Top 6 cadeau ideeën voor pannenkoeken liefhebbers

Ken jij iemand die helemaal dol is op pannenkoeken? Iemand die het liefste elke dag pannenkoeken bakt en eet? Kortom: een echte pannenkoeken liefhebber? Bekijk dan in dit artikel de top 6 cadeau ideeën voor pannenkoeken liefhebbers en verras iemand die houdt van pannenkoeken met een origineel en toepasselijk pannenkoeken cadeau!

1. Efteling Polles pannenkoekenboek

In het Efteling Polles pannenkoekenboek staan allerlei overheerlijke pannenkoekenrecepten. Hiermee geef je een pannenkoekenbakker dan ook veel inspiratie om allerlei nieuwe overheerlijke pannenkoekenrecepten uit te proberen, waardoor het maken en opeten van pannenkoeken nog leuker en lekkerder wordt! Kortom: een perfect pannenkoeken cadeau om een pannenkoeken liefhebber mee te verrassen!

2. Beslagdispenser

Deze beslagdispenser is een ideaal cadeau voor het maken van pannenkoeken. Het voorkomt namelijk geknoei. Het enige dat je hoeft te doen is het beslag in de beslagdispenser te doen en vervolgens kun je met de hendel het beslag afgieten. Daarnaast kun je deze beslagdispenser ook gebruiken voor het maken van muffins, cupcakes of andere recepten. Kortom: een cadeau dat een pannenkoeken liefhebber zeker zal waarderen!

3. Pannenkoekenmaker

Deze pannenkoekenmaker is ideaal voor een pannenkoeken liefhebber, omdat hij/zij hiermee altijd en overal pannenkoeken kan maken. Met deze pannenkoekenmaker heb je namelijk geen fornuis of inductie nodig om pannenkoeken te bakken, het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. De pannenkoekenmaker kun je dan ook gewoon op tafel zetten, zodat iedereen aan tafel gezellig een pannenkoek kan bakken. Het is dan ook een origineel cadeau om te geven aan een pannenkoeken liefhebber.

4. Pannenkoeken sokken

Met deze pannenkoeken sokken, kan iedereen aan een pannenkoeken liefhebber zien dat hij/zij helemaal dol is op pannenkoeken. De sokken worden geleverd in een leuke verpakking, waarin de sokken eruit zien als een stapel pannenkoeken. Het is dan ook een leuk cadeau om een pannenkoeken liefhebber mee te verrassen!

5. Pannenkoeken cadeaupakket

Met dit pannenkoeken cadeaupakket wordt het eten van pannenkoeken een feestje! Dit Pannenkoeken cadeaupakket bevat namelijk niet alleen een pannenkoekenmix. maar ook allerlei lekkere producten om op je pannenkoek te doen. Zo bevat het nutella, stroop, poedersuiker en verschillende lekkere snoepjes. Kortom: een leuk pannenkoeken cadeau waar een pannenkoeken liefhebber zeker van zal genieten!

6. Bewaardoos voor pannenkoeken

Met deze bewaardoos voor pannenkoeken is het niet erg als een pannenkoeken liefhebber teveel pannenkoeken heeft gebakken. Hij/zij kan namelijk in deze bewaardoos de overgebleven pannenkoeken bewaren, welke hierin dagen vers blijven. De bewaardoos is 100% lucht- en waterdicht, gemakkelijk te openen en sluiten en geschikt voor onder andere de magnetron en vaatwasser. Een cadeau dat zeker van pas zal komen voor een pannenkoeken liefhebber!