Top 8 cadeau ideeën voor vogelliefhebbers

Ben jij op zoek naar een bijzonder en origineel cadeau voor iemand die houdt van vogels? Bekijk dan in dit artikel de top 8 vogel cadeau ideeën voor vogelliefhebbers. Of de vogelliefhebber in kwestie nu houdt van het fotograferen of verzorgen van vogels of dol is op vogels kijken, hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor een vogelliefhebber dat geheel in het teken van vogels staat!

1. Paraplu met vogels

Met deze paraplu waarop verschillende vogels staan afgebeeld vindt een vogelliefhebber het niet meer erg als het regent. Dan kan hij/zij namelijk deze leuke paraplu met vogels gebruiken en naar buiten gaan om vogels te spotten, zonder dat hij/zij nat wordt. Een praktisch en origineel cadeau voor een vogelliefhebber dat deze zeker graag zal gebruiken.

2. Mok met vogel op de rand

Een origineel en leuk cadeau om een vogelliefhebber te geven is een mok met op de rand een vogeltje en aan de binnenkant van de mok de tekst ‘A little bird told me…’. De mok is verkrijgbaar in twee varianten, te weten een thee- en koffiemok. Met deze mok kan een vogelliefhebber onder het genot van een kopje koffie of thee genieten van het kijken naar vogels!

Koffiemok met vogel op de rand
Theemok met vogel op de rand

3. Vogel vaasje

Dit houten vaasje in de vorm van een vogel is een leuke toevoeging aan het interieur van een vogelliefhebber. In het houten vogeltje zit een klein glazen vaasje, waarin een bloem kan worden geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om de wortels van een stekje te laten groeien in het vogel vaasje. Het is dan ook een leuk cadeau om een vogelliefhebber te verrassen!

4. Vogel multitool

Deze multitool in de vorm van een vogel ziet er niet alleen heel leuk uit, deze is ook nog eens super handig! De multitool kan namelijk dienen als schroevendraaier, inbussleutel en bitje. Een origineel en praktisch cadeau voor een vogelliefhebber dat deze zeker zal waarderen!

5. Vogelnestje satéprikkerhouder

Een leuk cadeau om een vogelliefhebber mee te verrassen is een satéprikkerhouder met daarin een vogeltje. Door het plaatsen van satéprikkers in de satéprikkerhouder lijkt het net een vogelnestje. De vogelnestje satéprikkerhouder is een leuke toevoeging op tafel tijdens een feestje of borrel. Hiermee wordt het namelijk leuk om een satéprikker neer te leggen en een vogelnestje te ‘bouwen’. Een cadeau dat zowel de vogelliefhebber als bezoek zeker leuk zullen vinden!

6. Duif deurstopper

Deze deurstopper in de vorm van een duif voorkomt dichtklappende deuren en ziet er daarnaast ook nog eens leuk uit! De deurstopper vormt een leuke toevoeging aan het interieur van een vogelliefhebber en is verkrijgbaar in twee kleuren, te weten wit en grijs. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor een vogelliefhebber!

7. Vogelkooi garde

Ken jij een vogelliefhebber die niet alleen dol is op vogels, maar ook op koken of bakken? Verras deze persoon dan met een vogelkooi garde. In de garde zit een vogeltje, waardoor het lijkt op een vogelkooi. Het is dan ook een leuk cadeau voor een vogelliefhebber, waarmee in de keuken staan nog leuker wordt!

8. Vogel suikerpot

Deze suikerpot ziet eruit als een vogel en is dan ook een perfect cadeau voor een vogelliefhebber! De suikerpot staat leuk op tafel en komt altijd van pas. Of je nu suiker in je koffie, thee of iets anders doet, met deze suikerpot wordt het een heel stuk leuker! Het is dan ook een leuk cadeau om een vogelliefhebber te verrassen.

Ken jij een vogelliefhebber die ervan houdt om vogels te fotograferen? Bekijk dan ook de top 7 fotografie cadeaus voor fotografie liefhebbers.