10x olifant cadeau voor olifant liefhebbers!

Ken jij iemand wiens lievelingsdier een olifant is en die dol is op alles dat te maken heeft met olifanten? Bekijk dan de top 10 olifant cadeau ideeën voor olifanten liefhebbers en verras deze persoon met een toepasselijk, origineel en geweldig cadeau dat geheel in het teken van olifanten staat!

1. Memo olifant met stift

Deze memo olifant met stift is niet alleen heel leuk, maar ook handig. Een olifanten liefhebber kan deze op een plek in huis neerzetten en hier belangrijke notities op zetten die hij/zij niet moet vergeten. De olifant dient namelijk als memobord en heeft een uitwisbare stift onder zijn slurf en een doekje onder zijn staart, zodat je notities makkelijk kan wissen en weer nieuwe notities kan schrijven. Een origineel olifant cadeau dat een olifanten liefhebber zeker fantastisch zal vinden!

2. Olifant deurstopper

Deze olifant deurstopper ziet er lief uit en zorgt er daarnaast voor dat deuren niet dichtslaan. Een lief olifanten cadeau waarmee je een olifanten liefhebber blij verrast en dat zeker van pas zal komen!

3. Olifanten fotolijstje

Op de rand van dit schattige fotolijstje staan allemaal olifanten afgebeeld. Het is dan ook een perfect cadeau om een olifanten liefhebber te verrassen. Wil je het cadeau extra bijzonder maken? Stop dan een leuke, bijzondere of lieve foto voor de ontvanger in het olifanten fotolijstje!

4. Olifant brievenhouder

Deze brievenhouder in de vorm van een olifant is een leuke toevoeging aan het interieur van een olifanten liefhebber en zorgt er daarnaast voor dat alle brieven netjes en overzichtelijk bewaard blijven. Het is dan ook een leuk en origineel olifant cadeau om een olifanten liefhebber te verrassen!

5. Houten olifant vaasje

Dit vaasje bestaat uit een houten olifant met daarin een glazen vaasje waarin je een bloem kunt doen. Een olifanten liefhebber kan dit leuke houten olifant vaasje een mooi plekje in huis geven en hier eindeloos van genieten. Hiermee heb jij dan ook een leuk olifant cadeau om iemand die houdt van olifanten te verrassen.

6. Verzilverde olifant spaarpot

Deze lieve verzilverde olifant spaarpot is een perfect cadeau voor een olifanten liefhebber die ergens voor aan het sparen is of als je deze persoon op een originele manier geld cadeau wilt geven. Met deze leuke olifant spaarpot wordt geld sparen voor een olifanten liefhebber een feestje!

7. Olifant suikershaker

Ergens suiker bij doen was nog nooit zo leuk met deze suikershaker in de vorm van een olifant. De suiker giet je namelijk door middel van de slurf in een kop koffie, thee of ergens anders in. Daarnaast staat deze suikershaker natuurlijk super leuk op de tafel van een olifanten liefhebber!

8. Olifant afdruiprekje

Dit afdruiprekje in de vorm van een olifant is een echte eyecatcher in de keuken van een olifant liefhebber. De olifant dien je zo neer te zetten dat de slurf over de rand van de gootsteen of wasbak komt. Vervolgens kun je de olifant vullen met bestek of tandenborstels om te drogen. Een ideaal olifant cadeau dat er ook nog eens heel leuk uitziet!

9. Olifant kurkentrekker

Ken jij iemand die niet alleen dol is op olifanten, maar ook op een glas wijn? Verras deze persoon dan met deze leuke kurkentrekker in de vorm van een olifant. Hiermee wordt het opentrekken van een fles wijn extra leuk!

10. Olifanten sleutelhangers met huisje

Deze olifanten sleutelhangers met huisje zijn perfect voor een olifanten liefhebber die altijd zijn/haar sleutels kwijt is. Het huisje kun je namelijk op een handige plek in huis aan de muur hangen, zodat je sleutels een vaste plek hebben. Het huisje wordt geleverd met 2 olifanten sleutelhangers in de kleuren grijs en blauw, zodat je de verschillende sleutels uit elkaar kunt houden. Hiermee heb jij een origineel olifanten cadeau dat een olifanten liefhebber zeker zal waarderen!