Secretaressedag cadeau: de beste cadeautips!

Wil jij je secretaresse verrassen met een leuk cadeau op Secretaressedag? Lees dan de beste cadeautips voor je secretaresse en vind een cadeau waarmee jij haar je waardering kan laten zien en in het zonnetje zet. Alle cadeaus passen door de brievenbus, zodat waar of wanneer zij ook werkt zij blij verrast kan worden met een geweldig cadeau op Secretaressedag!

1. Cadeaupakket 'Een compliment voor jou'

Brievenbuscadeau Secretaressedag #1

Dit cadeaupakket bevat allerlei handige verzorgingsproducten voor je secretaresse waarop een leuke tekst staat vermeld. Zoals de handcrème ‘Je bent goud waard’, de bodylotion ‘Blij met jou’ en de douchegel ‘Je bent een topper’. Deze producten worden verpakt in een mooie geschenkdoos met in de binnenkant de tekst ‘Een compliment voor jou’. Van dit cadeaupakket zal je secretaresse dan ook zeker blij worden!

2. Bos voorjaarsbloemen

Brievenbuscadeau Secretaressedag #2

Verras je secretaresse met een bos voorjaarsbloemen. Hiermee heeft zij een vrolijke toevoeging in huis en geef jij haar op een leuke manier een blijk van waardering. Van dit leuke cadeau voor Secretaressedag zal zij zeker genieten!

3. Tony's Chocolonely proeverijtje

Brievenbuscadeau Secretaressedag #3

Een lekker cadeau voor je secretaresse op Secretaressedag is het Tony’s Chocolonely proeverijtje. Dit is een geschenksdoos gevuld met Tony’s Chocolonely repen in 6 verschillende smaken. Daarnaast dien je bij dit cadeau een leuke kaart uit te zoeken voor je secretaresse, waarin je een leuke boodschap voor Secretaressedag kunt zetten. Je secretaresse zal dit zeker waarderen!

4. Snoepdoosje 'Bloemetje voor jou'

Brievenbuscadeau Secretaressedag #4

Dit snoepdoosje met een vrolijke wikkel met de tekst ‘Bloemetje voor jou’ is een leuk cadeau voor je secretaresse. Het snoepdoosje is gevuld met snoepjes in de vorm van bloemen. Naast dat deze snoepjes er leuk uitzien, zijn deze ook nog eens heel lekker. Je secretaresse zal dan ook zeker vrolijk worden van dit leuke gebaar! 

5. Appeltaartje

Brievenbuscadeau Secretaressedag #5

Een brievenbus appeltaartje is een origineel cadeau voor Secretaressedag. Je secretaresse zal zeker blij verrast zijn als zij dit appeltaartje in haar brievenbus vindt. Hiermee heb jij dan ook een onvergetelijk cadeau, waarvan zij zeker zal smullen!