Top 8 cadeau ideeën voor een tennisser

Wil jij iemand verrassen die dol op het spelen van een potje tennis op het tennisveld of houdt van het kijken naar een tenniswedstrijd? Bekijk dan de top 8 tennis cadeau ideeën voor tennisfanaten en vind een origineel cadeau voor een tennisser dat geheel in het teken staat van tennis!

1. Tennis waterfles

Deze opvouwbare waterfles staat geheel in het teken van tennis en is dan ook een origineel cadeau voor een tennisser! Immers, tijdens het tennissen moet je goed drinken en uit deze leuke waterfles wordt dit nog veel leuker. Daarnaast kun je de waterfles makkelijk meenemen voor een potje tennis, omdat deze opvouwbaar is. Ingevouwen ziet de waterfles eruit als een tennisbal. Uitgevouwen heeft de waterfles het patroon van een tennisbal en zie je een groene rand met een aantal tennisspelers en de tekst ‘I 🖤 tennis’. 

2. Tennis trainer

Met deze tennis trainer kun je een tennisfanaat helpen om een nog betere tennisser of tennisster te worden. De tennis trainer kun je gewoon in de tuin gebruiken of zelfs meenemen op vakantie. Daarnaast heb je met deze tennis trainer geen partner nodig om te kunnen tennissen. Hiermee kun je dan ook tennissen waar en wanneer je wilt. Het is dan ook een leuk cadeau voor een tennis liefhebber waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

3. Tennis sleutelhanger

Een fantastisch cadeau voor een tennisfanaat is een sleutelhanger die geheel in het teken van tennis staat. Hiermee kan iedereen aan zijn/haar sleutelbos zien dat hij/zij dol is op tennis. Aan de sleutelhanger hangen een blauw tennisracket en een tennisbal, zodat een tennis liefhebber een originele en toepasselijke sleutelhanger heeft die hij/zij makkelijk kan terugvinden.

4. Tennis mok met naam

Of een tennisfanaat nu houdt van een kop koffie, thee of chocolademelk, deze leuke tennis mok komt altijd van pas. Naast dat op de mok een tennisracket en tennisbal zijn afgebeeld, kan je de mok ook laten bedrukken met de naam van de tennisfanaat. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor een tennisser dat deze graag zal gebruiken!

5. Tennisser LED-lamp

Deze LED-lamp van een tennisser die op het punt staat om met zijn tennisracket een tennisbal te gaan slaan, is een leuk cadeau voor een tennisfanaat. De LED-lamp heeft een houten standaard, waardoor deze handig is neer te zetten. De LED-lamp is hierdoor een mooie en toepasselijke toevoeging aan de kamer van een tennis liefhebber!

6. Draagbare schoenverfrisser voor tennisschoenen

Niets is zo vervelend als stinkende tennisschoenen, dat zal een tennis liefhebber zeker kunnen beamen. Met deze draagbare schoenverfrisser zijn stinkende en natte tennisschoenen verleden tijd en kan een tennis liefhebber genieten van heerlijke frisse tennisschoenen. Een handig cadeau voor een tennisser waar deze met plezier gebruik van zal maken!

7. Tennisracket wandklok

Deze wandklok heeft de vorm van een tennisracket en is dan ook een bijzondere en toepasselijke toevoeging aan het interieur van een tennisfanaat. Het is dan ook een origineel cadeau voor een tennisfanaat dat zeker zal worden gewaardeerd. Hiermee vergeet een tennisfanaat nooit meer de tijd en is hij/zij altijd op tijd voor een potje tennis!

8. Tennisbal kauwgomballen

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een tennisfanaat die niet alleen dol is op tennis, maar ook houdt van snoep? Verras deze persoon dan met kauwgomballen in de vorm van tennisballen. Een origineel cadeau waar een tennis liefhebber zeker van zal smullen!