Top 10 cadeau ideeën voor ijsliefhebbers!

Ken jij iemand die dol is op ijsjes en blij is als het weer zomer is, zodat hij/zij in de zon kan genieten van overheerlijke ijsjes? Bekijk dan de top 10 ijs cadeau ideeën. Of deze persoon nu houdt van waterijs, schepijs, softijs of een sorbet, hiermee vind jij een origineel cadeau voor een ijsliefhebber dat geheel in het teken staat van ijs!

1. Ijs schaaltje

Dit schaaltje in de vorm van een ijshoorntje met bolletjes ijs is een perfect cadeau voor een ijsliefhebber! Een leuk schaaltje dat nog leuker is om te gebruiken. Een cadeau waar een ijsliefhebber zeker van zal genieten!

2. Rolled ice cream maker

Met deze rolled ice cream maker kan een ijsliefhebber zelf overheerlijke ‘ice rolls’ maken. Dit zijn dunne rolletjes ijs die op een ijskoud oppervlak worden gemaakt. Nadat een ijsliefhebber met deze rolled ice cream maker ‘ice rolls’ heeft gemaakt, kan hij/zij deze versieren met verrukelijke toppings! Het is dan ook een leuk en origineel cadeau om een ijsliefhebber te verrassen!

3. Ijsjeshouder

Ken jij een ijsliefhebber die dol is op ijsjes op een stokje, maar hier helaas wel vaak mee knoeit? Geef dan een ijsjeshouder. Dit is een opvangbakje die je onder je ijsje kunt schuiven, zodat je bij het eten van een ijsje niet meer hoeft te knoeien en geen plakkerige handen meer hoeft te hebben. Een ideaal cadeau voor een ijsliefhebber!

4. Ijsje voorraadpot

Deze vrolijke voorraadpot in de vorm van een softijsje ziet er leuk uit. De voorraadpot is dan ook op zichzelf al een leuke toevoeging aan het interieur van een ijsliefhebber, maar het is ook mogelijk om snoepjes, koekjes of iets anders op te bergen in deze voorraadpot. Een handig en leuk cadeau voor een ijsliefhebber waarmee je deze zeker blij maakt!

5. Ijsjes mok

Op deze mok staan niet alleen ijsjes afgebeeld, de mok heeft ook een handvat in de vorm van een ijsje. Daarnaast staat op de mok de tekst ‘Life is fine in the summer time’. Een quote die perfect past bij een ijsliefhebber, omdat het eten van ijsjes natuurlijk het allerlekkerste is in de zomer. Deze ijsjes mok is dan ook een perfect cadeau om een ijsliefhebber te verrassen!

6. Ijsjes sokken

Verras een ijsliefhebber met vrolijke sokken die geheel in het teken staan van ijsjes! Er zijn verschillende soorten ijsjes sokken verkrijgbaar. Zo zijn er ijsjes sokken met het patroon van een bepaald soort ijs, zoals spikkels of mint. Deze sokken worden geleverd in een leuke cadeauverpakking in de vorm van een ijshoorntje, zodat jij een leuk cadeau hebt om te geven! Daarnaast heb je sokken die vol staan met ijsjes en waarbij op de onderkant van de sokken staat ‘If you can read this bring me some ice cream’. Een leuk cadeau waarmee je een echte ijsliefhebber zeker blij maakt! 

Ijsjes sokken in cadeauverpakking hoorntje
Ijsjes sokken 'If you can read this bring me some ice cream'

7. Ijsje strandlaken

Verras een ijsliefhebber met een strandlaken in de vorm van een ijsje. Een ijsliefhebber kan heerlijk liggen op dit strandlaken, terwijl hij/zij geniet van een overheerlijk ijsje. Een cadeau waar een ijsliefhebber zeker van zal genieten!

8. Ijsvormen set

Met deze ijsvormen kan een ijsliefhebber makkelijk zelf overheerlijke ijsjes maken. Deze set bevat 6 ijsvormen waarmee je per keer 6 ijsjes kunt maken. De ijsvormen set wordt geleverd met een e-book vol recepten voor lekkere ijsjes, zodat je allerlei nieuwe lekkere ijsjes kunt ontdekken. Zo kun je ijsjes maken van onder meer smoothies, bevroren fruit en yoghurt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een cadeau waar een ijsliefhebber zeker veel plezier aan zal beleven!

9. USB-stick in de vorm van een ijsje

Of het nu is voor het opslaan van leuke foto’s en video’s of andere documenten, een USB-stick komt altijd van pas. Met een USB-stick in de vorm van een ijsje geef je een ijsliefhebber niet alleen een praktisch maar ook een heel leuk cadeau! Afhankelijk van de voorkeur van de ijsliefhebber waarvoor je een cadeau zoekt, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo heb je een USB-stick in de vorm van een softijsje of een USB-stick in de vorm van een ijsje omhuld met chocolade. Je kan het cadeau extra bijzonder maken door zelf al een lieve boodschap, foto of video op de USB-stick te zetten om het een onvergetelijk cadeau te maken!

USB-stick softijsje
USB-stick ijsje omhuld met chocolade

10. Princess ijsmachine

Deze Princess ijsmachine is de droom van elke ijsliefhebber. Hiermee kan een ijsliefhebber namelijk in zijn/haar eigen keuken overheerlijk roomijs maken. Daarnaast is het mogelijk om sorbetijs of frozen yoghurt te maken met deze ijsmachine. Een leuk cadeau voor een ijsliefhebber waar deze ontzettend blij mee zal zijn en jij zijn/haar droom verwezenlijkt!