Top 7 cadeau ideeën voor basketbal liefhebbers

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die dol is op de sport basketbal of zelf basketballer is? Bekijk dan in dit artikel de top 7 cadeau ideeën voor basketbal liefhebbers en verras deze persoon met een toepasselijk en origineel basketbal cadeau!

1. Basketbal mok met naam

Deze basketbal mok met naam is een perfect cadeau om een basketbal liefhebber mee te verrassen. De mok bevat namelijk een illustratie van een basketbal met een basketbalnet. Daarnaast kan je de mok laten personaliseren met de naam van de basketbal liefhebber. Of je nu koffie, thee, chocolademelk of een andere warme drank wilt drinken, met deze gepersonaliseerde basketbal mok wordt dit extra speciaal. Het is dan ook een leuk cadeau voor een basketbal liefhebber dat zeker zal worden gewaardeerd!

2. Basketbal boekensteunen

Deze basketbal boekensteunen zijn niet alleen praktisch, ze vormen ook een leuke toevoeging aan de kamer van een basketbal liefhebber. De boekensteunen zien er namelijk uit als een dunkende basketballer die een basketbal in het net werpt. Een leuk en origineel cadeau om een basketbal liefhebber te geven!

3. Desktop basketbalspel

Met een desktop basketbalspel hoef je niet op het basketbalveld te staan om basketbal te kunnen spelen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk basketballen in het net te laten belanden. Het spel kan een basketbal liefhebber alleen spelen of samen met anderen. Een leuk en origineel cadeau om een basketbal liefhebber te verrassen!

4. Basketbal flesopener

Een basketbal flesopener is een ideaal cadeau voor een basketbal liefhebber die ook dol is op het drinken van bier. Op de flesopener staan namelijk een afbeelding van een basketbal en een basketbalnet. Hiermee wordt het openen van een flesje bier voor een basketbal liefhebber nog leuker!

5. Basketbalnet wasmand

Het doen van de was in de wasmand wordt voor een basketbal liefhebber geen vervelende klus meer met deze basketbalnet wasmand. De basketbalnet wasmand kan aan de deur worden gehangen en heeft een net waar de vieze was in gegooid kan worden. Hiermee ligt er nooit meer vieze was op de grond en kan een basketbal liefhebber al zijn/haar was gooien in het basketbalnet. Een leuk en grappig cadeau voor een basketbal liefhebber!

6. Basketbal ring voor op de prullenbak

Met deze basketbal ring voor op de prullenbak was het weggooien van iets nog nooit zo leuk en belandt er geen afval meer op de grond. De basketbal ring is te bevestigen op een prullenbak door middel van een clip en bij het succesvol weggooien van iets wordt er een geluid afgespeeld. Een leuk cadeau om een basketbal liefhebber mee te verrassen!

7. Toilet basketbal

Ken jij een basketbal liefhebber die vaak en lang op het toilet zit en zich verveelt op de wc? Geef dan toilet basketbal, zodat een basketbal liefhebber een leuke bezigheid heeft op het toilet. Hiermee kan een basketbal liefhebber namelijk een potje basketbal spelen, terwijl hij/zij op het toilet zit. Het is dan ook een leuke en grappige toevoeging aan het toilet van een basketbal liefhebber! Hiermee wil een basketbal liefhebber het toilet nooit meer verlaten!