8x origineel snoep cadeau voor een snoep liefhebber

Ken jij een echte snoepkont? Iemand die dol is op snoepjes en het liefste de hele dag door snoep eet? Bekijk dan de top 8 snoep cadeaus voor een snoep liefhebber. Hiermee kan jij een snoepkont verrassen met een origineel snoep cadeau, zodat het eten van snoepjes nog leuker en lekkerder wordt!

1. Snoep grijpautomaat

Met een snoep grijpautomaat is het pakken van een snoepje een leuke bezigheid. Je moet namelijk het gewenste snoepje met een grijpautomaat grijpen en zorgen dat je deze wint, net zoals op de kermis. Een leuk en origineel snoep cadeau waar een snoep liefhebber zeker zoet mee zal zijn en veel plezier aan zal beleven!

2. Gummybeer sleutelhanger met LED-lampje

Een sleutelhanger in de vorm van een gummybeer die licht kan geven is een origineel snoep cadeau. Als je in de gummybeer knijpt, gaat het lampje branden. De gummybeer sleutelhanger is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren, zoals blauw, groen, paars, roze en rood. Hiermee kan iedereen aan de sleutelbos van een snoep liefhebber zien dat hij/zij dol is op snoep!

3. Snoepkont snoeptrommel

Waar berg je als snoep liefhebber je snoepjes leuker op dan in een toepasselijke snoeptrommel? Op deze snoeptrommel staat ‘Voor een heerlijke snoepkont!’ en deze is dan ook perfect voor een snoep liefhebber om zijn/haar snoepjes in op te bergen. Een grappig cadeau om een lach op het gezicht van een snoep liefhebber te toveren!

4. Chupa Chups molen

Een snoep liefhebber kon als kind waarschijnlijk wegdromen bij een Chupa Chups molen vol met Chupa Chups lolly’s. Laat de kinderdroom van deze zoetekauw dan ook uitkomen en geef hem/haar een eigen Chupa Chups molen. Hiermee heb jij een origineel snoep cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. De Chupa Chups molen bevat maar liefst 200 lolly’s. De ontvanger van het cadeau kan de Chupa Chups molen dan ook een leuk plekje geven en er lang van genieten!

5. Retro snoepmachine

Een ideale gadget voor een snoep liefhebber is een retro snoepmachine. De retro snoepmachine ziet eruit als een ouderwetse kauwgomballenmachine en kan gevuld worden met het favoriete snoep van de snoepliefhebber. Hiermee is een snoep liefhebber als een kind in een snoepwinkel zo blij!

6. Red Band feestmix in gepersonaliseerde giftbox

Met de Red Band feestmix in een gepersonaliseerde giftbox kan je binnenkomen op elk feestje. De giftbox is gevuld met overheerlijke Red Band snoepjes en kan je personaliseren met de naam van de snoep liefhebber, foto’s en een persoonlijke boodschap. Een leuk snoep cadeau om te geven én te krijgen!

7. Pinata

Een pinata is de perfecte toevoeging aan het feest van een snoep liefhebber. De pinata is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk een eenhoorn en ezel. De pinata kan gevuld worden met het favoriete snoep van de snoep liefhebber. Vervolgens kunnen de gasten een voor een proberen om de pinata geblinddoekt kapot te slaan. Het is dan ook een cadeau wat garant staan voor veel plezier en natuurlijk met als eindresultaat snoepjes!

8. Snoepboeket

Een echte snoep liefhebber verras je niet met een bos bloemen, maar met een snoepboeket! Het boeket is gemaakt van snoep en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Je kan allereerst voor een Look-O-Look snoepboeket kiezen dat bestaat uit de overheerlijke snoepjes van Look-O-Look. Daarnaast is het mogelijk om voor een Chupa Chups boeket te kiezen dat geheel bestaat uit Chupa Chups lolly’s. Kies een boeket wat bij de snoep liefhebber in kwestie past en overhandig hem/haar een vrolijk en lekker snoepboeket!

Look-O-Look snoepboeket
Chupa Chups snoepboeket