Top 8 cadeau ideeën voor een gamer

Een gamer is iemand die geen genoeg kan krijgen van gamen en het liefste elke minuut van de dag zou willen gamen. Deze persoon verras je dan ook het beste met een cadeau dat geheel in het teken staat van zijn/haar favoriete bezigheid: gamen. In dit artikel vind je de top 8 cadeau ideeën voor een gamer, zodat jij een game liefhebber kunt verrassen met een leuk en origineel cadeau!

1. Games houder controller

Een gamer heeft natuurlijk een hele collectie spellen. Met deze game houder in de vorm van een controller kan een gamer zijn/haar games op een mooie en toepasselijke manier neerzetten. Het is dan ook een leuke toevoeging aan de kamer van een game liefhebber, waarmee het uitzoeken/pakken van een game nog leuker wordt. Een cadeau waar je een gamer blij mee zal verrassen! 

2. Game over mok

Met deze gamer mok wordt het drinken van een kop koffie of thee nog leuker voor een gamer. De handvatten van deze mok vormen namelijk een game controller en onderaan de mok staat ‘game over’. De mok heeft dan ook de perfecte handgreep voor een gamer, aangezien hij/zij deze net zo kan vasthouden als zijn/haar favoriete game console. Kortom: een leuk en origineel cadeau voor een gamer!

3. Chocolade game controller

Ken jij een gamer die niet alleen dol is op gamen, maar ook op chocolade? Geef dan deze leuke game controller gemaakt van chocolade. Een leuk en lekker cadeau voor een gamer, waar hij/zij zeker van zal genieten!

4. Sokken 'Do not disturb I am busy gaming'

Een echte game liefhebber weet hoe vervelend het is om gestoord te worden tijdens het gamen. Met deze sokken weet iedereen dat de gamer met rust gelaten moet worden als hij/zij gamed, op de onderkant van de sokken staat namelijk ‘Do not disturb I am busy gaming’ vermeld. De sokken zijn ‘one size fits all’, dus je hoeft niet de maat van de gamer te weten om dit leuke cadeau te geven. Hiermee kan een gamer tijdens het gamen zijn voeten omhoog leggen en heerlijk ongestoord genieten van de game!

5. Gamer dekbedovertrek

In dit gamer dekbedovertrek kan een gamer heerlijk wegdromen en genieten van alle games die hij/zij heeft gespeeld en nog zal gaan spelen. Het dekbedovertrek staat vol met gamecontrollers en heeft een lichtgrijze achtergrond. Hieronder zal een gamer dan ook heerlijk slapen!

6. Kussen game controller

Of een gamer het kussen achter de rug doet om comfortabeler te gamen, op de bank legt of op bed, dit kussen komt zeker van pas. Het kussen is niet alleen handig, maar vormt ook een leuke toevoeging aan het interieur van een gamer. Het kussen heeft namelijk de vorm van een game controller. Hiermee kan een gamer aan iedereen laten zien hoe dol hij/zij is op gamen en het is dan ook een fantastisch cadeau om een gamer mee te verrassen!

7. USB-stick controller

Verras een gamer met een USB-stick in de vorm van een controller. Op het eerste gezicht lijkt het een mini controller, maar niets is minder waar. De controller bestaat namelijk uit twee delen en als deze worden losgekoppeld zie je dat het in feite een USB-stick is, die een gamer bijvoorbeeld kan gebruiken om zijn/haar favoriete foto’s of video’s op te slaan. Een praktisch en leuk cadeau voor een gamer!

8. Game controller rekenmachine

Rekenen was nog nooit zo leuk met deze rekenmachine in de vorm van een game controller. Naast dat het een leuk cadeau is, is het ook een praktisch cadeau. Een rekenmachine komt namelijk altijd van pas en hiermee heeft een gamer ook nog eens een heel bijzonder en leuk exemplaar. Het is dan ook een leuk en origineel cadeau om een gamer mee te verrassen!

GamesGames