Top 9 cadeau ideeën voor boerderij liefhebbers

Ken jij iemand die dol is op het boerenleven, op de boerderij, altijd op tv kijkt naar programma’s als Boer zoekt Vrouw en Onze boerderij of dol is op boerderijdieren? Verras deze persoon dan met een origineel en toepasselijk cadeau dat geheel in het teken staat van de boerderij en dan voornamelijk de boerderijdieren die op de boerderij leven, zoals kippen, varkens, koeien, geiten, schapen en paarden. Hiermee heb jij een fantastisch boerderij cadeau!

1. Boek Bij de boer

Het boek Bij de boer is een fantastisch boerderij cadeau. Hiermee leer je door de verhalen van verschillende boeren meer over het boerenleven en boerenbestaan. Daarnaast kan je met de familierecepten in het boek allerlei heerlijke boeren gerechten op tafel zetten. Het is dan ook een leuk cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd!

2. Koehandel bordspel

Het Koehandel bordspel is een leuk spel voor een boerderij liefhebber. Het spel staat in het teken van de handel in boerderijdieren en veilingen. Een spel waarmee een boerderij liefhebber zeker veel gezellige spelletjesavonden zal beleven!

3. Klok met boederijdierengeluiden

Deze klok is een origineel cadeau voor een boerderij liefhebber om verschillende redenen. Allereerst staan op de klok allerlei boerderijdieren afgebeeld, zoals een varken, koe, kip, paard, geit, eend en kuikentje. Deze klok is echter extra speciaal, omdat deze elk uur een ander boerderijdierengeluid speelt. Het is dan ook een perfect cadeau voor een boerderij liefhebber!

4. Boerderijdieren keukentextiel

Ken jij een boerderij liefhebber die graag tijd doorbrengt in de keuken of dol is op koken met producten rechtstreeks vanaf de boerderij? Verras deze persoon dan met keukentextiel waarop boerderijdieren staan afgebeeld, zoals varkens, kippen, eenden en koeien. Er zijn verschillende soorten keukentextiel verkrijgbaar, zoals een theedoek, gastendoekjeovenwant, pannenlap en schort. Met dit keukentextiel wordt in de keuken staan nog leuker voor een boerderij liefhebber!

5. Theezakjeshouder met boerderijdieren

Ken jij een boerderij liefhebber die dol is op thee? Verras deze persoon dan met een theezakjeshouder waarop allerlei boerderijdieren staan afgebeeld. Hiermee wordt het drinken van een kop thee nog leuker!

6. Boerderijdieren paraplu

Deze paraplu staat vol met boerderijdieren, zoals een kip, schaap, koe en varken, en is dan ook een leuk en handig boerderij cadeau om een boerderij liefhebber te geven. Hiermee kan hij/zij niet wachten tot het gaat regenen, zodat hij/zij kan rondlopen met deze leuke boerderijdieren paraplu!

7. Boerderij botervloot

Deze botervloot staat geheel in het teken van het leven op de boerderij. Deze boerderij botervloot staat dan ook leuk op de tafel bij het ontbijt of de lunch van een boerderij liefhebber en zorgt ervoor dat hij/zij op een leuke manier boter kan bewaren. Het is dan ook een origineel cadeau om een boerderij liefhebber blij mee te maken!

8. Boerderijdieren tafelkleed

Met dit tafelkleed waarop boerderijdieren staan afgebeeld, wordt het dekken van de tafel voor een boerderij liefhebber een feestje! Het is dan ook een leuk en toepasselijk boerderij cadeau om een boerderij liefhebber mee te verrassen!

9. Boer zoekt Vrouw spel

Het Boer zoekt Vrouw spel is een perfect cadeau voor een boerderij liefhebber die geen genoeg kan krijgen van het tv-programma Boer zoekt Vrouw. In dit spel ben je namelijk zelf een boer of boerin die op zoek gaat naar een partner. Een cadeau waar een Boer zoekt Vrouw fan veel plezier aan zal beleven!