8x planten cadeau voor plantenliefhebbers

Vraag jij je af: wat geef je aan iemand die houdt van planten cadeau? Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een plantenliefhebber? Lees dan in dit artikel de top 8 cadeau ideeën voor plantenliefhebbers. Hiermee verras jij iemand met een cadeau dat geheel in het teken van planten staat!

1. Originele plantenpot

Een leuk planten cadeau voor een plantenliefhebber is een originele bloempot. Er zijn verschillende originele bloempotten verkrijgbaar, zoals een plantenpot met geheim vak en gepersonaliseerde plantenpot. Welke plantenpot je ook kiest, hiermee zal jij een plantenliefhebber zeker blij verrassen!

Plantenpot met geheim vak

In een plantenpot met geheim vak kan een plantenliefhebber zijn/haar kostbare bezittingen op een slimme wijze opbergen. Het is dan ook een leuk én praktisch cadeau om een plantenliefhebber te verrassen!

Gepersonaliseerde plantenpot

Een geweldige plantenpot voor een plantenliefhebber is een gepersonaliseerde plantenpot. De plantenpot is te personaliseren door middel van een foto, ontwerp en tekst naar keuze. Het dan ook een leuk en origineel cadeau voor een plantenliefhebber!

2. Planten schoonmaaktool: stoftang

Deze stoftang voor planten is het perfecte cadeau voor een plantenliefhebber. Met deze handige schoonmaaktool kan je planten namelijk makkelijk stofvrij maken. Hiermee kan een plantenliefhebber dan ook genieten van prachtige, stofvrije planten!

3. Bewateringsstenen of bewateringskristal voor planten

Een origineel planten cadeau voor een plantenliefhebber zijn bewateringsstenen of een bewateringskristal. Deze dienen gevuld te worden met water en in de plantenbak te worden gezet. Vervolgens geeft de bewateringssteen of het bewateringskristal dankzij een klein gaatje in het glas water aan de plant, welke in 3 tot 4 dagen leegloopt. Hiermee hoeft een plantenliefhebber zich dan ook geen zorgen meer te maken over de planten als hij/zij een weekendje weg is!

Glazen bewateringsstenen
Glazen bewateringskristal

4. Sky Planter

De Sky Planter is een bijzonder cadeau voor een plantenliefhebber. Dit is namelijk een plantenpot die je ondersteboven aan het plafond of raamkozijn kan hangen. Door een ingebouwde schijf in de plantenpot blijven de potgrond en plant op zijn plek. Het is dan ook een originele toevoeging aan het interieur van een plantenliefhebber!

5. Originele gieter voor planten

Planten hebben natuurlijk water nodig en wat is er leuker dan planten water geven met een originele gieter, bijvoorbeeld in de vorm van een olifant, koffiepot of kat. Welke gieter je ook kiest, hiermee heb jij sowieso een fantastisch cadeau voor een plantenliefhebber!

6. Plant in een blikje: vleesetende plant

Een leuk planten cadeau voor een plantenliefhebber is een plant in een blikje, te weten een vleesetende plant welke insecten eet. In het blikje zitten voeding, potgrond en zaadjes. Het enige wat je hoeft te doen is de zaadjes in het blikje te strooien en het af en toe wat water te geven waarna er een plant uit het blikje zal groeien!

7. Proud plant parent mok

Op deze mok staat een plant en de tekst ‘proud plant parent’ afgebeeld. Hiermee kan iedereen dan ook aan de mok van persoon in kwestie zien dat hij/zij een echte plantenliefhebber is én wordt het drinken van een kop koffie of thee nog leuker. Het is dan ook een geweldig cadeau voor een plantenliefhebber dat zeker zal worden gewaardeerd!

8. 100 Curious Facts Planten

Met het blikje 100 Curious Facts Plants leert een plantenliefhebber 100 feiten over planten. Het is dan ook een uniek cadeau voor een plantenliefhebber dat hij/zij zeker zal waarderen!