Top 8 cadeau ideeën voor plantenliefhebbers

Vraag jij je af: wat geef je een plantenliefhebber cadeau? en ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een plantenliefhebber? Lees dan in dit artikel de top 8 cadeau ideeën voor plantenliefhebbers, waarmee je iemand zeker blij verrast!

1. Bewateringsstenen of bewateringskristal

Een origineel cadeau voor een plantenliefhebber zijn bewateringsstenen of een bewateringskristal. Deze dienen gevuld te worden met water en in de plantenbak te worden gelegd/gezet. Vervolgens geeft de bewateringssteen of het bewateringskristal dankzij een klein gaatje in het glas water aan de plant, welke in 3 tot 4 dagen leegloopt. Hiermee hoeft een plantenliefhebber zich dan ook geen zorgen meer te maken als hij/zij een weekendje weg is!

Glazen bewateringsstenen
Glazen bewateringskristal

Origineel cadeau voor een plantenliefhebber

2. Sky Planter

De Sky Planter is een bijzonder cadeau voor een plantenliefhebber. Dit is namelijk een plantenpot die je ondersteboven aan het plafond of raamkozijn kan hangen. Door een ingebouwde schijf in de plantenpot blijven de potgrond en plant op zijn plek. Het is dan ook een originele toevoeging aan het interieur van een plantenliefhebber!

Bijzonder cadeau voor een plantenliefhebber

3. Originele bloempot

Een leuk cadeau voor een plantenliefhebber is een originele bloempot. Er zijn verschillende originele bloempotten verkrijgbaar, zoals een bloempot met geheim vak, muurbloempot én gepersonaliseerde bloempot. Welke bloempot je ook kiest, hiermee zal jij een plantenliefhebber zeker blij verrassen!

Bloempot met geheim vak

In een bloempot met geheim vak kan een plantenliefhebber zijn/haar kostbare bezittingen op een slimme wijze opbergen. Het is dan ook een leuk én praktisch cadeau om een plantenliefhebber te verrassen!

Muurbloempot

Een muurbloempot is ideaal voor een plantenliefhebber die meer planten in huis wil hebben dan hij/zij kwijt kan. Deze muurbloempot past namelijk in elk huis!

Gepersonaliseerde bloempot

Een geweldige bloempot voor een plantenliefhebber is een gepersonaliseerde bloempot. De bloempot is te personaliseren door middel van een foto, ontwerp en tekst naar keuze. Het dan ook een leuk en origineel cadeau voor een plantenliefhebber!

Fantastisch cadeau voor een plantenliefhebber

4. Originele gieter

Planten hebben natuurlijk water nodig en wat is er leuker dan planten water geven met een originele gieter, bijvoorbeeld in de vorm van een olifant, koffiepot of kat. Welke gieter je ook kiest, hiermee heb jij sowieso een fantastisch cadeau voor een plantenliefhebber!

Geweldig cadeau voor een plantenliefhebber

5. Plant in een blikje

Een leuk cadeau voor een plantenliefhebber is een plant in een blikje, welke verkrijgbaar is in 2 varianten, te weten een vleesetende plant – welke insecten eet – en een hete chilipeper plant. In het blikje zitten voeding, potgrond en zaadjes. Het enige wat je hoeft te doen is de zaadjes in het blikje te strooien en het af en toe wat water te geven waarna er een plant uit het blikje zal groeien!

Vleesetende plant in een blikje
Hete chilipeper plant in een blikje

Leuk cadeautje voor een plantenliefhebber

6. Monstera plant cocktailprikkers

Deze cocktailprikkers zien eruit als bladeren van de Monstera plant. Ze zijn dan ook een leuke toevoeging aan het feestje of de borrel van een plantenliefhebber. Kortom: een leuk cadeau voor een plantenliefhebber, waar hij/zij zeker van zal genieten!

Speciaal cadeau voor een plantenliefhebber

7. Mok 'proud plant parent'

Op deze mok staat een plant en de tekst ‘proud plant parent’ afgebeeld. Hiermee kan iedereen dan ook aan de mok van persoon in kwestie zien dat hij/zij een echte plantenliefhebber is én wordt het drinken van een kop koffie of thee nog leuker. Het is dan ook een geweldig cadeau om een plantenliefhebber te verrassen!

Bijzonder cadeautje voor een plantenliefhebber

8. 100 Curious Facts - Planten

Met het blikje ‘100 Curious Facts’ leert een plantenliefhebber 100 feiten over planten. Het is dan ook een uniek cadeau voor een plantenliefhebber dat hij/zij zeker zal waarderen!

Uniek cadeau voor een plantenliefhebber