Top 8 cadeau ideeën voor tennis liefhebbers

Wil jij iemand verrassen die dol op het spelen van een potje tennis of houdt van het kijken naar een tenniswedstrijd, kortom een echte tennis liefhebber? Lees dan de top 8 cadeau ideeën voor een tennis liefhebber en geef deze persoon een origineel en toepasselijk cadeau!

1. Opvouwbare waterfles

Deze opvouwbare waterfles staat geheel in het teken van tennis en is dan ook een origineel cadeau om een tennis liefhebber te verrassen! Immers, tijdens het tennissen moet je goed drinken en uit deze leuke waterfles wordt dit nog veel leuker. Daarnaast kun je de waterfles makkelijk meenemen voor een potje tennis, omdat deze opvouwbaar is. Ingevouwen ziet de waterfles eruit als een tennisbal. Uitgevouwen heeft de waterfles het patroon van een tennisbal en zie je een groene rand met een aantal tennisspelers en de tekst ‘I 🖤 tennis’. 

2. Tennis trainer

Met deze tennis trainer kun je een tennis liefhebber helpen om een nog betere tennisser of tennisster te worden. De tennis trainer kun je gewoon in de tuin gebruiken of zelfs meenemen op vakantie. Daarnaast heb je met deze tennis trainer geen partner nodig om te kunnen tennissen. Hiermee kun je dan ook tennissen waar en wanneer je wilt. Een cadeau dat een tennis liefhebber zeker zal weten te waarderen!

3. Tennis sleutelhanger

Geef een tennis liefhebber een leuke tennis sleutelhanger, zodat iedereen aan zijn/haar sleutelbos kan zien dat hij/zij dol is op tennis. Aan de sleutelhanger hangen een blauw racket en een tennisbal, zodat een tennis liefhebber een originele en toepasselijke sleutelhanger heeft die hij/zij makkelijk kan terugvinden.

4. Tennisracket wandklok

Deze wandklok heeft de vorm van een tennisracket en is dan ook een originele en toepasselijke toevoeging aan het interieur van een tennis liefhebber. Hiermee vergeet een tennis liefhebber nooit meer de tijd en is hij/zij altijd op tijd voor een potje tennis!

5. Tennis mok

Of een tennis liefhebber nu houdt van een kop koffie, thee of chocolademelk, deze leuke tennis mok komt altijd van pas. Naast dat de tennis mok een toepasselijke opdruk heeft, heeft deze ook het handvat van een tennisracket. Hiermee wordt het drinken van een warme drank voor een tennis liefhebber dan ook een feestje!

6. Tennisspeler LED-lamp

Deze LED-lamp toont een tennisspeler die op het punt staat om met zijn tennisracket een tennisbal te gaan slaan en is dan ook een leuk cadeau om te geven aan een tennis liefhebber. De LED-lamp heeft een houten standaard, waardoor deze handig is neer te zetten. De LED-lamp is hierdoor een mooie en toepasselijke toevoeging aan de kamer van een tennis liefhebber!

7. No Stink - Sports Shoe Deodoriser

Niets is zo vervelend als stinkende tennisschoenen, dat zal een tennis liefhebber zeker kunnen beamen. Met deze Sport Shoe Deodoriser zijn stinkende tennisschoenen verleden tijd en kan een tennis liefhebber genieten van heerlijke frisse tennisschoenen. De Sport Shoe Deodoriser wordt geleverd in een set van 2 stuks, voor elke tennisschoen één. Een cadeau waar een tennis liefhebber met plezier gebruik van zal maken!

8. Tennisbal kauwgomballen

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een tennis liefhebber die niet alleen dol is op tennis, maar ook houdt van snoep? Verras deze persoon dan met kauwgomballen in de vorm van tennisballen. Een origineel cadeau waar een tennis liefhebber zeker van zal smullen!