8x voetbal cadeau voor voetbal liefhebbers

Scoor een fantastisch cadeau voor een voetbalfan met de top 8 cadeaus voor voetbal liefhebbers! Of deze persoon er nu van houdt om zelf te voetballen of liever voetbalwedstrijden kijkt, hiermee vind jij altijd een origineel voetbal cadeau voor een voetbal liefhebber waarmee jij zeker punten scoort!

1. Voetbal mok

Deze voetbal mok is geen saaie mok waar je enkel uit kan drinken. Met deze mok kan een voetbal liefhebber namelijk ook voetbal spelen! De mok heeft een gat aan de onderkant dat dient als doel en met twee vingertoppen in de vorm van voetbalschoenen kan jij de bal in het doel schieten. Hiermee wordt een kopje koffie of thee drinken voor een voetbalfan pas echt leuk!

2. Voetbal met naam

Met deze gepersonaliseerde voetbal met naam wordt het spelen van een potje voetbal voor een echte voetbal liefhebber nog leuker en bijzonderder! De voetbal is namelijk te personaliseren met een naam en ontwerp naar keuze. Het is dan ook een leuk cadeau voor een voetbal liefhebber waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

3. Air powered voetbal

Met deze air powered voetbar kan een voetbal liefhebber gewoon binnenshuis voetballen zonder meubels of muren te beschadigen! Bij het geven van een schop tegen de voetbal, zweeft de voetbal door de kamer. Plezier gegarandeerd!

4. Voetbal shirt sleutelhanger met naam en rugnummer

Een leuk en origineel cadeau voor een voetbal liefhebber is een gepersonaliseerde sleutelhanger van een voetbal shirt. De sleutelhanger kan met een naam en rugnummer naar keuze worden bedrukt. Het is dan ook een bijzonder cadeau dat een voetbal liefhebber graag aan zijn sleutelbos zal hangen.

5. Bierpul Niet storen! Ik kijk voetbal!

Ken jij een voetbal liefhebber die onder het genot van een biertje en in stilte wil genieten van voetbalwedstrijden? Geef dan deze voetbalfan een bierpul met de tekst ‘Niet storen! Ik kijk voetbal!’. Hiermee kan een voetbal liefhebber genieten van bier en wordt hij niet gestoord tijdens de voetbalwedstrijd!

6. Mini tafelvoetbalspel

Dit mini tafelvoetbalspel is een leuk cadeau voor een voetbal liefhebber die dol is op tafelvoetbal, maar geen ruimte of geld heeft voor een groot tafelvoetbalspel. Perfect om met vrienden gezellig een potje tafelvoetbal te spelen!

7. Voetbalspeler flesopener

Maak het openen van een flesje bier voor een voetbal liefhebber speciaal met deze flesopener in de vorm van een voetbalspeler. Of het nu is voor het openen van flesjes bier tijdens een voetbalwedstrijd of een avond met vrienden, deze flesopener komt altijd van pas. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor iemand die houdt van bier en voetbal.

8. Voetbaldoel voor prullenbak met geluid

Maak zelfs het weggooien van afval leuk voor een voetbal liefhebber met dit voetbaldoel voor de prullenbak. Het voetbaldoel maakt geluid en is dan ook de Holle Bolle Gijs voor een voetbal liefhebber. Hiermee heb jij dan ook een grappig voetbal cadeau!