Top 9 cadeau ideeën voor een muziekliefhebber

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die dol is op muziek, kortom een echte muziekliefhebber? Bekijk dan de top 9 cadeau ideeën voor een muziekliefhebber. Of deze persoon nu houdt van het luisteren naar muziek of het maken van muziek, hiermee vind jij een leuk en origineel cadeau voor een muziekliefhebber dat geheel in het teken staat van muziek!

1. Muziekkussen

Ken jij een muziekliefhebber die het liefste de hele dag door muziek luistert, zelfs als hij/zij gaat slapen? Geef dan een muziekkussen. Hiermee hoeft een muziekliefhebber geen oortjes, koptelefoon of de speaker van zijn/haar telefoon meer te gebruiken om bij het in slaap vallen muziek te luisteren. In het muziekkussen zit namelijk een speaker verborgen, welke je niet voelt. De speaker is niet hoorbaar op een halve meter afstand en zorgt ervoor dat enkel degene die op het muziekkussen ligt geniet van muziek. Het muziekkussen kan je verbinden met een audioapparaat, zoals een telefoon. Vervolgens kan je door het liggen op het muziekkussen genieten van je favoriete muziek en heerlijk wegdromen. Een origineel cadeau voor een muziekliefhebber dat zeker zal worden gewaardeerd!

2. Bluetooth muziek muts

Deze Bluetooth muziek muts is perfect om heerlijk van muziek te kunnen genieten in de koude buitenlucht, zonder oortjes of koptelefoon. Naast dat deze muts je warmte biedt, kan je er namelijk ook muziek mee afspelen door de Bluetooth functie. Een perfect cadeau waar een muziekliefhebber zeker van zal genieten!

3. Muzieknoten rek

Met een muzieknoten rek kan een muziekliefhebber zijn/haar voorliefde voor muziek tot uitdrukking brengen in het interieur. Er zijn twee verschillende soorten muzieknoten rekken verkrijgbaar, te weten een kapstok en een sleutelhouder. Hiermee wordt het ophangen van de jas, tas of sleutel voor een muziekliefhebber een feestje! Het is dan ook een fantastisch cadeau voor een muziekliefhebber waar deze zeker blij van zal worden.

Muzieknoten kapstok
Muzieknoten sleutelhouder

4. Maak je eigen muziekdoosje

Verras een muziekliefhebber met een muziekdoosje, waarmee je zelf liedjes kan maken. Het muziekdoosje wordt geleverd met een instructieboekje, meerdere stukken papier en een gaatjesmaker om de liedjes te maken. Na het componeren van een liedje kan een muziekliefhebber zijn/haar zelfgemaakte liedje afspelen met het muziekdoosje. Een leuk en origineel cadeau voor een muziekliefhebber waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

5. Mozart kookwekker met muziek

Ken jij iemand die dol is op klassieke muziek? Geef dan een Mozart kookwekker. Naast dat de kookwekker eruit ziet als Mozart, heeft deze ook nog een bijzondere functie. Als de tijd die is ingesteld is afgelopen, wordt namelijk de muziek van Mozart afgespeeld. Hiermee wordt koken voor een klassieke muziekliefhebber nog leuker! 

6. Tafellamp met bluetooth speaker

Een tafellamp met bluetooth speaker is een origineel en praktisch cadeau voor een muziekliefhebber. De tafellamp is namelijk multifunctioneel. Het dient niet alleen als lichtbron, maar heeft ook een bluetooth speaker. Hierdoor kan een muziekliefhebber met de lamp ook muziek afspelen. De tafellamp kan verschillende kleuren licht geven en is dan ook een leuke toevoeging aan het interieur. Kortom: een perfect cadeau voor een muziekliefhebber!

7. Oordopjes reinigingskit

Niets is zo vervelend als vieze oordopjes. Met deze oordopjes reinigingskit kan een muziekliefhebber zijn/haar oordopjes makkelijk en handig schoonmaken. De reinigingskit bestaat uit verschillende borsteltjes, spray en een reinigingsdoekje. Hiermee kan een muziekliefhebber zijn/haar oordopjes brandschoon maken en met schone oordopjes weer heerlijk genieten van muziek. Het is dan ook een leuk en handig cadeau voor een muziekliefhebber!

8. Spotify sleutelhanger

Met een Spotify sleutelhanger heeft een muziekliefhebber altijd zijn/haar favoriete nummer of afspeellijst bij de hand. Op de Spotify sleutelhanger staat een code. Door deze te scannen met de Spotify app wordt het betreffende nummer of de betreffende afspeellijst afgespeeld. Een bijzonder en leuk cadeau om een muziekliefhebber mee te verrassen!

9. Magische muzikale bloempot

Deze magische muzikale bloempot is een originele manier om een muziekliefhebber te verrassen. De bloempot is namelijk niet zomaar een bloempot. Het is ook een lamp en je kan er muziek mee afspelen. De lamp in de bloempot kan je maar liefst zeven verschillende kleuren licht laten geven. Verder kan je met de bloempot verschillende bekende melodieën automatisch afspelen, zoals happy birthday. Daarnaast heeft de bloempot een Bluetooth functie. Hiermee kan een muziekliefhebber de bloempot zijn/haar favoriete nummers laten afspelen. Een multifunctioneel cadeau voor een muziekliefhebber waar deze zeker van zal genieten!

MuziekMuziek