Top 10 cadeau ideeën voor tieners en pubers

Het vinden van een leuk cadeau voor een tiener/puber kan een hele uitdaging zijn. Een puber ontwikkelt zich namelijk langzaam tot volwassene en begint in zijn tienerjaren andere interesses te krijgen. Om jou te helpen vind je daarom hieronder de top 10 cadeau ideeën voor tieners en pubers. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een puber jongen of puber meisje, je tienerzoon of tienerdochter, hiermee vind jij zeker iets waar tieners en pubers blij van zullen worden.

1. Telefoonhouder voor op de fiets

Veel pubers zitten het liefste de hele dag op hun telefoon en gaan op de fiets naar school, werk en vrienden. Het vasthouden van je telefoon op de fiets is echter verboden. Deze telefoonhouder voor op de fiets is dan ook de droom van elke puber. Hiermee kan deze namelijk makkelijk muziek luisteren, appjes lezen of navigeren via zijn telefoon. Het is dan ook een leuk cadeau voor pubers dat zeker in de smaak zal vallen.

2. Pathé thuis filmpakket

Een Pathé thuis filmpakket is een fantastisch cadeau voor tieners. Dit filmpakket bevat allereerst een Pathé thuis film voucher waarmee je een leuke film naar keuze kan uitzoeken om te kijken. Daarnaast bevat het filmpakket lekkere snacks waarvan je tijdens de film kan genieten, zoals popcorn en M&M’s. Hiermee kan een tiener dan ook genieten van een fantastische filmavond met vrienden!

3. Wekker met smartphonelader

Pubers komen vaak te laat of hebben een lege telefoon. Met deze handige wekker met smartphonelader zijn deze problemen verleden tijd. Hiermee weet je namelijk altijd hoe laat het is én kan je draadloos je telefoon opladen. Daarnaast heeft de wekker een mooie houtlook, zodat deze er ook nog eens mooi uitziet. Hiermee heb jij dan ook een leuk cadeau voor een puber dat zeker zal worden gewaardeerd.

4. Brain Balance journal for teens

Een leuk cadeau voor een tiener is het Brain Balance journal for teens. Hiermee help jij een tiener op een leuke manier om zijn tienerleven makkelijker en leuker te maken. In dit boek kan je namelijk elke dag schrijven, wat helpt om je concentratie te verhogen en je stressniveau te verlagen. Daarnaast leer je met dit boek meer over de werking van je hersenen en hoe je op situaties kan reageren. Dit boek zal dan ook zeker behulpzaam zijn voor een tiener.

5. Mobile Lap Desk

Een leuk cadeau voor pubers is een Mobile Lap Desk. Hiermee kan je makkelijk en comfortabel vanuit je bed of bank werken op je laptop of tablet. Of het nu is voor schoolopdrachten, om films en series te kijken, social media of om te internetten, dit zal zeker van pas komen. Een puber zal hier dan ook dolblij mee zijn en deze Mobile Lap Desk graag gebruiken.

6. Draadloze oordopjes

Een musthave voor elke tiener zijn draadloze oordopjes. Hiermee heb je nooit meer last van draadjes die in de war zitten en luister je makkelijk en comfortabel naar je favoriete muziek, serie, film of podcast. Het is dan ook een geweldig cadeau voor tieners dat graag en veel gebruikt zal worden.

7. Uitwisbaar notitieboek

Een handig cadeau voor pubers is een uitwisbaar notitieboek. Of het nu is voor school of thuis, dit zal zeker van pas komen. Gemaakte notities of verschrijvingen kan je namelijk makkelijk uitwissen. Daarnaast is het mogelijk om gemaakte notities met een app digitaal op te slaan. Hiermee wordt het maken van notities voor een puber dan ook nog makkelijker en leuker.

8. Fujifilm Instax Mini 12 Instant Camera

Met de Fujifilm Instax Mini 12 Instant Camera kan een tiener alle mooie momenten in zijn tienerjaren op een leuke manier vastleggen. Hiermee kan deze altijd terugkijken op deze fantastische periode. Het is dan ook een origineel cadeau voor tieners waar zij zeker veel plezier aan zullen beleven.

9. Bluetooth keyfinder

Pubers zijn vaak hun sleutel kwijt. Of het nu is voor hun huissleutel, fietssleutel, kluissleutel of andere sleutel, met deze Bluetooth keyfinder vinden zij altijd makkelijk hun sleutelbos terug. Hiermee bespaar jij een puber dan ook veel gevloek, stress en gezoek als hij/zij de sleutelbos weer kwijt is. Het is dan ook een handig cadeau voor pubers dat zeker van pas zal komen.

10. Powerbank

Ken jij een tiener die vaak een lege telefoon heeft onderweg en niet meer bereikbaar is? Verras deze dan met een powerbank. Hiermee kan deze altijd onderweg zijn/haar telefoon opladen en is het hebben van een lege telefoon verleden tijd. Het is dan ook een handig cadeau voor tieners waar zij zeker blij mee zullen zijn.