8x origineel chocolade cadeau voor een chocoladeliefhebber

Ken jij iemand die altijd naar chocolade hunkert? Iemand die op elk moment van de dag kan genieten van chocolade? Zo iemand maak je natuurlijk blij met heerlijke chocolade. Vaak krijgt een chocoladeliefhebber een simpele chocoladereep of doos bonbons. Wil jij een chocoladeliefhebber verrassen met een bijzonder cadeau? Geef dan een gepersonaliseerd chocolade cadeau! Zo is het mogelijk om de chocolade zelf te personaliseren met een foto of kan je de verpakking personaliseren met een foto en persoonlijke boodschap. Daarnaast bieden verschillende merken gepersonaliseerde chocolade cadeaus aan. Bekijk hieronder de verschillende opties en vind een origineel chocolade cadeau voor een chocoladeliefhebber dat zeker in de smaak zal vallen!

1. Bonbons met foto

Een origineel cadeau voor een chocoladeliefhebber zijn bonbons met foto. Want wie verwacht er bij het openen van een doos bonbons dat op elke bonbon een speciale foto van hem/haar staat? Hiermee zal jij een chocoladeliefhebber dan ook zeker blij verrassen. Deze zal het bijna zonde vinden om deze unieke bonbons op te eten.

2. Chocotelegram

Een chocotelegram is een persoonlijke boodschap in chocoladeblokjes. Perfect voor als je iemand een speciale boodschap wil geven. Het is dan ook een leuk en origineel chocolade cadeau. Een chocoladeliefhebber zal zeker blij worden van de bijzondere boodschap én de heerlijke chocolade!

3. Chocolade kaart

Met een chocolade kaart heb jij gegarandeerd de allerleukste kaart! Deze kaart is namelijk gemaakt van chocolade en kan je opeten. Hiermee heb jij dan ook een uniek cadeau voor een chocoladeliefhebber. De chocolade kaart is te personaliseren met één of meerdere foto’s, een ontwerp naar keuze en een persoonlijke boodschap. Dit maakt het krijgen en opeten van de chocoladekaart extra bijzonder!

4. Milka chocolade cadeau

Milka biedt diverse gepersonaliseerde chocolade cadeaus. Allereerst kan je een Mega Milka reep geven, waarop je een leuke tekst en foto kan zetten. De mega Milka reep bevat 9 chocoladerepen met verschillende smaken. Hiermee kan een chocoladeliefhebber dan ook zeker even vooruit en maak je hem of haar zeker MEGA blij! 

Daarnaast heb je Milka giftboxen voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld een verjaardag, Valentijn, Moederdag, Vaderdag, om iemand te bedanken of gewoon zomaar. Op de giftbox kan je een foto, naam en persoonlijke boodschap toevoegen. Perfect dus om iemand die dol is op Milka op een speciale manier te verrassen! 

5. Tony's Chocolonely chocolade cadeau

Tony’s Chocolonely biedt twee soorten giftboxen. De eerste giftbox bevat een Tony’s Chocolonely chocoladereep in de smaak karamel-zeezout of melk. De tweede giftbox bevat maar liefst 3 Tony’s Chocolonely repen, in de smaken karamel-zeezout, melk en melk hazelnoot. Beide giftboxen kunnen gepersonaliseerd worden met een naam, foto en leuke boodschap. Hiermee geef je iemand die dol is op Tony’s Chocolonely dan ook een heel speciaal chocolade kado!

Tony’s Chocolonely giftbox één reep
Tony’s Chocolonely giftbox 3 repen

6. Toblerone chocoladereep met naam

Ken jij iemand die helemaal weg is van Toblerone? Geef die persoon dan een Toblerone chocoladereep met zijn/haar eigen naam op de wikkel! Daarnaast kun je een leuke boodschap en foto toevoegen aan de wikkel van de Toblerone reep. De gepersonaliseerde Toblerone reep is verkrijgbaar in verschillende maten. Wil je echt een heel bijzonder cadeau geven? Geef dan een XXL Toblerone reep, welke maar liefst 4,5 kilo weegt. Hier is een chocoladeliefhebber zeker even zoet mee! 

7. Côte d'Or chocoladereep met naam en foto

Met een mega Côte d’Or reep heb jij een groots en bijzonder cadeau! De wikkel van de mega Côte d’Or reep kan je personaliseren met een naam, foto en leuke boodschap. De mega Côte d’Or reep bevat 5 verschillende chocoladerepen, hiervan kan een chocoladeliefhebber dus zeker een tijd genieten!

8. M&M's chocolade giftbox

Geef iemand die dol is op M&M’s een gepersonaliseerde M&M’s giftbox met daarin twee M&M’s repen. De giftbox kun je personaliseren met een naam, foto en lieve boodschap. Hiermee heb jij een super leuk chocolade geschenk om te geven!

9. Celebrations chocolade cadeau

De gepersonaliseerde Celebrations giftbox is gevuld met heerlijke mini’s van Mars, Snickers, Twix, Milky Way, Bounty, Maltezers, Dove en Dove Caramel. Er zijn twee uitvoeringen van de Celebrations giftbox, een fles en een tube. Van dit cadeau vol heerlijke chocolaatjes zal een chocoladeliefhebber zeker blij worden!

Celebrations chocolade fles in gepersonaliseerde giftbox
Celebrations chocolade tube met naam en foto

10. Verkade chocolade cadeau

Een leuk cadeau voor een chocoladeliefhebber is een gepersonaliseerde giftbox gevuld met twee Verkade chocoladerepen in de smaken melk en puur. Deze giftbox is verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies een giftbox uit die past bij de gelegenheid en verras een chocoladeliefhebber met dit persoonlijke chocolade kado.

11. Luxe bonbons in gepersonaliseerde giftbox

Ken jij iemand die helemaal weg is van luxe bonbons, maar wil je toch een bijzonder chocolade geschenk geven? Geef dan luxe bonbons in een gepersonaliseerde giftbox. Een chocoladeliefhebber zal het zeker waarderen dat jij deze giftbox speciaal voor hem/haar hebt gecreëerd.