8x golf cadeau voor een golfliefhebber

Verras iemand die echt kan genieten van een potje golf en het slaan van een balletje op de golfbaan met een toepasselijk golf cadeau met de top 8 cadeau ideeën voor golfers. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor een golfliefhebber waarmee deze nog meer kan genieten van zijn/haar favoriete sport: golf!

1. Golf mok

Met deze golf mok hoeft een golfliefhebber niet op de golfbaan te staan om te kunnen golfen. Deze mok wordt namelijk geleverd met een mini golfballetje en mini golfclub, zodat een golfliefhebber onder het genot van een heerlijk kopje of koffie kan genieten van een potje golf. Een cadeau waar een golfliefhebber zeker veel plezier aan zal beleven!

2. Golfclubs pennenset

Deze golfclubs pennenset is een origineel cadeau om een golfliefhebber te verrassen. De pennen hebben namelijk de vorm van een golfclub. Daarnaast zijn deze golfclubs pennen niet alleen leuk, ze zullen ook zeker van pas komen. Iedereen moet namelijk wel eens iets opschrijven. Met deze golfclubs pennenset wordt iets opschrijven ook nog eens veel leuker!

3. Golfbal ijsbalvormen set

Geef een golfliefhebber een golfbal ijsbalvormen set, waarmee hij/zij zelf ijsballen in de vorm van een golfbal voor in een drankje kan maken. Het enige wat je hoeft te doen is de golfbal ijsbalvorm te vullen, in de vriezer te leggen en vervolgens kun je je drankje heerlijk verkoelen door een leuke ijsbal in de vorm van een golfbal. Het is dan ook een leuk cadeau voor een golfliefhebber.

4. Golf in een blikje

Met golf in een blikje kan een golfliefhebber altijd en overal golfen. Het enige wat hij/zij daarvoor hoeft mee te nemen is dit golfblikje. In het golfblikje zitten 2 mini golfclubs, 2 mini metalen balletjes en 9 golfvelden met daarop gras en dieper gelegen water en zand. Een leuk cadeau dat een golfliefhebber zeker zal waarderen!

5. Golf putt trainer

Help een golfliefhebber zijn/haar golf techniek te verbeteren met deze golf putt trainer. Hiermee kan een golf liefhebber namelijk zijn/haar putt techniek trainen en een nog betere golfer worden. Het is dan ook een origineel cadeau voor een golfliefhebber dat deze zeker fantastisch zal vinden!

6. Indoor Outdoor Golf swingtrainer

De Indoor Outdoor Golf Swingtrainer is een cadeau waarmee een golfliefhebber zijn/haar swing techniek kan oefenen en verbeteren. Hiermee hoeft een golfliefhebber dan ook niet naar de golfbaan om aan zijn/haar golftechniek te werken, maar kan hij/zij gewoon vanuit huis een betere golfer worden!

7. Desktop golf

Ken jij een golfliefhebber die zelfs onder werktijd denkt aan golfen op de golfbaan? Verras deze persoon dan met desktop golf, zodat hij/zij gewoon aan zijn/haar bureau kan golfen. Hiermee was werken voor een golfliefhebber nog nooit zo leuk!

8. Toilet golf

Toilet golf is een perfect cadeau voor een golfliefhebber die heel wat tijd doorbrengt op het toilet. Hiermee hoeft hij/zij zich tijdens een toiletbezoek niet meer te vervelen en kan hij/zij gewoon een potje golf spelen!