Top 10 cadeau ideeën voor een hondenliefhebber

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die dol is op honden, kortom: een echte hondenliefhebber? Lees dan in dit artikel de top 10 cadeau ideeën voor een hondenliefhebber en verras deze persoon met een toepasselijk en origineel cadeau!

1. Hond cocktailprikkerhouder

Deze cocktailprikkerhouder in de vorm van een hond is een origineel cadeau om een hondenliefhebber te verrassen. De cocktailprikkerhouder in de vorm van een hond is een leuke toevoeging op de tafel tijdens een feestje, borrel of andere gelegenheid. Een cadeau waarmee je een hondenliefhebber zeker blij zal maken!

2. Hond sleutelhanger

Met deze sleutelhanger in de vorm van een hond kan een hondenliefhebber aan iedereen laten zien dat hij/zij dol is op honden. De sleutelhanger is een leuke en originele toevoeging aan de sleutelbos van een hondenliefhebber. Het is dan ook een perfect cadeau om een hondenliefhebber mee te verrassen!

3. Honden thermosfles

Deze vrolijke thermosfles staat vol met honden van verschillende hondenrassen, het is dan ook een perfecte thermosfles voor een echte hondenliefhebber. Met deze leuke thermosfles blijft zijn/haar drinken lekker warm en wordt het nog leuker en lekkerder om te drinken. Daarnaast is het ook mogelijk om koud water in de fles te doen. Het is dan ook een praktisch en origineel cadeau om een hondenliefhebber blij te maken!

4. Kruik hond

Ken jij een hondenliefhebber die het altijd koud heeft of graag gebruik maakt van een kruik? Verras hem/haar dan met deze kruik in de vorm van een hond. De kruik is gemaakt van zacht materiaal en ziet er ook nog eens leuk uit. Een cadeau waar een hondenliefhebber zeker van zal genieten!

5. Honden bag clips

Of het nu is om een zak chips of iets anders dicht te klemmen, deze vrolijke bag clips komen altijd van pas. Aangezien de bag clips de vorm hebben van hondenkoppen zijn ze een perfect cadeau voor een hondenliefhebber, want zeg nu zelf: deze handige bag clips zijn super leuk om te gebruiken!

6. Vaas in de vorm van een hond

Verras een hondenliefhebber met een bijzondere vaas in de vorm van een hond. Een cadeau waarmee een hondenliefhebber op leuke en originele wijze zijn/haar interieur kan opfleuren en aan iedereen kan laten zien hoeveel hij/zij houdt van honden. Kortom: een cadeau dat een hondenliefhebber zeker zal weten te waarderen!

7. Mok hond met koekjescompartiment

Naast dat deze vrolijke mok eruit ziet als een hond, heeft deze mok nog iets speciaals, namelijk een koekjescompartiment. Hierin kan een hondenliefhebber zijn/haar koekje opbergen en is dan ook ideaal voor iemand die graag een koekje bij zijn/haar kop koffie of thee drinkt. Hiermee kun jij een hondenliefhebber dan ook op originele wijze verrassen!

8. Hond voetenwarmer

Deze voetenwarmer in de vorm van een hond is een perfect cadeau voor een hondenliefhebber die altijd last heeft van koude voeten. Het enige wat hij/zij hoeft te doen is zijn/haar voeten hierin zetten en deze heerlijk te laten opwarmen. De voetenwarmer ziet eruit als een hond en een hondenliefhebber zal dan ook zeker blij worden van dit leuke cadeau!

9. Hond pizzasnijder

Ken jij een hondenliefhebber die niet alleen dol is op honden, maar ook op pizza? Geef dan deze vrolijke pizzasnijder met op het handvat een hond. Hiermee wordt het snijden en eten van pizza voor een hondenliefhebber een feestje. Het is dan ook een praktisch en vrolijk cadeau om een hondenliefhebber mee te verrassen!

10. Hond sieradenschaaltje

Dit sieradenschaaltje met daarop een hond ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens handig voor het opbergen van ringen, oorbellen, kettingen of andere spullen. De hondenliefhebber die dit leuke cadeau krijgt kan namelijk allerlei sieraden aan de staart en het hoofd van de hond hangen. 

Lees ook de top 10 cadeau ideeën voor een hond en vind een leuk en origineel cadeau om je hond te verwennen!