Top 8 cadeau ideeën voor een tuinier

Een leuk en origineel cadeau voor een tuinier vind je met de top 8 cadeau ideeën voor iemand die houdt van tuinieren. Met deze cadeau ideeën vind jij een geweldig cadeau dat geheel in het teken staat van tuinieren. Hiermee wordt tuinieren nog makkelijker en leuker!

1. 6-in-1 tuin multitool

Deze 6-in-1 tuin multitool bevat een snoeischaar, onkruidverwijderaar, mesje, zaagje, wortelverwijderaar en flessenopener. Hiermee heeft een tuinier dan ook altijd een multifunctioneel tuingereedschap bij de hand waarmee tuinieren nog makkelijker en leuker wordt!

2. Chocolade tuingereedschap in giftbox

Een leuk cadeau om een tuinier te verrassen is met chocolade in de vorm van tuingereedschap, zoals een snoeischaar, laars, gieter en schep. Hiervan zal een tuinier zeker smullen!

3. Zonnebloem starters kit

Verras een tuinier met een zonnebloem starters kit, waarmee je zelf zonnebloemen kan planten en laten groeien. Zonnebloemen vormen een leuke en vrolijke toevoeging aan de tuin. Een tuinier zal dan ook zeker blij verrast zijn door dit leuke cadeau!

4. Klein tuingereedschap in houten opbergkastje

Een origineel cadeau voor een tuinier is klein tuingereedschap in een houten opbergkastje. Deze mini tuingereedschapsset bestaat uit een hark, brede schep, smalle schep, snipschaartje, pincet, jute touw, 5 kleine plantenstekers en 2 grote krijtbord plantenstekers. Een tuinier zal deze tuingereedschapsset in houten opbergkastje zeker waarderen en met veel plezier gebruiken!

5. Gieter in vorm koffiepot

Deze gieter in de vorm van een koffiepot is een leuke toevoeging in de tuin van een tuinier. Daarnaast kan een tuinier hiermee op leuke wijze de planten en bloemen in de tuin water geven. Kortom: een leuk cadeau voor iemand die van tuinieren houdt!

6. Zaaibommetjes met wilde bloemzaadjes

Iemand die van tuinieren houdt zal zeker blij verrast worden met dit doosje gevuld met zaaibommetjes met wilde bloemzaadjes. Hiermee kan je namelijk een plek in je tuin kleur geven. Daarvoor dien je de zaaibommetjes te zaaien en water te geven. Vervolgens heb je een prachtige pluktuin!

7. Huis & Tuin cadeaukaart

De Huis & Tuin cadeaukaart kan je besteden bij meer dan 2500 tuincentra en woonwinkels in heel Nederland. Hiermee kan iemand die dol is op tuinieren dan ook prachtige bloemen, planten of andere benodigdheden voor in de tuin uitzoeken. Het is dan ook een cadeau dat iemand die houdt van tuinieren zeker zal waarderen!

8. Boek over tuinieren

Een boek over tuinieren is een leuk cadeau voor iemand die dol is op tuinieren. Er zijn verschillende boeken over tuinieren waarmee je iemand kan verrassen, zoals ‘Een jaar in de tuin. Tuinieren van maand tot maand’, ‘Duurzaam tuinieren’ en ‘Tuinieren voor dummies’. Welk boek je ook kiest, hiermee leert een tuinier meer over tuinieren en wordt dit nog leuker!

Boek 'Een jaar in de tuin. Tuinieren van maand tot maand'
Boek 'Duurzaam tuinieren'
Boek 'Tuinieren voor dummies'

Dol op planten? Lees dan ook de top 8 cadeau ideeën voor plantenliefhebbers
Dol op bloemen? Lees dan ook de top 7 cadeau ideeën voor een bloemenliefhebber

TuinTuin