Top 11 cadeau ideeën voor Playstation liefhebbers

Ken jij iemand die het liefste al zijn/haar vrije uren doorbrengt achter de Playstation? Verras deze persoon dan met een fantastisch cadeau dat geheel in het teken van de Playstation staat, met de top 11 cadeau ideeën voor Playstation liefhebbers! 

1. Playstation Icons Light

Verras een Playstation liefhebber met een Playstation Icons Light, oftewel een lamp met de welkbekende iconen op de Playstation controller. De Playstation Icons Light is te verkrijgen in twee varianten, te weten met gekleurde iconen (PS4 versie) of met witte iconen die blauw licht geven (PS5 versie). Een cadeau dat een fantastische toevoeging is aan de kamer van een echte Playstation liefhebber!

Playstation PS4 Icons Light
Playstation PS5 Icons Light

2. Playstation controller wekker

Iemand die tot laat opblijft om te gamen op de Playstation, heeft waarschijnlijk ook moeite om in de ochtend wakker te worden. Met deze Playstation wekker wordt een Playstation liefhebber in ieder geval op tijd én met een leuke en toepasselijke wekker wakker. De wekker is verkrijgbaar in het zwart en wit, zodat jij een kleur kunt uitkiezen die bij de persoon in kwestie past. Hiermee kun jij een Playstation liefhebber een leuk cadeau geven!

Playstation controller wekker - zwart
Playstation controller wekker - wit

3. Playstation thermosfles of -beker

Een thermosfles of -beker is natuurlijk fijn om mee te nemen onderweg, het houdt je drinken heerlijk warm (of koud) en is dan ook een cadeau dat altijd van pas komt. Met een thermosfles of -beker die geheel in het teken staat van de Playstation heb jij dan ook een fantastisch cadeau voor een Playstation liefhebber. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar, zodat jij een thermosfles of -beker kunt uitkiezen die bij de Playstation liefhebber in kwestie past.

Playstation PS5 thermosfles
Playstation PS5 thermosbeker
Playstation thermosbeker

4. Playstation rugzak

Of het nu is voor een dagje uit, school, werk of om je Playstation onderweg mee te nemen, een rugzak komt altijd van pas. Wil jij dat een Playstation liefhebber kan rondlopen met een mooie en toepasselijke rugzak? Verras deze dan met een rugzak die geheel in het teken van de Playstation staat. Je kunt een zwarte rugzak met de opdruk van het Playstation logo en de Playstation iconen geven, maar je kunt ook kiezen voor een kleurrijke Playstation rugzak die in het teken staat van de PS One. Ken jij iemand met een PS5 die graag overal zijn/haar Playstation 5 mee naartoe neemt? Geef deze Playstation liefhebber dan een rugzak cadeau waarmee deze de PS5 overal naartoe kan nemen. Kortom: voor welke Playstation liefhebber je ook een cadeau zoekt, hiermee slaag je altijd!

Playstation rugzak
Playstation PS One rugzak
Rugzak voor de Playstation PS5

5. Playstation sleutelhanger

Met deze Playstation sleutelhanger waarop de welbekende Playstation symbolen staan, kan iedereen aan de sleutelbos van een Playstation liefhebber zien dat hij/zij helemaal dol is op gamen op de Playstation!

6. Playstation PS5 glas

Dit Playstation glas kan een Playstation liefhebber naast zich zetten tijdens het gamen, zodat hij/zij tijdens het spelen op de Playstation kan genieten van een glas water, cola of een andere drank. Het glas staat geheel in het teken van de PS5 en is dan ook een cadeau waar een Playstation liefhebber zeker blij mee zal zijn!

7. Playstation PS5 koptelefoonstandaard

Deze Playstation PS5 koptelefoonstandaard is een perfect cadeau voor een Playstation liefhebber die graag een koptelefoon of headset draagt tijdens het gamen. Als hij/zij klaar is met gamen, kan deze namelijk op deze koptelefoonstandaard worden geplaatst. Hiermee heeft de koptelefoon/headset een vaste plek en daarnaast is het ook een leuke toevoeging aan de (game)kamer van de Playstation liefhebber!

8. Playstation PS5 icons spaarpot

Ken jij iemand die aan het sparen is voor een Playstation, Playstation spellen of wil jij een Playstation liefhebber op een originele manier geld cadeau geven? Verras deze persoon dan met een Playstation spaarpot van de PS5 icons. Hiermee wordt sparen een stuk leuker voor een Playstation liefhebber!

9. Playstation stressbal

Met dit cadeau kan een Playstation liefhebber even alle stress en frustratie van het gamen of zijn/haar leven kwijt. Dit is namelijk een stressbal die eruit ziet als een Playstation controller. Een cadeau waar een Playstation liefhebber zeker plezier aan zal beleven!

10. Playstation onderzetters

Verras een Playstation liefhebber met een cadeau dat er niet alleen leuk uitziet, maar ook nog eens handig is. Deze Playstation onderzetters voorkomen namelijk kringen op tafel en zien er ook nog eens mooi uit. Het is dan ook de ideale toevoeging op de tafel, het bureau of nachtkastje van een Playstation liefhebber!

Playstation metalen onderzetters
Playstation PS5 onderzetters

11. Playstation mok

Voor een Playstation liefhebber wordt het drinken van een kop koffie of thee nog leuker met een mok die geheel in het teken van de Playstation staat. Er zijn verschillende Playstation mokken verkrijgbaar, zodat jij een mok kunt uitzoeken voor een Playstation liefhebber die jij helemaal fantastisch vindt!

Allereerst heb je een Playstation mok met daarop het Playstation logo en een handvat in de vorm van een controller. Deze mok is verkrijgbaar in het grijs (PS One versie) en zwart (PS4).

Daarnaast heb je een warmtegevoelige Playstation mok die geheel in het teken staat van de PS5 en, afhankelijk van de temperatuur van de drank in de mok, van kleur verandert. 

Tot slot kun je een Playstation liefhebber een gepersonaliseerde Playstation mok cadeau geven, waarop de bekende Playstation symbolen staan afgebeeld en de tekst ‘Hardcore gamer sinds’ met het geboortejaar van de Playstation liefhebber wordt vermeld.

Playstation mok
Playstation PS4 mok
Playstation PS5 warmtegevoelige mok
Playstation PS5 mok
GamesGames