Top 10 cadeau ideeën voor een klusser

Een goede klusser is goud waard. Eentje die je niet hoeft op te geven voor ‘Help mijn man is klusser!’, maar iemand met twee rechterhanden die elke klus in en rondom het huis succesvol weet te klaren. Deze persoon wil je dan ook verrassen met een origineel en toepasselijk cadeau, waarmee klussen nog leuker en makkelijker wordt. In dit artikel vind je dan ook de top 10 klus cadeau ideeën, zodat jij een fantastisch cadeau voor een klusser vindt!

1. Magnetische gereedschap armband

Van deze magnetische gereedschap armband, zal een klusser veel plezier ondervinden. De armband bevat namelijk een magneet, waardoor gereedschap zoals schroeven en spijkers eraan blijven zitten en een klusser deze altijd makkelijk bij de hand heeft en kan vinden. Een origineel cadeau voor een klusser, waarmee klussen makkelijker en leuker wordt!

2. Gepersonaliseerde hamer

Verras een klusser met een gepersonaliseerde hamer, waarmee klussen voor een klusser extra speciaal wordt. De hamer kun je namelijk personaliseren met de naam van de klusser en/of een tekst naar keuze. Een hamer komt voor een klusser altijd van pas en door deze te personaliseren heb jij niet alleen een praktisch maar ook een bijzonder cadeau. Met deze gepersonaliseerde hamer sla jij de spijker op de kop!

3. Handige sleutelhanger

Geef een klusser een handige sleutelhanger cadeau, waarmee hij/zij niet alleen een toepasselijke maar ook een praktische sleutelhanger aan zijn/haar sleutelbos kan hangen. Er zijn verschillende soorten handige sleutelhangers voor klussers.

Met een duimstok sleutelhanger kan een klusser altijd en overal iets opmeten. De 
duimstok sleutelhanger is inklapbaar, zodat deze gewoon in de broekzak van een klusser past. Uitklapbaar is de duimstok 50 cm lang.

Met een schroevendraaiers sleutelhanger heeft een klusser altijd schroevendraaiers op zak. De sleutelhanger bevat namelijk een kruiskopschroevendraaier en een platte schroevendraaier. Daarnaast bevat de sleutelhanger een flesopener, zodat een klusser na een zware klus kan genieten van een welverdiend flesje bier!

Met een schuifmaat sleutelhanger heeft een klusser altijd een schuifmaat bij zich, zodat hij/zij met grote nauwkeurigheid kleine afstanden kan meten. Een cadeau dat zeker van pas zal komen voor een klusser!

Duimstok sleutelhanger
Schroevendraaiers sleutelhanger
Schuifmaat sleutelhanger

4. Chocolade gereedschap

Van klussen krijg je honger, verras een klusser daarom met chocolade gereedschap waarvan hij/zij heerlijk kan smullen na een welverdiende klus. Het chocolade gereedschap zit verpakt in een mooie giftbox, zodat jij een leuk en lekker cadeau hebt om een klusser mee te verrassen!

5. Klus cadeaukaart

Een cadeau waar je elke klusser blij mee maakt is met een klus cadeaukaart. Hiermee kan hij/zij helemaal losgaan in zijn/haar favoriete bouwmarkt(en) en hiervan zelf iets leuks uitkiezen. Een fantastisch klus cadeau waar een klusser zeker van zal genieten!

6. Meetlint met feitjes

Met dit meetlint kun je niet alleen iets opmeten, het staat ook vol met feitjes. De feitjes hebben te maken met bepaalde afmetingen en maken het dan ook extra leuk om iets op te meten voor een klusser. Hiermee kan een klusser vervolgens aan familie, vrienden en iedereen die het wil horen allerlei leuke feitjes vertellen die hij/zij tijdens het klussen met dit meetlint heeft geleerd!

7. Multitool pen

Verras een klusser met een multitool pen, een pen die altijd van pas komt bij het klussen. Deze kan namelijk niet alleen dienen als pen, maar ook als platte schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier, liniaal en waterpas. Een handig cadeau voor een klusser dat deze voortaan altijd bij zich zal dragen!

8. Klus sokken

Verras een klusser met toepasselijke klus sokken die vol staan met gereedschap. Er zijn verschillende klus sokken verkrijgbaar. Zo heb je zwarte klus sokken, welke one size fits all zijn. Met deze klus sokken kan je dan ook iedere klusser verrassen. Daarnaast heb je gele/blauwe klus sokken in de maat 39-44. Met deze klus sokken kun je dan ook de meeste klusjesmannen wel verrassen. Afhankelijk van je voorkeur en de maat van de klusser, kun je dan ook kiezen welke klus sokken je cadeau wilt geven. Welke klus sokken je ook kiest, ze zijn perfect voor het dragen tijdens het klussen! 

Klus sokken - zwart (one size fits all)
Klus sokken - geel/blauw (maat 39-44)

9. Klusser mok

Niets is zo lekker als een welverdiende kop koffie of thee na een zware klus. Met deze klusser mok wordt het drinken van deze kop koffie of thee extra leuk. De mok is namelijk speciaal ontworpen voor een echte klusser met twee rechterhanden. De mok staat vol met complimentjes voor een klusser en is dan ook een cadeau waar je een klusser zeker blij mee maakt!

10. Het kleine grote klusboek

Wil jij een klusser helpen om het klussen leuker en makkelijker te maken? Verras hem/haar dan met het Het kleine grote klusboek. In dit boek staan allerlei handige tips en tricks waar een klusser handig gebruik van kan maken tijdens het klussen. Het is dan ook een cadeau waar een klusser je zeker dankbaar voor zal zijn!