Top 16 persoonlijke cadeaus voor haar

Een origineel gepersonaliseerd cadeau voor vrouwen vind je met deze top 16 persoonlijke cadeaus voor haar. Van cadeaus met naam tot cadeaus met foto, je vindt hieronder allerlei leuke cadeau ideeën met een persoonlijk tintje. Dus of je nu op zoek met naar een persoonlijk cadeau voor je vriendin, moeder of andere vrouw, hiermee kan jij haar op een bijzondere manier verrassen. Zij zal de moeite die jij hebt gedaan om dit unieke en persoonlijke cadeau voor haar te creëren zeker waarderen!

1. Teddy tas met naam

Een origineel gepersonaliseerd cadeau voor vrouwen is een teddy tas met naam. Deze tas is superzacht en zal zij zeker fantastisch vinden. Doordat haar naam in de tas is geborduurd, kan zij daarnaast altijd makkelijk haar tas vinden. Of het nu is voor werk, een dagje shoppen of iets anders, deze tas zal zij zeker graag gebruiken!

2. Vaas met naam

Verras een vrouw met een vaas waarin haar naam is gegraveerd. Hiermee heb jij een origineel persoonlijk cadeau voor haar waarmee je haar zeker blij zal maken. Een vaas om bloemen in te kunnen zetten komt namelijk altijd van pas en met deze unieke persoonlijke vaas wordt dit nog leuker!

3. Mega Milka reep met naam en foto

Vrouwen zijn dol op chocolade. Daarom is een Mega Milka reep die je kan personaliseren met haar naam, een foto en een tekst naar keuze een geweldig persoonlijk cadeau om haar te verrassen. Zij zal dolblij worden van dit bijzondere cadeau en hier zeker van genieten!

4. Handlotion met gepersonaliseerd etiket

Handlotion met een gepersonaliseerd etiket is een originele manier om een vrouw te verrassen. Het etiket van de handlotion kan jij helemaal zelf ontwerpen met leuke foto’s en een lieve tekst. Hiermee geef jij dan ook een unieke handlotion die heerlijk ruikt, zorgt voor zachte handen en er prachtig uitziet!

5. 3D LED-lamp van een foto

Een leuk fotocadeau voor een vrouw is een 3D LED-lamp van een foto. Kies een leuke, lieve of bijzondere foto uit en laat hier een prachtige 3D LED-lamp van creëren. Dit vormt een prachtige en unieke toevoeging aan het interieur en zal zij zeker koesteren!

6. Gepersonaliseerde fleecedeken

Een van de handigste persoonlijke cadeaus voor haar is een gepersonaliseerde fleecedeken. De fleecedeken kan je zelf ontwerpen met een of meerdere foto’s. De vrouw die deze fleecedeken ontvangt zal hier zeker graag onder liggen en dit cadeau dan ook zeker waarderen. 

7. Wijnglas met naam

Ken jij een vrouw die graag wijn drinkt? Dan is een wijnglas waarin haar naam is gegraveerd een origineel cadeau voor haar. Je hebt de keuze uit een witte en rode wijnglas, zodat je een wijnglas kan geven die geschikt is voor haar favoriete wijn. Zij zal hieruit dolgraag wijn drinken!

8. Teddy make-up tas met naam

Een origineel cadeau met naam voor een vrouw is een teddy make-up tas met naam. Deze make-up tas is superzacht en ideaal om al je make-up handig in op te bergen. Daarnaast maakt de toevoeging van de naam op de make-uptas deze extra speciaal en ideaal om mee te nemen.

9. Theeglas met naam

Een leuk gepersonaliseerd cadeau voor een vrouw die graag thee drinkt, is een theeglas waarin haar naam is gegraveerd. Hiermee kan ze haar theeglas altijd makkelijk vinden en wordt thee drinken nog leuker!

10. Kimono met naam

Een leuk cadeau met naam voor haar is een gepersonaliseerde kimono. Dit is een fluweelzachte ochtendjas die zij zeker graag zal dragen. Je kan kiezen uit een zwarte of paarse kimono. Kies een kleur die bij haar past, zodat jij haar op een fantastische manier kan verrassen.

11. Cocktailshaker met naam

Een geweldig gepersonaliseerd cadeau voor vrouwen die houden van cocktails is een cocktailshaker met naam. Hiermee kan je zelf de allerlekkerste cocktails maken om heerlijk van te genieten.

12. Fotohouder met droogbloemen

Laat een houten fotohouder graveren met een lieve boodschap. Samen met droogbloemen en een leuke foto, vormt deze fotohouder een bijzondere toevoeging aan het interieur. Hiermee heb jij dan ook een leuk en persoonlijk cadeau voor een vrouw.

13. Fles wijn met gepersonaliseerd etiket

Een fles wijn met een gepersonaliseerd etiket is een fantastisch gepersonaliseerd cadeau voor vrouwen die houden van wijn. Het etiket kan je zelf helemaal naar je eigen wens ontwerpen met een leuke foto en tekst. Hiermee heb jij dan ook een originele verrassing voor haar.

14. Huisparfum met naam of tekst

Een huisparfum is perfect om een heerlijke geur in huis te verspreiden. Een leuk en origineel cadeau voor vrouwen is dan ook een huisparfum dat je kan laten graveren met een naam of tekst naar keuze. Dit is een originele toevoeging in huis!

15. Bakmix in gepersonaliseerde giftbox

Een origineel persoonlijk cadeau voor haar is een bakmix in gepersonaliseerde giftbox. Afhankelijk van waar ze van houdt, kan je kiezen voor een bakmix voor brownies of muffins. Ontwerp een mooie giftbox met een foto, design en leuke tekst naar keuze en geef een origineel en verrassend cadeau aan haar!

16. Glazen kaarshouder met foto

Een kaars in huis zorgt voor sfeer en warmte. Een persoonlijk cadeau voor haar dat zeker in de smaak zal vallen is dan ook een glazen kaarshouder met foto. Dit bijzondere cadeau zal zeker op prijs gesteld worden en een mooi plekje in huis krijgen!