Top 9 cadeaus voor boekenliefhebbers

Ken jij iemand die dol is op het lezen van boeken? Iemand die het liefste de hele dag een boek leest, kortom: een echte boekenwurm? Bekijk dan de top 9 cadeaus voor boekenliefhebbers. Hiermee vind jij een origineel cadeau voor een boekenliefhebber waarmee het lezen van een boek nog leuker wordt!

1. Zwevende boekenplank

Met een zwevende boekenplank kan een boekenliefhebber op een originele manier zijn/haar boeken opbergen. Daarnaast vormt het ook nog een leuke en bijzondere toevoeging in het interieur. Hiermee heeft een boekenwurm zijn/haar favoriete boeken altijd dichtbij en kan hij/zij zichtbaar genieten van de boeken in huis. Het is dan ook een leuk cadeau voor een boekenliefhebber dat zeker zal worden gewaardeerd!

2. Leeskussen met armsteunen

Met dit leuke en handige leeskussen met armsteunen wordt het lezen van een boek nog fijner! Het is dan ook een fantastisch cadeau voor een boekenliefhebber. Het leeskussen ondersteunt zowel de armen als rug en zorgt ervoor dat een boekenwurm ergonomisch verantwoord kan genieten van zijn/haar boek. Het leeskussen heeft een handvat en kan daarom makkelijk worden meegenomen naar een leesplek naar keuze. Met dit leeskussen kan een boekenliefhebber dan ook echt heerlijk ontspannen een boek lezen!

3. Bloempot boekensteun

Verras een boekenliefhebber met een bloempot boeksteun. Dit is een leuke, originele en mooie manier om boeken neer te zetten. De bloempotten fungeren namelijk niet enkel als boekensteun, ze kunnen ook gevuld worden met echte planten en kleuren daarmee het huis groen! Het is dan ook een leuk cadeau voor een boekenliefhebber dat het interieur opfleurt en de boeken op zijn plek houdt!

4. Boek alarmklok

Geef een boekenliefhebber een stijlvolle en toepasselijke alarmklok in de vorm van een boek. De klok is een leuke toevoeging in de slaapkamer van een boekenliefhebber. Daarnaast is het een praktisch cadeau voor een boekenwurm. Hiermee wordt op de klok kijken een feestje!

5. Boekenkluis

Een kluis in de vorm van een boek is een ideaal en praktisch cadeau voor een boekenliefhebber. Deze kluis kan een boekenwurm namelijk onopvallend verstoppen tussen al zijn/haar andere boeken en vormt dan ook een ideale verstopplek voor zijn/haar waardevolle spullen. Daarnaast is het ook een verrassend cadeau voor iemand die houdt van boeken. Het lijkt op het eerste oog namelijk een Engels woordenboek, maar niets is minder waar. Daarnaast kan je in de kluis nog een verrassing voor de boekenliefhebber verstoppen, zoals een boekenbon of geld. Het is dan ook een originele manier om een boekenliefhebber te verrassen!

6. Originele boekenlegger

Een boekenliefhebber kan nooit genoeg boekenleggers hebben. Of het nu is om een speciale pagina in een boek altijd terug te kunnen vinden of als bladwijzer. En boekenlegger komt altijd van pas. Er zijn verschillende originele boekenleggers die je cadeau kan geven aan een boekenliefhebber. Zo heb je een boekenlegger van een katten knuffel of een jongen met uitstekende voeten. Deze boekenleggers zal een boekenliefhebber zeker graag gebruiken.

Boekenlegger katten knuffel
Boekenlegger jongen met uitstekende voeten

7. Bed en bank opberger voor boeken

Een bed en bank opberger is een ideaal cadeau voor een boekenliefhebber die het liefste boeken vanuit zijn/haar bed leest. De bed en bank opberger kan aan de rand van het bed worden gehangen, maar het is ook mogelijk om deze onder het kussen van de bank te bevestigen. De boekenliefhebber kan hierin zijn boek, leesbril of andere spullen op een handige manier opbergen. Het is dan ook een leuk en praktisch cadeau voor een boekenliefhebber dat zeker van pas zal komen!

8. DIY boekbindersset

Met een DIY boekbindersset kan een boekenliefhebber zelf leren om een boek in elkaar te zetten. Met de boekbindersset kan een boekenwurm met behulp van de bijgeleverde instructies en het meegeleverde materiaal in totaal 3 verschillende boeken maken. Het is dan ook een origineel cadeau voor een boekenliefhebber waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

9. Opvouwbare LED-boeklamp

Een opvouwbare LED-boeklamp is een bijzonder cadeau voor een boekenliefhebber. Als de LED-boeklamp is dichtgeklapt lijkt het namelijk een boek dat tussen andere boeken geplaatst kan worden. Om de lamp te gebruiken dient het boek geopend te worden. De LED-boeklamp kan open op een tafel of bureau worden gelegd, maar het is ook mogelijk om het boek 360 graden open te klappen. Hiermee hoeft een boekenliefhebber slechts een boek uit de boekenkast te halen voor verlichting. Het is dan ook een leuke toevoeging aan de boekenkast én het interieur van een boekenliefhebber!

Ken jij iemand die het liefst een boek leest onder het genot van een kopje thee? Bekijk dan ook de top 10 cadeau ideeën voor theeliefhebbers!

Leest de boekenliefhebber in kwestie liever een boek met een kop koffie? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën voor koffieliefhebbers!

BoekenBoeken