21x Kerstcadeau voor mannen

Een Kerstcadeau voor een man vind je met deze top 21 Kerstcadeaus voor mannen. Wat de interesses en hobby’s van de betreffende man ook zijn en of je nu een Kerstcadeau voor je vriend, man, vader of broer zoekt, hiermee vind jij altijd een fantastisch Kerstcadeau voor hem dat hij zeker zal waarderen!

1. Wijnfles All I want for Christmas is wine

Een origineel Kerstcadeau voor een man is een fles wijn met de opdruk All I want for Christmas is wine. Hiermee kan jij hem op een leuke manier verrassen met Kerstmis. Daarnaast zal hij zeker van deze wijn genieten!

2. Dopper Insulated drinkfles

Een Dopper Insulated drinkfles is een leuk Kerstcadeau voor mannen. Deze kan namelijk niet alleen gebruikt worden als drinkfles, maar ook als thermosfles. Zo houdt deze je drinken 9 uur warm of 24 uur koud. Het is dan ook een fantastisch cadeau om te geven voor Kerst dat zeker van pas zal komen!

3. Tafelhaard

Een tafelhaard is een origineel Kerstcadeau voor een man. Deze maakt je woning gezelliger en zorgt voor een sfeervolle omgeving. Het is dan ook een ideaal Kerstcadeau voor hem om licht te brengen op donkere dagen.

4. RITUALS Homme giftset voor mannen

Een leuk kerstcadeau voor mannen is de RITUALS Homme giftset. Dit is een fantastisch cadeaupakket met verzorgingsproducten voor mannen. Zo bevat deze een doucheschuim, 2-in-1 shampoo en douchegel, bodylotion en eau de parfum. De verzorgingsproducten worden verpakt in een mooie cadeauverpakking, zodat jij hem een prachtig Kerstcadeau kan geven!

5. 3D LED-lamp van een foto

Een van de beste Kerstcadeaus voor mannen is een 3D LED-lamp van een foto. Kies een mooie, betekenisvolle foto voor hem uit en laat hier een 3D LED-lamp van maken. Hij zal zeker geraakt zijn door dit bijzondere Kerstcadeau dat jij speciaal voor hem hebt laten creëren en deze een speciale plek geven!

6. Brew Monkey bierbrouwpakket

Een leuk Kerstcadeau voor een man die houdt van bier is een Brew Monkey bierbrouwpakket. Of hij nu houdt van blond, dubbel, tripel, IPA of Weizener bier, er is voor elke man een geschikt bierbrouwpakket. Hiermee kan hij dan ook zelf zijn favoriete bier brouwen en vervolgens van zijn zelfgemaakte bier genieten!

7. Nekkruik

Een nekkruik is een fantastisch Kerstcadeau voor mannen dat zorgt voor ontspanning en ook ideaal is voor de koude decembermaanden. De nekkruik kan je namelijk makkelijk om je nek hangen en zorgt ervoor dat de spieren in je nek en schouders ontspannen.

8. Peanut beer cadeaupakket

Een origineel Kerstcadeau voor mannen is een Peanut beer cadeaupakket. Dit bestaat uit glazen bierflesjes die gevuld zijn met verschillende soorten pinda’s. Hiermee kan jij hem dan ook op een leuke manier fijne Kerstdagen wensen!

9. Whiskey cadeaupakket

Ken jij een man die dol is op whiskey? Dan is een gepersonaliseerd whiskey cadeaupakket een fantastisch Kerstcadeau voor hem. Je kan kiezen uit 2 soorten whiskey cadeaupakketten, te weten een fles whiskey die wordt verpakt in een kist met gegraveerde deksel of een fles whiskey met een gegraveerd whiskeyglas. Hiermee heb jij een leuke Kerstverrassing voor hem!

10. Kerst Toblerone reep met naam

Een origineel Kerstcadeau voor mannen dat zeker in de smaak zal vallen is een Kerst Toblerone reep met naam. Deze Toblerone reep heeft een Kerst design en kan je laten bedrukken met de naam van de betreffende man. Hiermee heb jij dan ook een uniek Kerstcadeau voor hem!

11. Plankgas cadeaubon

Ken jij een man die dol is op autorijden? Dan is de Plankgas cadeaubon het perfecte Kerstcadeau voor hem. Hiermee kan hij genieten van een rij-ervaring naar keuze en geef jij hem dan ook een onvergetelijke belevenis!

12. Happy Socks Kerst giftbox

De Happy Socks Kerst giftbox is een leuk Kerstcadeau voor mannen. Deze giftbox is gevuld met 3 paar sokken die geheel in het teken van Kerstmis staan. Zo heb je een paar sokken met sneeuwpoppen, peperkoekmannetjes en zuurstokken. Hiermee zal hij zeker in de Kerstsferen komen!

13. Qwixx Deluxe dobbelspel

Wat is er leuker in de donkere decembermaanden dan samen gezellig een spelletje spelen? Het Qwixx Deluxe dobbelspel is hiervoor perfect. Dit is een populair dobbelspel waarbij niemand op zijn beurt hoeft te wachten en dat garant staat voor eindeloos speelplezier. Hiermee heb jij dan ook een leuk Kerstcadeau voor een man waarmee je hem zeker blij zal maken!

14. Air Powered Soccer

Ken jij een man die houdt van voetbal? Verras hem dan met Air Powered Soccer. Hiermee hoef je niet naar buiten om te voetballen, maar kan je gewoon binnen een potje voetbal spelen. Hij zal zich als een kind zo blij voelen met dit grappige Kerstcadeau voor mannen!

15. Elektrische warmtedeken

Een van de beste Kerstcadeaus voor mannen is een elektrische warmtedeken. In de Kerstperiode is het namelijk ontzettend koud en wat is er dan fijner om onder een heerlijke warmtedeken weg te kunnen kruipen? Hij zal dan ook dolblij zijn met deze elektrische warmtedeken en hier graag onder liggen.

16. Paco Rabanne Invictus eau de toilette

Een leuk mannen Kerstcadeau is de Paco Rabanne Invictus eau de toilette. Dit is een populaire herengeur waarvan hij heerlijk zal ruiken. Deze geur zal hij dan ook graag opdoen.

17. Bluetooth muziek muts

Met deze Bluetooth muziek muts kan je makkelijk en comfortabel genieten van je favoriete muziek. Hiermee heb je dan ook geen last meer van oortjes, want de muziek komt gewoon uit speakers in de muts zonder dat je omgeving hier last van heeft. Het is dan ook een origineel Kerstcadeau van een man, waarmee hij kan genieten van warmte én zijn favoriete muziek.

18. Drone met camera en obstakel ontwijking

Een leuk cadeau voor een man voor Kerst is een drone met camera en obstakel ontwijking. De drone wordt kant-en-klaar geleverd, zodat hij hiermee meteen kan gaan vliegen. Dit zal hij helemaal fantastisch vinden!

19. Pizzaschaar

Ken jij een man die houdt van pizza? Verras hem dan met een pizzaschaar. Hiermee knip je makkelijk je pizza in stukken. Daarnaast kan de pizzaschaar ook als pizzaschep worden gebruikt. Hiermee heb jij dan ook een origineel Kerstcadeau voor hem, waarmee het eten van pizza nog leuker wordt!

20. Boek Wijnkenner word je zo

Op de Kerstdagen wordt veel wijn gedronken. Een leuk Kerstcadeau voor mannen is dan ook het boek Wijnkenner word je zo. Hiermee leert hij meer over wijn en kan hij de juiste wijn schenken bij elke gelegenheid. Dit zorgt er dan ook voor dat hij de perfecte wijn kan schenken bij het Kerstdiner!

21. LEGO Home Alone bouwset

Een van de leukste Kerstcadeaus voor mannen is de LEGO Home Alone bouwset. Home Alone is een van de populairste kerstfilms en staat rond Kerstmis traditiegetrouw bij veel families op tv. Met deze LEGO Home Alone bouwset kan je het huis uit de film Home Alone zelf nabouwen. Daarnaast bevat deze bouwset de bekende personages uit de Home Alone film. Hiermee heeft een man dan ook een leuke bezigheid in de decembermaanden waar hij veel plezier aan zal beleven!