7 originele ideeën om geld cadeau te geven!

Geld is het perfecte cadeau indien je de ontvanger zelf een cadeau wil laten uitzoeken, zodat deze iets kan kopen waar hij/zij gegarandeerd blij van wordt. Misschien ken je de persoon in kwestie niet goed, geef je het op verzoek van de ontvanger of is het gewoon praktisch. Echter, nadeel van geld als cadeau is dat het vaak saai is om te geven. Een envelop met een kaart en geld is immers een vrij standaard cadeau. Wil jij de ontvanger blij verrassen? Bekijk dan de onderstaande top 7 ideeën om geld cadeau te geven. Hiermee heb jij geen saai, maar een fantastisch en origineel cadeau!

1. Cadeaufles met holle ruimte

In deze cadeaufles zit een holle ruimte waarin je geld kan verstoppen. Als je namelijk de fles vult met een donkere vloeistof wordt het geld onzichtbaar. Als de ontvanger van het cadeau de vloeistof eruit giet, wordt het geld zichtbaar en zal hij/zij blij verrast zijn!

2. Doolhof geldpuzzel

Met de doolhof geldpuzzel laat jij de ontvanger van het cadeau moeite doen voor zijn cadeau. De ontvanger kan namelijk pas bij zijn geld als hij de puzzel heeft opgelost. Hiervoor moet hij een balletje door een doolhof leiden naar de finish. Een cadeau waar de ontvanger al plezier aan beleeft voordat hij het geld heeft uitgegeven!

3. Spaarvarken met hamer

Dit spaarvarken met hamer maakt het voor de ontvanger van het cadeau niet moeilijk, maar wel heel leuk om bij het geld te komen. De ontvanger moet hiervoor namelijk het varken kapotslaan met een hamer. Plezier gegarandeerd!

4. Geldpistool

Met een geldpistool geef jij zeker op een originele manier geld cadeau. In dit geldpistool passen briefjes van 5 en 10 euro. Hiermee kan je het dan ook echt geld laten regenen. De ontvanger zal dit helemaal fantastisch vinden.

5. Magische geldpuzzel

Bij de magische geldpuzzel kan de ontvanger niet zomaar bij zijn geld, maar moet hij hier moeite voor doen. Je kan namelijk pas bij het geld als je de puzzel hebt opgelost. Het zien van de ontvanger die deze puzzel probeert op te lossen zal zeker voor veel hilariteit zorgen.

6. Gepersonaliseerde spaarpot

Maak niet alleen het geven van het geld, maar ook het bewaren van geld bijzonder met een gepersonaliseerde spaarpot. De spaarpot kan je personaliseren met een mooie foto en tekst, waarmee je het een bijzondere herinnering maakt!

7. Bloempot met geheim vak

Hou jij ervan om iemand een beetje te plagen? Verstop het geld dan in een bloempot met een geheim vak! De ontvanger zal in eerste instantie denken dat hij slechts een bloempot cadeau heeft gehad en wat teleurgesteld kijken, maar als het geheime vak wordt ontdekt is dit een blije verrassing! Daarnaast kan de bloempot ook na het geven van het cadeau als geheime verstopplek dienen. Een ideaal cadeau dus!