Top 10 cadeau ideeën voor een Friends fan

‘How you doin’?’, een echte Friends fan weet natuurlijk meteen dat dit de albekende quote van Joey uit de populaire serie Friends is. Ken jij iemand die alle afleveringen van de serie Friends heeft gekeken en er geen genoeg van kan krijgen? Lees dan de top 10 cadeau ideeën voor een Friends fan en verras deze persoon met een leuk en toepasselijk cadeau dat geheel in het teken staat van de serie Friends!

1. Friends cadeauset: waterfles en linnen tas

Deze Friends cadeauset bestaat uit een waterfles met daarop het Friends logo en een linnen tas met daarop het Friends logo en de tekst ‘Eat like Joey, Dress like Rachel, Cook like Monica, Live like Phoebe, Care like Ross, Laugh like Chandler’. De waterfles en linnen tas zal een echte Friends fan met veel plezier gebruiken!

2. Friends onderzetters

Deze leuke onderzetters staan vol met bekende quotes uit de serie Friends, te weten ‘How you doin’?’, ‘You are my lobster’, ‘We were on a break’ en ‘Pivot!’. Of het nu voor op de salontafel of op het nachtkastje is, deze onderzetters komen altijd van pas. Daarnaast zal een Friends fan dolblij worden van deze leuke onderzetters!

3. Friends gezelschapsspel

Een leuk cadeau idee om een Friends fan mee te verrassen is een gezelschapsspel dat geheel in het teken staat van de serie Friends. Afhankelijk van de Friends fan en je eigen voorkeur, zijn er verschillende mogelijkheden.

Friends trivia bordspel 'Race naar Central Perk'

Het Friends trivia bordspel ‘Race naar Central Perk’ is een perfect cadeau voor een echte Friends fan. Het spel zit namelijk vol kennisvragen over de serie Friends. Het icoontje op het speelveld bepaalt het thema van de vraag. Hoe lastiger de vraag, hoe meer vakjes je vooruit mag als je de vraag goed beantwoord. Voorafgaand aan het spel kun je kiezen met welk karakter uit de serie Friends je wilt spelen, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey of Ross. Het doel van het spel is om met het door jouw gekozen karakter als eerste op de sofa in Central Perk te belanden. 

Friends editie van Monopoly

Met de Friends editie van Monopoly beleeft een Friends fan alle leuke en mooie momenten uit de serie Friends opnieuw. De pionnen in het spel zijn elk gekoppeld aan een van de hoofdpersonages uit de serie Friends, zoals een handtas (Rachel), dinosaurus (Ross), koksmuts (Monica) en gitaar (Phoebe). Hiermee was het spelen van Monopoly nog nooit zo leuk!

Spel Wicked Wango Quiz

Het spel Wicked Wango Quiz is gebaseerd op het spel ‘Bamboozled’ uit de Friends aflevering ‘The One With The Baby Shower’. Met dit leuke spel kan een Friends fan dit spel zelf spelen en iedereen verbluffen met zijn/haar kennis over de serie Friends!

Friends kaartspel 'Raad de kaart'

Bij het Friends kaartspel ‘Raad de kaart’ moet je proberen te raden wat de volgende kaart is op de stapel. Op de kaarten staan de karakters en kenmerkende elementen uit de serie Friends vermeld. Naast ‘Raad de kaart’, kun je met de kaarten van dit spel ook een klassiek kaartspel spelen. Een spel waar een Friends fan dan ook zeker veel plezier aan zal beleven!

4. Friends fotolijstje

Verras een Friends fan met dit leuke Friends fotolijstje dat is gebaseerd op het fotolijstje op de voordeur van het iconische appartement uit de serie Friends. Door een leuke of bijzondere foto van de Friends fan in het fotolijstje te stoppen heb jij niet alleen een heel leuk, maar ook een heel bijzonder cadeau!

5. Friends paraplu

In het intro liedje van de serie Friends hebben Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey en Phoebe een paraplu vast die zij openvouwen. Een paraplu die geheel in het teken van de serie Friends staat is dan ook een leuk cadeau om een Friends fan te verrassen. De paraplu is verkrijgbaar in de kleuren zwart en paars, zodat je een kleur kunt kiezen die bij de Friends fan in kwestie past. Welke kleur je ook kiest, met deze Friends paraplu kan een Friends fan niet wachten totdat het regent, zodat hij/zij deze paraplu kan gebruiken!

Friends paraplu - zwart
Friends paraplu - paars

6. Friends lamp

Verras een Friends fan met een bijzondere lamp die in het teken staat van de serie Friends. Er zijn verschillende Friends lampen verkrijgbaar. Allereerst kun je een Friends fan een lamp met het Friends logo cadeau geven. Daarnaast kun je een Friends fan verrassen met een lamp met het Central Perk logo, welke neon licht geeft. Beiden lampen kunnen zowel worden neergezet als aan de muur worden gehangen. 

Friends lamp - Logo
Friends lamp - Central Perk

7. Friends mok

Verras een Friends fan met een Friends mok, waarmee het drinken van een kop koffie, thee, chocolademelk of andere warme drank nog leuker wordt. Er zijn verschillende soorten Friends mokken. Zo heb je een paarse Friends mok met fotolijstje, waarin je een persoonlijke foto van de Friends fan kan plaatsen. Daarnaast heb je een mok met de tekst ‘I’ll be there for you’, de titel van het intro liedje van de serie Friends. Verder heb je een Central Perk krijtmok, waarop je zelf met krijt een leuke boodschap kunt schrijven of afbeelding kunt tekenen. Tot slot kun je een Friends verrassen met een Central Perk cappuccinomok

Friends fotolijstje mok
Friends 'I'll be there for you' mok
Friends Central Perk krijtmok
Friends Central Perk cappuccinomok

8. Friends notitieboekje

Verras een Friends fan met een Friends notitieboekje dat eruit ziet als de voordeur van het iconische appartement uit de serie Friends. Hiermee wordt iets opschrijven voor een Friends fan een feestje!

9. Friends de complete serie

Ken jij een Friends fan die geen genoeg kan krijgen van alle afleveringen van de serie Friends? Verras deze persoon dan met de complete serie Friends op DVD. Hiermee geef je een Friends fan een bijzonder cadeau waarmee hij/zij altijd kan genieten van een aflevering van Friends!

10. LEGO Friends bouwset

Een originele manier om een Friends fan te verrassen is met een LEGO bouwset die geheel in het teken staat van de serie Friends. Er zijn twee verschillende bouwsets verkrijgbaar, te weten een LEGO bouwset van Central Perk en een LEGO bouwset van de appartementen uit de serie Friends. Een cadeau waar een Friends fan veel bouwplezier aan zal beleven en vervolgens een mooi plekje kan geven!

Lego Friends - Central Perk
Lego Friends - Appartementen