Top 8 cadeau ideeën voor een snoep liefhebber

Ken jij een echte zoetekauw? Iemand die dol is op snoepjes in alle soorten of maten, kortom een echte snoepkont? Verras deze snoep liefhebber dan met een origineel cadeau, zodat het eten van snoepjes nog leuker en lekkerder wordt! In dit artikel vind je de top 10 cadeau ideeën voor een snoep liefhebber, zodat jij een perfect cadeau hebt!

1. Snoep grijpautomaat

Met een snoep grijpautomaat is het pakken van een snoepje een leuke bezigheid. Je moet namelijk het gewenste snoepje met een grijpautomaat grijpen en zorgen dat je deze ‘wint’, net zoals op de kermis. Een leuk en origineel cadeau waar een snoep liefhebber zeker zoet mee zal zijn en veel plezier aan zal beleven!

2. Gepersonaliseerde snoeppot

Geef een snoep liefhebber een gepersonaliseerde snoeppot: een bijzonder cadeau waar de ontvanger heel lang van zal kunnen genieten. Het is natuurlijk ontzettend bijzonder, leuk en lekker om snoepjes te eten uit een snoeppot die speciaal voor jou is ontworpen! De snoeppot is namelijk te personaliseren met een of meerdere foto’s, een tekst en de naam van de snoep liefhebber in kwestie. Daarnaast is de snoeppot te vullen met snoep naar keuze, zoals tum tums, drop, fruitmix of wingums of mini beertjes. Elke keer als de betreffende snoepkont een snoepje eet uit de gepersonaliseerde snoeppot zal hij/zij genieten van dit lieve en persoonlijke cadeau. 

3. Snoepboeket

Een echte snoep liefhebber verras je niet met een bos bloemen, maar met een snoepboeket! Het boeket is gemaakt van snoep en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Je kunt voor een Look-O-Look snoepboeket bestellen die bestaat uit de overheerlijke snoepjes van Look-O-Look. Daarnaast is het mogelijk om voor een Chupa Chups boeket te kiezen, dat geheel bestaat uit Chupa Chups lolly’s. Kies een boeket wat bij de snoep liefhebber in kwestie past en overhandig hem/haar een vrolijk en lekker snoep boeket!

Look-O-Look snoepboeket
Chupa Chups snoepboeket

4. Retro snoepmachine

Een ideale gadget voor een snoep liefhebber is een retro snoepmachine. De retro snoepmachine ziet eruit als een ouderwetse kauwgomballenmachine en kan gevuld worden met het favoriete snoep van de snoepliefhebber. Hiermee is een snoep liefhebber als een kind in een snoepwinkel zo blij, kortom: een perfect cadeau!

5. Pinata

Een pinata is de perfecte toevoeging aan het feest van een snoep liefhebber. De pinata is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk een eenhoorn en ezel. De pinata kan gevuld worden met het favoriete snoep van de snoep liefhebbers, vervolgens kunnen de gasten een voor een proberen om de pinata geblinddoekt kapot te slaan. Het is dan ook een cadeau wat garant staan voor veel plezier, gelach en een mooie herinnering en natuurlijk met als eindresultaat snoepjes!

6. Snoeptrommel 'snoepkont'

Waar berg je als snoep liefhebber je snoepjes leuker op dan in een toepasselijke snoeptrommel? Op deze snoeptrommel staat ‘Voor een heerlijke snoepkont!’ en is dan ook perfect voor een snoep liefhebber om zijn/haar snoepjes op te bergen. Een grappig cadeau om een lach op het gezicht van een snoep liefhebber te toveren!

7. Chupa Chups molen

Een snoep liefhebber kon als kind waarschijnlijk wegdromen bij een Chupa Chups molen vol met Chupa Chups lolly’s. Laat de kinderdroom van deze zoetekauw dan ook uitkomen en geef hem/haar een eigen Chupa Chups molen. De Chupa Chups molen bevat maar liefst 200 lolly’s. De ontvanger van het cadeau kan de Chupa Chups molen dan ook een leuk plekje geven en er lang van genieten!

8. Red Band feestmix in gepersonaliseerde giftbox

Met de Red Band feestmix in een gepersonaliseerde giftbox kun je binnenkomen op elk feestje. De giftbox zit gevuld met overheerlijke Red Band snoepjes en kun je personaliseren met foto’s, een naam en/of tekst. Een leuk cadeau om te geven én te krijgen!