Top 7 cadeau ideeën voor een make-up liefhebber

Ken jij iemand die dol is op make-up, ervan houdt om zichzelf helemaal op te doffen en op te maken en geen genoeg kan krijgen van het kijken naar make-up tutorials en deze uit te voeren? Verras deze persoon dan met een toepasselijk en origineel cadeau met de top 7 cadeau ideeën voor een make-up liefhebber!

1. Elektrische make-up kwasten reiniger

Een echte make-up liefhebber weet dat je make-up kwasten regelmatig moet schoonmaken. Dit vervelende klusje is zo gedaan met deze elektrische make-up kwasten reiniger. Met deze elektrische make-up kwastenreiniger heeft een make-upliefhebber namelijk binnen 2 minuten schone kwasten. De make-up kwasten reiniger wordt geleverd met verschillende rubberen houders, zodat allerlei verschillende kwasten hiermee schoongemaakt kunnen worden. Het is dan ook een cadeau dat een make-up liefhebber met veel plezier zal gebruiken!

2. Make-up spiegel met LED-verlichting en touchscreen

Met deze make-up spiegel wordt het aanbrengen van make-up nog makkelijker en leuker! De make-up spiegel heeft LED-verlichting en zorgt ervoor dat een make-up liefhebber de perfecte verlichting heeft om haar make-up aan te brengen. Daarnaast heeft de make-up spiegel een touchscreen om de verlichting te dimmen. De make-up spiegel kan een make-up liefhebber door het handige standaard overal neerzetten en is dan ook het perfecte cadeau om een make-up liefhebber te verrassen!

3. Make-up organizer

Met deze mooie make-up organizer kan een make-up liefhebber haar favoriete make-up handig en georganiseerd opbergen en is zij nooit meer make-up kwijt. Daarnaast staat deze ook nog eens leuk op de badkamer of de make-up tafel! Een cadeau waar een make-upliefhebber zeker gebruik van zal maken.

4. Beauty cadeaukaart

Van deze Beauty cadeaukaart zal een make-up liefhebber gegarandeerd blij worden. Hiermee kan zij namelijk zelf gaan shoppen voor make-up of make-up accessoires naar keuze.  Met deze Beauty cadeaukaart kan een make-up liefhebber dan ook een fantastisch cadeau voor zichzelf uitzoeken, waarvoor zij je heel dankbaar zal zijn!

5. Chocolade lippenstift

Ken jij een make-up liefhebber die niet alleen dol is op make-up, maar ook op chocolade? Verras deze persoon dan met overheerlijke chocolade in de vorm van lippenstift. Een origineel en lekker cadeau om een make-up liefhebber mee te verrassen!

6. Beauty voor één cadeaubon

Wil jij een make-up liefhebber heerlijk in de watten leggen? Geef haar dan een ‘Beauty voor één’ cadeaubon, waarrmee zijn een beautysalon of wellnesscentra kan bezoeken. Een cadeau waar een make-up liefhebber zeker van zal genieten!

7. Set om zelf lipgloss te maken

Met deze set kan een make-up liefhebber zelf make-up maken. Deze set bevat namelijk alle ingrediënten en benodigdheden voor een make-up liefhebber om zelf lipgloss te maken. Wat is er nu leuker dan make-up dragen die je zelf hebt gemaakt?

Mooi en gezondMooi en gezond