Top 8 cadeau ideeën voor een boks liefhebber

Ken jij iemand die geen genoeg kan krijgen van de sport boksen, omdat hij/zij het leuk vindt om ernaar te kijken of zelf bokser is? Verras deze persoon dan met een toepasselijk cadeau met de top 8 cadeau ideeën voor een boks liefhebber. In dit artikel vind jij originele en leuke boks cadeau ideeën, zodat jij een boks liefhebber kan verrassen met een fantastisch cadeau!

1. Bureau boksbal

Met deze bureau boksbal hoef je niet naar de sportschool of in de boksring te staan om te kunnen boksen. De boksbal is opblaasbaar en te bevestigen op een vlakke ondergrond door middel van een zuignap. Vervolgens kan een boks liefhebber helemaal losgaan en al zijn/stress eruit slaan. Een origineel cadeau waar een boks liefhebber zeker veel plezier mee zal beleven!

2. Bokszak bloempot

Deze hangende bloempot is een origineel cadeau voor een boks liefhebber. De bloempot ziet er namelijk uit als een bokszak en is een leuke en toepasselijke toevoeging aan het interieur van een boks liefhebber. Hiermee zal jij een boks liefhebber dan ook blij verrassen!

3. Opblaasbare bokszak

Een opblaasbare bokszak is een origineel cadeau voor een boks liefhebber. Hiermee hoeft een boks liefhebber namelijk niet meer naar de sportschool, maar kan hij/zij gewoon thuis boksen. Een cadeau dat een boks liefhebber zeker zal waarderen!

4. Bokshandschoen vaas

Deze vaas in de vorm van een bokshandschoen is een leuk cadeau om een boks liefhebber mee te verrassen. De bokshandschoen vaas kan de ontvanger van het cadeau vullen met een bos bloemen, maar ook zonder bloemen staat deze leuk in het interieur!

5. Bokshandschoen ovenwant

Of de persoon waarvoor je een cadeau zoekt nu houdt van koken of niet, deze ovenwant in de vorm van een bokshandschoen komt altijd van pas. Of het nu is om een uitgebreide ovenschotel of pizza uit de oven te halen, met deze leuke bokshandschoen ovenwant hoeft een boks liefhebber zijn/haar vingers niet meer te verbranden en wordt het een feestje om iets uit de oven te halen. Een praktisch en leuk cadeau om een boks liefhebber blij mee te maken!

6. Bokshandschoen sleutelhanger

Aan deze sleutelhanger zit een bokshandschoen en deze is dan ook perfect voor aan de sleutelbos van een boks liefhebber! Hiermee kan een boks liefhebber aan iedereen laten zien hoe dol hij/zij is op boksen en vindt deze persoon makkelijk zijn/haar sleutelbos terug. Kortom: een leuk cadeau voor een boks liefhebber!

7. Desktop boxing

Deze desktop boxing is in feite een mini boxing set, waarmee de ontvanger van het cadeau kan boksen in het klein, oftewel ‘vingerboksen’. De set bevat een desktop bokszak met zuignap, bokshandschoentjes voor je vingers en een boekje met basisbewegingen voor ‘vingerboksen’. Een grappig en leuk cadeau om een boksliefhebber te geven!

8. Bokshandschoen pen

Deze bokshandschoen pen is niet zomaar een pen, want naast dat op de bovenkant een bokshandschoen zit kan de boks liefhebber in kwestie de bokshandschoen ook losschieten van de pen. Een leuk en origineel cadeau waar een boks liefhebber zeker veel plezier aan zal beleven!