Top 10 friet cadeaus voor friet liefhebbers

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een friet liefhebber? Iemand die houdt van friet en het liefste elke dag een frietje eet? Bekijk dan in dit artikel de top 10 friet cadeaus voor friet liefhebbers. Net zoals frietjes zijn cadeaus er in allerlei soorten en maten. Hiermee vind jij dan ook een leuk friet cadeau dat bij de friet liefhebber in kwestie past én dat geheel in het teken staat van zijn/haar lievelingseten: friet!

1. Bordje van een puntzak friet

Een bordje waarop een heerlijke puntzak friet met mayonaise staat afgebeeld, is een perfect cadeau voor een friet liefhebber. Daarnaast staat op het bordje een motto dat zeker past bij een echte friet liefhebber, te weten: ‘Keep your eyes on the fries’. Je wilt natuurlijk niet dat iemand anders jouw overheerlijk frietjes wegkaapt. Het is dan ook een origineel cadeau om een friet liefhebber te verrassen. Want zeg nu zelf: het is toch hartstikke leuk en lekker om van zo’n leuk bordje friet te eten! 

2. Boek Friet

Met een boek over friet leert een friet liefhebber nog meer over zijn/haar favoriete eten: friet. Als je dol bent op zelfgebakken friet leer je met dit boek nog lekkerdere en betere friet te bakken. Daarnaast leer je hoe je overheerlijke sauzen kan maken voor bij de friet, zodat je friet nog lekkerder smaakt. In het boek staan dan ook ’tips en dips’ voor de perfecte friet. Kortom: een origineel friet cadeau waar een friet liefhebber je zeker dankbaar voor zal zijn!

3. Frietsnijder

Met een frietsnijder kan een friet liefhebber zelf zijn/haar eigen friet snijden van aardappelen. Hoe leuk is het om zelf je eigen friet te maken om het vervolgens heerlijk op te eten. Daarnaast is de frietsnijder multifunctioneel, want je kan hier ook groeten mee in de vorm van frietjes snijden. 

Misschien krijgt een friet liefhebber hiermee de smaak wel te pakken en wil hij/zij voortaan alleen nog maar zelfgemaakte friet eten. Een leuk friet cadeau voor iemand die dol is op friet!

4. Friet ovenwant

Of de friet liefhebber in kwestie nu van ovenfriet houdt of niet, deze friet ovenwant komt altijd van pas. De friet ovenwant beschermt je tegen verbrande handen, zodat je daarmee gewoon lekker friet kan eten. Een praktisch en leuk cadeau dat een friet liefhebber zeker zal waarderen!

5. Friet sokken

Een leuke manier om een friet liefhebber te verrassen zijn friet sokken. Het enige dat vervelender is dan koude voeten is natuurlijke koude friet. Met deze friet sokken heeft een friet liefhebber geen koude voeten meer en kan hij/zij heerlijk genieten van friet. Voor dit cadeau hoef je de maat van de friet liefhebber in kwestie niet te weten, de sokken zijn namelijk ‘one size fits all’. De friet sokken worden geleverd in een leuke giftbox dat eruit ziet als een bakje gevuld met friet, zodat jij een leuk en origineel friet cadeau hebt om te geven!

6. Friet bord

Dit bord is een leuk cadeau om een friet liefhebber mee te verrassen. De rand van het bord is namelijk omringd met frietjes en in het midden houdt een meisje een grote bak friet vast. Daarnaast staat op het bord een quote die perfect past bij iemand die dol is op friet, namelijk: ‘Exercise? I thought you said extra fries…’. Een mooi bord om overheerlijke friet van te eten. Kortom: een leuk cadeau voor een friet liefhebber!

7. Friet puzzel

Een originele manier om een friet liefhebber te verrassen is met een puzzel die vol staat met hetgeen waar een friet liefhebber het meeste van houdt: friet. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes. Van het in elkaar zetten van deze puzzel zal een friet liefhebber zeker zin in friet krijgen!

8. Auto bekerhouder voor friet

Ken jij een friet liefhebber die dol is op het afhalen van een frietje en graag friet eet in de auto? Geef dan deze handige auto bekerhouder speciaal voor friet. Hiermee wordt het eten van friet in de auto voor een friet liefhebber nog handiger en lekkerder!

9. Friet onderzetters

Geef een friet liefhebber friet onderzetters, zodat hij/zij toepasselijke onderzetters heeft voor het drinken bij de friet. De onderzetters vormen een vrolijke en leuke toevoeging aan het interieur van een friet liefhebber, aangezien ze een mooi plekje op de tafel kunnen krijgen. Een praktisch en origineel friet cadeau om iemand die houdt van friet te verrassen!

10. Friet en hamburgers plaid met mouwen

Deze friet en hamburgers plaid met mouwen wil een friet liefhebber meteen aandoen en nooit meer uittrekken. Het is een plaid met hoodie en mouwen, zodat je het nooit meer koud hoeft te hebben. Op de plaid staan hamburgers en friet afgebeeld en hierin kan een friet liefhebber dan ook zeker genieten van overheerlijke friet! Een origineel cadeau waarmee je een friet liefhebber zeker blij maakt!

Ken jij iemand die naast friet ook dol is op hamburgers? Bekijk dan ook de top 9 cadeau ideeën voor hamburger liefhebbers.