7x make-up cadeau voor make-up liefhebbers

Ken jij iemand die dol is op make-up, ervan houdt om zichzelf op te maken en geen genoeg kan krijgen van het kijken naar make-up tutorials en deze uit te voeren? Bekijk dan de top 7 cadeaus voor make-up liefhebbers. Hiermee geef jij niet gewoon make-up cadeau, maar heb jij een origineel cadeau waarmee opmaken nog leuker wordt!

1. Boek Make-up

Een origineel cadeau voor een make-up liefhebber is het boek Make-up dat is geschreven door Xelly Cabeau van Kasbergen. Zij is visagiste en deelt in dit boek handige tips en tricks voor een stralende make-up. Hiermee kan een make-up liefhebber zichzelf dan ook nog mooier en beter opmaken!

2. Elektrische make-up kwastenreiniger

Een echte make-up liefhebber weet dat je make-up kwasten regelmatig moet schoonmaken. Dit vervelende klusje is zo gedaan met deze elektrische make-up kwastenreiniger. Hiermee heeft een make-upliefhebber namelijk binnen 2 minuten schone kwasten. De make-up kwastenreiniger wordt geleverd met verschillende rubberen houders, zodat allerlei verschillende kwasten hiermee schoongemaakt kunnen worden. Het is dan ook een leuk make-up cadeau dat graag zal worden gebruikt!

3. Make-up spiegel met LED-verlichting en touchscreen

Met deze make-up spiegel wordt het aanbrengen van make-up nog makkelijker en leuker! De make-up spiegel heeft LED-verlichting en zorgt ervoor dat een make-up liefhebber de perfecte verlichting heeft om make-up aan te brengen. Daarnaast heeft de make-up spiegel een touchscreen om de verlichting te dimmen. De make-up spiegel kan je door het handige standaard overal neerzetten en is dan ook het perfecte cadeau om een make-up liefhebber te verrassen!

4. Make-up organizer

Met deze mooie make-up organizer kan een make-up liefhebber haar favoriete make-up handig en georganiseerd opbergen en is zij nooit meer make-up kwijt. Daarnaast staat deze ook nog eens leuk op de badkamer of de make-up tafel. Een cadeau waar een make-upliefhebber zeker blij van zal worden!

5. Make-up mok

Een mok die geheel in het teken staat van make-up is een leuk cadeau voor iemand die houdt van make-up. Op de mok staan verschillende make-up producten afgebeeld, zoals oogschaduw, een wenkbrauwpotlood en lippenstift. Daarnaast staat op de mok de tekst ‘Wake-up & Make-up’. Hieruit zal een make-up liefhebber dan ook graag drinken!

6. Make-up kersthangers

Ken jij een make-up liefhebber die niet alleen dol is op make-up, maar ook op Kerst? Verras deze persoon dan met kersthangers die geheel in het teken staan van make-up. Hiermee heb jij een origineel make-up cadeau om een make-up liefhebber te verrassen!

7. Set om zelf lipgloss te maken

Met deze set kan een make-up liefhebber zelf make-up maken. Deze set bevat namelijk alle ingrediënten en benodigdheden om zelf lipgloss te maken. Een make-up liefhebber zal het fantastisch vinden om hiermee zelf lipgloss te maken en deze vervolgens op te doen.

Mooi en gezondMooi en gezond