8x BBQ cadeau voor een BBQ liefhebber

Ken jij iemand die dol is op het BBQ’en van vlees, vis en groenten en niet kan wachten tot het zomers barbecue weer is? Verras deze persoon dan met een origineel BBQ cadeau, zodat deze nog meer kan genieten van zijn/haar favoriete bezigheid: BBQ’en. In dit artikel vind je daarom de top 8 BBQ cadeaus voor een BBQ liefhebber. Hiermee vind jij een leuk cadeau voor een BBQ liefhebber waarmee barbecueën een feestje wordt!

1. BBQ Rub cadeaupakket

Met een BBQ Rub cadeaupakket weet een BBQ liefhebber wel raad. Het pakket bestaat uit vijf verschillende BBQ kruidenmixen, oftewel dry rubs. Hiermee kan een BBQ liefhebber het vlees op de BBQ nog lekkerder laten smaken, waardoor zijn/haar BBQ kunsten nog beter tot uitdrukking komen. Een leuk BBQ cadeau waar je een BBQ liefhebber dan ook zeker blij mee verrast!

2. BBQ set in gepersonaliseerde leren hoes

Verras een BBQ liefhebber met een BBQ set in een gepersonaliseerde leren hoes. De leren hoes is te personaliseren met een naam, tekst en ontwerp naar keuze. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor een BBQ liefhebber waarmee achter de barbecue staan nog leuker wordt!

3. Smokey Goodness: Het ultieme BBQ boek

Geef een BBQ liefhebber Smokey Goodness: Het ultieme BBQ boek. Met dit boek leert hij/zij nog beter te BBQ’en en kan hij/zij nieuwe overheerlijke recepten ontdekken. Deze kennis over BBQ’en en BBQ recepten kan hij/zij vervolgens in de praktijk brengen achter de barbecue met overheerlijke gerechten als gevolg. Kortom: een leuk BBQ cadeau waar een BBQ liefhebber zeker van zal genieten!

4. BBQ brandijzer

Met een BBQ brandijzer wordt achter de barbecue staan nog veel leuker. Hiermee kan je namelijk een lieve of grappige tekst of naam in het vlees branden. Ideaal zodat je weet welk stuk vlees van wie is en om te voorkomen dat iemand anders jouw stuk vlees opeet. Het is dan ook een origineel cadeau voor een BBQ liefhebber waar hij/zij veel plezier aan zal beleven!

5. Barbecue serveer set

Een barbecue serveer set is een leuke toevoeging op tafel tijdens een BBQ. De barbecue serveer set bestaat uit een 2 flessen saus voor ketchup en mayonaise of mosterd. Daarnaast bevat het een peper- en zoutstel. De barbecue serveer set heeft de vorm van een BBQ en is dan ook een leuk BBQ cadeau om een BBQ liefhebber mee te verrassen!

6. Opvouwbare BBQ

Een opvouwbare BBQ is een perfect cadeau voor een BBQ liefhebber. Hiermee is de ontvanger van het cadeau niet meer gebonden aan zijn/haar tuin, maar kan hij/zij ook BBQ’en op het strand, in het park of een andere plek naar keuze. De opvouwbare BBQ is namelijk makkelijk mee te nemen. Met dit cadeau kan een BBQ liefhebber overal genieten van een overheerlijke zelfgemaakte BBQ, een cadeau waar hij/zij zeker van zal genieten!

7. Leren BBQ handschoenen met naam

Geef een BBQ liefhebber gepersonaliseerde leren BBQ handschoenen die hij/zij kan dragen als hij/zij achter de barbecue staat. De leren BBQ handschoenen zijn hittebestendig en bieden een BBQ liefhebber bescherming als hij/zij achter de barbecue staat. Daarnaast zien ze er ook nog leuk uit, omdat ze te personaliseren zijn met een tekst, naam en ontwerp dat bij de ontvanger van het cadeau past. De personalisatie maakt het een extra bijzonder cadeau voor een BBQ liefhebber dat hij/zij zeker zal waarderen!

8. Leren BBQ schort met naam

Een leuke manier om een BBQ liefhebber te verrassen is met een leren BBQ schort met naam dat hij/zij kan dragen als hij/zij achter de barbecue staat. Het leren schort is verkrijgbaar in twee kleuren, te weten bruin en zwart en is te personaliseren met een naam en ontwerp naar keuze. Een leuk BBQ cadeau dat een BBQ liefhebber met trots kan dragen!