Top 8 cadeau ideeën voor een BBQ liefhebber

Ken jij iemand die dol is op BBQ’en en niet kan wachten tot het zomers barbecue weer is? Verras deze persoon dan met een toepasselijk BBQ cadeau, zodat deze nog meer kan genieten van zijn/haar favoriete bezigheid: BBQ’en. In dit artikel vind je de top 8 cadeaus voor een BBQ liefhebber, zodat jij een fantastisch BBQ cadeau kan geven aan een BBQ liefhebber!

1. BBQ brandijzer

Met een BBQ brandijzer wordt achter de barbecue staan nog veel leuker, hiermee kun je namelijk een lieve of grappige tekst of naam in het vlees branden. Ideaal zodat je weet welk stuk vlees van wie is en om te voorkomen dat iemand anders jouw stuk vlees opeet. Een origineel cadeau om een BBQ liefhebber mee te verrassen en waarmee hij/zij zeker veel plezier zal beleven!

2. BBQ set in gepersonaliseerde leren hoes

Verras een BBQ liefhebber met een BBQ set in een gepersonaliseerde leren hoes. De leren hoes is te personaliseren met een ontwerp, tekst en naam naar keuze. Hiermee heb jij een bijzonder cadeau, waarmee achter de barbecue staan voor een BBQ liefhebber een echt feestje wordt!

3. BBQ boek

Geef een BBQ liefhebber een BBQ boek, waarmee hij/zij nog beter leert te BBQ’en en nieuwe overheerlijke recepten kan ontdekken. Deze kennis over BBQ’en en BBQ recepten kan hij/zij vervolgens in de praktijk brengen achter de barbecue met overheerlijke gerechten als gevolg. Kortom: een cadeau waar een BBQ liefhebber zeker van zal genieten!

4. Barbecue serveer set

Een barbecue serveer set is een leuke toevoeging op tafel tijdens een BBQ. De barbecue serveer set bestaat uit een set voor sauzen. Deze sausflessen kunnen gevuld worden met ketchup of curry respectievelijk mayonaise, fritessaus of mosterd. Daarnaast bevat het een set die gevuld kan worden met peper en zout. De barbecue serveer set heeft de vorm van een BBQ en is dan ook een leuk cadeau om een BBQ liefhebber mee te verrassen!

5. BBQ Rub cadeaupakket

Met een BBQ Rub cadeaupakket weet een BBQ liefhebber wel raad. Het pakket bestaat uit vijf verschillende BBQ kruidenmixen, oftewel dry rubs. Hiermee kan een BBQ liefhebber het vlees op de BBQ nog lekkerder laten smaken, waardoor zijn/haar BBQ kunsten nog beter tot uitdrukking komen. Een cadeau waar je een BBQ liefhebber dan ook zeker blij mee verrast!

6. Opvouwbare BBQ

Een opvouwbare BBQ is een perfect cadeau voor een BBQ liefhebber. Hiermee is de ontvanger van het cadeau niet meer gebonden aan zijn/haar tuin, maar kan hij/zij ook BBQ’en op het strand, in het park of een andere plek naar keuze. De opvouwbare BBQ is namelijk makkelijk mee te nemen. Met dit cadeau kan een BBQ liefhebber overal genieten van een overheerlijke zelfgemaakte BBQ, een cadeau waar hij/zij zeker van zal genieten!

7. Gepersonaliseerde leren BBQ handschoenen

Geef een BBQ liefhebber gepersonaliseerde leren BBQ handschoenen die hij/zij kan dragen als hij/zij achter de barbecue staat. De leren BBQ handschoenen zijn hittebestendig en bieden een BBQ liefhebber bescherming als hij/zij achter de barbecue staat. Daarnaast zien ze er ook nog leuk uit, omdat ze te personaliseren zijn met een tekst, naam en ontwerp dat bij de ontvanger van het cadeau past. De personalisatie maakt het een extra bijzonder cadeau voor een BBQ liefhebber dat hij/zij zeker zal waarderen!

8. Gepersonaliseerd leren schort

Een leuke manier om een BBQ liefhebber te verrassen is met een gepersonaliseerd leren schort dat hij/zij kan dragen als hij/zij achter de barbecue staat. Het leren schort is verkrijgbaar in twee kleuren, te weten bruin en zwart, en is te personaliseren met een ontwerp, tekst en naam. Een cadeau dat een BBQ liefhebber met trots kan dragen!

KokenKoken