Top 8 cadeau ideeën voor mantelzorgers

Mantelzorgers zorgen voor een naaste in hun omgeving, zoals een ziek familielid of zieke vriend. Zij verzorgen deze persoon en helpen bij dagelijkse taken. Mantelzorg is een zware taak, het is onbetaald en vaak langdurig. Om mantelzorgers in het zonnetje te zetten is daarom 10 november uitgeroepen tot de Dag van de Mantelzorg. Wil jij een mantelzorger een hart onder de riem steken en bedanken voor alle inzet? Bekijk dan de top 8 cadeau ideeën voor mantelzorgers. Of je nu op zoek bent naar een Dag van de Mantelzorg cadeau of gewoon een leuk cadeau voor een mantelzorger zoekt, hiermee kan jij een mantelzorger op een leuke manier bedanken.

1. Geurkaars Bedankt dat je er altijd voor mij bent

Een leuk cadeau voor een mantelzorger is een geurkaars met de tekst Bedankt dat je er altijd voor mij bent. Een mantelzorger zal zeker ontroerd zijn door dit lieve gebaar. Deze zal de geurkaars met veel trots in huis zetten en genieten van de heerlijke geur die deze verspreid. Hiermee bedank jij een mantelzorger dan ook op een leuke manier voor alle mantelzorg. 

2. Jij bent goud waard chocoladereep

Een fantastisch cadeau voor een mantelzorger is een chocoladereep in een gouden wikkel met de tekst ‘Jij bent goud waard!’. Hiermee kan jij een mantelzorger op een leuke wijze laten weten hoeveel deze voor jou betekent. Dit cadeau zal dan ook zeker in de smaak vallen bij een mantelzorger.

3. Boek Klein geluk voor de mantelzorger

Een origineel Dag van de Mantelzorg cadeau is het Boek Klein geluk voor de mantelzorger. Mantelzorgers zorgen vaak goed voor anderen, maar niet goed voor zichzelf. Daarom is dit boek speciaal geschreven voor mantelzorgers om ze te helpen goed voor zichzelf te zorgen. Het boek bevat tips, adviezen en herkenbare verhalen voor mantelzorgers waar zij zeker iets aan zullen hebben. Hiermee zal jij een mantelzorger dan ook zeker blij maken.

4. Lichtplantje

Een mantelzorger is een lichtpuntje in je leven. Een origineel cadeau voor een mantelzorger is daarom ook een lichtplantje. Dit plantje wordt geleverd met een vaasje, plankje, batterijen en lampje. Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen en vervolgens kan je genieten van dit prachtige plantje met licht. Het vormt dan ook een echte eyecatcher in huis en is een mooi symbool voor het lichtpuntje dat je mantelzorger vormt.

5. Handcrème Bedankt voor de goede zorgen

Een origineel cadeau voor mantelzorgers is een handcrème waarop staat Bedankt voor de helpende handen. Hiermee heb jij een leuk bedankje voor je mantelzorger. De handcrème ruikt heerlijk naar bamboe en zorgt voor zachte handen. Een mantelzorger zal dit lieve gebaar dan ook zeker waarderen.

6. Fles wijn Super bedankt

Ken jij een mantelzorger die dol is op wijn en wil jij deze verrassen? Geef dan een fles wijn met de tekst Super Bedankt. Deze fles wijn is verkrijgbaar in de varianten rood, wit en rosé. Kies de favoriete wijnsoort van de mantelzorger en jij hebt een fantastisch cadeau waar deze zeker van zal genieten!

7. Snoepdoosje Bedankt

Een leuke manier om een mantelzorger in de watten te leggen is met een snoepdoosje waarop staat Bedankt en dat is gevuld met overheerlijk snoep. Hiermee heb jij een leuk bedankje voor een mantelzorger waar deze zeker van zal smullen.

8. GiftforYou cadeaubon Bedankt

De GiftforYou cadeaubon Bedankt is een leuk kado voor een mantelzorger waarmee je deze op een originele manier kan bedanken voor alle inzet. De cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende bedragen, zodat jij er een kan uitkiezen die past bij jouw budget. Van de cadeaubon kan de mantelzorger genieten van een belevenis naar keuze. Van een lunch, etentje tot een dagje sauna, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hiermee kan een mantelzorger dan ook even heerlijk tot rust komen.