Top 7 cadeau ideeën voor verloskundigen

Een verloskundige helpt je tijdens je zwangerschap, bevalling en na de geboorte van je kindje. Wil jij je verloskundige op een leuke manier bedanken voor haar hulp en begeleiding? Bekijk dan de top 7 cadeau ideeën voor verloskundigen. Hiermee vind jij een fantastisch bedankje voor je verloskundige dat zij zeker zal waarderen.

1. Handcrème Bedankt voor de helpende handen

Een origineel cadeau voor verloskundigen is een handcrème waarop de tekst ‘Bedankt voor de helpende handen’ staat. Deze handcrème heeft de geur van bamboe en zorgt voor heerlijk zachte handen. Met dit lieve gebaar zal een verloskundige dan ook zeker blij zijn.

2. Cadeauset met ooievaarssokken

Een origineel cadeau voor je verloskundige is een cadeauset die bestaat uit roze ooievaarssokken, blauwe ooievaarssokken en een kaartje met de tekst ‘Je bent een topper’. Schrijf een leuke tekst in de kaart en verras haar op bijzondere wijze. Zij zal zeker ontroerd zijn door je lieve woorden en de sokken met veel plezier tijdens haar werk dragen.

3. Mok Super verloskundige

Heb jij een geweldige verloskundige gehad die jou fantastisch heeft begeleid bij je zwangerschap en bevalling? Verras haar dan met een mok met de tekst ‘Super verloskundige’. Zij zal hier dolblij mee zijn en met veel trots tijdens haar werk uit deze mok drinken.

4. Dagboek van een verloskundige boek

Een cadeau voor je verloskundige waar zij zeker veel plezier aan zal beleven is het Dagboek van een verloskundige boek. Dit is geschreven door een verloskundige waarin zij je meeneemt in haar werk en haar ervaringen. Dit zal voor jouw verloskundige een feest van herkenning zijn. Zij zal dan ook zeker genieten van het lezen van dit boek!

5. Sleutelhanger Super verloskundige

Een leuk kado voor verloskundigen is een sleutelhanger met de tekst ‘Super verloskundige’. Hiermee zal jij een verloskundige zeker blij maken. Zij zal de sleutelhanger zeker met veel trots aan haar sleutelbos hangen!

6. Tas Bedankt je was een fanTAStische verloskundige

Een tas met de tekst ‘Bedankt je was een fanTAStische verloskundige’ is een geweldig cadeau voor je verloskundige. Allereerst kan je haar hiermee op een bijzondere manier bedanken voor haar hulp en begeleiding. Daarnaast zal zij met veel trots deze tas gebruiken voor haar werk, zodat iedereen kan zien dat zij een fantastische verloskundige is.

7. Tony's Chocolonely Proeverijtje Bedankt!

Een leuk cadeautje voor een verloskundige is een Tony’s Chocolonely Chocolade Proeverijtje met de opdruk ‘Word jij effe bedankt’. In dit proeverijtje zitten chocoladerepen van het merk Tony’s Chocolonely in allerlei lekkere smaken. Dit cadeau zal dan ook zeker in de smaak vallen bij je verloskundige.