18x verjaardagscadeau vrouw voor haar verjaardag

Het vinden van een verjaardagscadeau voor vrouwen kan een hele uitdaging zijn. Daarom vind je hieronder 18 cadeau ideeën voor haar verjaardag, zodat jij haar op een leuke en originele manier kan verrassen. Hiermee zal jij een jarige vrouw zeker blij maken!

1. Geurkaars Happy Birthday

Een geurkaars met de tekst ‘Happy Birthday to You’ is een leuk verjaardagscadeau voor een vrouw. Zij kan deze geurkaars op haar verjaardag aansteken en vervolgens bij het uitblazen een verjaardagswens doen. Daarnaast verspreidt deze geurkaars natuurlijk een heerlijke geur in huis.

2. Kimono met naam

Een persoonlijk verjaardagscadeau voor een vrouw is een kimono met naam. Deze is verkrijgbaar in de kleuren zwart en paars. Kies een kleur die bij haar past en verras haar met deze fluweelzachte ochtendjas met naam. Deze zal zij zeker graag dragen.

3. Douchegel Van harte meid

Een leuk cadeau voor de verjaardag van een vrouw is een douchegel met de opdruk ‘Van harte meid’. Hiermee kan jij haar op een fantastische manier feliciteren. Daarnaast heeft deze douchegel een heerlijke bloemige, frisse, fruitige geur waarvan zij heerlijk zal ruiken.

4. Houten hoera plankje met vaasjes en verse bloemen

Een houten plankje met de tekst ‘Hoera’, een vlaggenlijn, een kaartenstandaard en twee vaasjes met verse bloemen is een origineel verjaardagscadeau voor een vrouw. Voeg een leuke verjaardagskaart toe en feliciteer haar op een leuke manier. Zij kan dit vervolgens een mooie plek in huis geven en zal zich hierdoor extra jarig voelen.

5. Teddy make-up tasje met naam

Een origineel cadeau voor de verjaardag van een vrouw is een teddy make-up tasje met naam. Deze ziet er niet alleen super mooi uit, maar is ook superzacht. In dit make-up tasje kan je dan ook op een leuke manier je make-up spullen opbergen.

6. Borrelplank Gefeliciteerd je bent geweldig

Een leuk cadeau idee voor de verjaardag van een vrouw is een borrelplank met de tekst ‘Gefeliciteerd je bent geweldig!’. Deze leuke borrelplank zal zeker van pas komen voor het serveren van hapjes. De jarige vrouw zal het daarnaast super leuk vinden om dit cadeau te ontvangen. 

7. 3D LED-lamp van foto

Een origineel verjaardagscadeau voor haar is een 3D LED-lamp van een foto. Kies een mooie en betekenisvolle foto uit en laat hier een prachtige 3D LED-lamp van creëren. Hiermee geef jij haar een echte eycatcher die zij een bijzondere plek in huis zal geven.

8. Houten muziekdoosje Happy Birthday

Een houten muziekdoosje waarmee je de melodie van Happy Birthday kan afspelen is een leuk cadeau voor een jarige vrouw. Het muziekdoosje staat geheel in het teken van jarig zijn met afbeeldingen van taarten, ballonnen en de tekst ‘Happy Birthday’. Hiermee zal jij dan ook een lach op het gezicht van de jarige toveren.

9. Geboortesteen ketting

Een leuk verjaardagscadeau voor haar is een geboortesteen ketting. Bij elke ketting zit een kaartje met eigenschappen die horen bij mensen die zijn geboren in die maand. Verras haar met een ketting van de maand waarin zij geboren is, zodat zij een bijzondere herinnering heeft aan haar verjaardag.

10. Dreamcatcher lamp

Een uniek verjaardagscadeau voor een vrouw is een Dreamcatcher lamp. Volgens de legende vangt deze lamp slechte dromen en laat deze enkel goede dromen door. Daarnaast geeft deze lamp met de talloze lampjes een magisch effect. Het is dan ook een geweldige cadeau om haar te verrassen op haar verjaardag.

11. Tony's Chocolonely Chocolade Proeverijtje Gefeliciteerd!

Vrouwen zijn dol op chocolade. Een erg populair chocolademerk is Tony’s Chocolonely. Een leuke manier om een vrouw te verrassen voor haar verjaardag is dan ook het Tony’s Chocolonely Gefeliciteerd chocolade proeverijtje. Dit bevat Tony’s Chocolonely repen in verschillende smaken waarvan zij zeker zal smullen.

12. Happy Socks Happy Birthday giftbox

Een origineel cadeau voor een jarige vrouw is een Happy Birthday giftbox van het merk Happy Socks. Deze giftbox in de vorm van een verjaardagstaartpunt is gevuld met 3 paar sokken die geheel in het teken staan van jarig zijn. Zo bevat deze giftbox sokken met vlaggen, verjaardagstaarten en confetti. Met deze vrolijke verjaardagssokken zal een vrouw zich echt jarig voelen.

13. Sieradendoos

Een sieradendoos is een mooie en handige manier om je sieraden georganiseerd op te bergen. Het is dan ook een leuk cadeau om te geven voor de verjaardag van een vrouw dat zeker zal worden gewaardeerd. 

14. Snoepdoosje Hiep hiep hoera

Verras een vrouw voor haar verjaardag met een vrolijk snoepdoosje met de opdruk Hiep hiep hoera. Hiermee heb jij niet alleen een leuk, maar ook heel lekker cadeau om te geven. Het snoepdoosje past door de brievenbus en is dan ook ideaal als je op zoek bent naar een brievenbus verjaardagscadeau voor een vrouw om haar op afstand te feliciteren.

15. I wish you a happy birthday mok

Deze mok met de opdruk ‘I wish you a happy birthday’ en aan de binnenkant de tekst ‘Hugs and kisses and a lot of birthday wishes!’ is leuk om een jarige vrouw te verrassen. Hieruit kan zij drinken op haar verjaardag zodat zij zich helemaal jarig voelt. Hierna kan zij bij het drinken uit deze mok nagenieten van haar speciale dag.

16. XXL wijnglas

Ken jij een vrouw die houdt van wijn en wil je haar graag verrassen? Dan is een XXL wijnglas een goede keuze. Dit is een extra groot wijnglas, zodat er meer wijn in past. Hiermee heb jij een leuk verjaardagscadeau voor haar dat zij zeker fantastisch zal vinden.

17. Blond Amsterdam Let’s Celebrate gebaksbordjes

Vier de verjaardag van de jarige vrouw in stijl met deze leuke Let’s Celebrate gebaksbordjes van het merk Blond Amsterdam. Het eten van verjaardagstaart wordt hiermee extra leuk en feestelijk!

18. Verjaardagspakket met boeket rozen

Een leuk brievenbus cadeau voor de verjaardag van een vrouw is een verjaardagspakket. Dit bestaat uit een feesthoedje, roltong met toeter, vlaggenlijn en boeket van 12 rozen. Het wordt daarnaast verpakt in een mooie geschenksverpakking, zodat het voor de jarige extra leuk is om dit feestelijke pakket te ontvangen en uit te pakken!