrolijk en persoonlijk cadeau, waar de ontvanger ook nog eens heerlijk van kan genieten!

11. Luxe bonbons in geschenkdoos

Ken jij iemand die helemaal weg is van luxe bonbons, maar wil je toch een bijzonder cadeau geven? Geef dan luxe bonbons in een gepersonaliseerde geschenkdoos. De ontvanger van het cadeau, zal blij verrast zijn met de prachtige en persoonlijke geschenkdoos met foto en lieve tekst!