Top 8 cadeau ideeën voor een 60-jarige man

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een man van 60 jaar? Bekijk dan de top 8 cadeau ideeën voor een 60-jarige man. Of je nu een verjaardagscadeau voor een man die 60 jaar wordt zoekt of een cadeau voor een andere speciale gelegenheid, hiermee vind jij een fantastisch cadeau om hem te verrassen!

1. Cadeauboek 'Mijn eerste 18 jaar - Geboren in 1964'

Het cadeauboek ‘Mijn eerste 18 jaar’ is een origineel cadeau voor een man van 60 jaar. Met dit boek kan hij namelijk zijn jeugd herbeleven. Zo staat in dit boek alles over het nieuws, de mode, hits en tv-programma’s toen hij jong was. Hiermee kan hij dan ook mooie herinneringen ophalen!

2. Nachtkastje organizer

Een praktisch cadeau voor een 60-jarige man is een nachtkastje organizer. Deze is gemaakt van hoogwaardig hout en zorgt ervoor dat je al je spullen handig en overzichtelijk kan opbergen op je nachtkastje. Zo heeft de nachtkastje organizer onder meer een telefoonhouder, sleutelhangerhaak, horlogehouder, brillenrek en opbergvak. Deze zal dan ook zeker van pas komen!

3. Old Amsterdam Classic gift box

Ben jij op zoek naar een kado voor een 60-jarige man die dol is op kaas? Dan is de Old Amsterdam Classic gift box de perfecte keuze voor hem. Deze bevat de Old Amsterdam Classic kaas en een mini-kaasschaaf. Hiervan zal hij zeker heerlijk genieten!

4. Bier of wijnfles puzzel

Als je een bijzonder cadeau voor een man van 60 jaar zoekt die houdt van bier of wijn, dan is deze bier of wijnfles puzzel een goede keuze. In deze puzzel kan je namelijk een fles wijn of bier stoppen. De ontvanger kan hiervan pas genieten na het oplossen van de puzzel. Hiermee heb jij dan ook een onvergetelijk cadeau waar de ontvanger zeker om zal kunnen lachen!

5. Cadeaubon uitgebreid lunchen

De cadeaubon uitgebreid lunchen is een leuk kado voor een man van 60 jaar. Hiermee kan hij bij een aangesloten locatie naar keuze genieten van een uitgebreide lunch. Hiermee kan hij op een bijzondere manier nagenieten van het bereiken van de speciale leeftijd van 60 jaar!

6. Cadeausokken 60 jaar

Een leuk cadeau voor een man die 60 jaar wordt, zijn cadeausokken waarop staat ‘Hoera 60 jaar tweede jeugd!’. Naast dat sokken altijd van pas komen, kan iedereen door deze sokken zien dat de man in kwestie 60 jaar is geworden!

7. Kneipp Men luxe geschenkset

Deze luxe geschenkset van Kneipp Men is een leuk cadeau voor een 60-jarige man. Hiermee kan hij onder de douche genieten van een heerlijk relaxmoment. Daarnaast gaat hier hiervan ook nog eens heerlijk ruiken!

8. LEGO Technic Ford GT Auto modelbouwset

Met de LEGO Technic Ford GT Auto modelbouwset heb jij een origineel cadeau voor een man van 60 jaar. Hiermee kan hij namelijk de Ford GT auto nabouwen. De modelbouwset bevat maar liefst 1466 onderdelen. De man die dit cadeau krijgt zal dan ook veel uren plezier beleven aan het in elkaar bouwen van deze set. Vervolgens kan hij de in elkaar gebouwde Ford GT auto een mooi plekje in huis geven. Hiermee geef je hem dan ook wellicht een nieuwe hobby waar hij veel van zal genieten!